Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray LH 62 Fenerbahçe Ülker 64

heyecan şimdiden sardı . marko oynamıyor galiba ulkeri açmak için domercan'tin 3 lüklerine çok ihtiyacımız.

Haydi GALATASARAY

Umarım bu maç Domercant in kendini Galatasaray taraftarlarına gösterdiği maç olur. Erceg ve Domercant +10 sayı atarsa ve diğer oyuncular kendi ortalamalarında oynarsa kazanacağımızı düşünüyorum.

arkadaşlar digitürkplayde premium paketmi ne var şu an giriş yapmadığımdan tam aklımda değil adı. 5liralık olan paket işte. alın kafanız rahat etsin ayda 5liraya bütün basketbol maçları artı her kanal ingiltere lig maçları falan hepsi dahil. bir tek futbol maçları yok, gayet uygun fiyat. ki buna playofflar da dahil.

Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ÖLSÜN. Alınlarının akıyla çıkacaktır takım ve Ergin Hoca bu maçtan da.

Devre arası istatistiklere baktım ama TBF sitesi hatalı kesin. Domdom'un minimum 2 tane Erceg'in 4 tane 3lük kaçırdığını hatırlıyorum. Domdom 2, Erceg 3 tane 3lük kullanmış gözüküyor.

Erceg hangi takım için oynuyor?

Maçı kaybettik.

Erceg ve Ender sağ olsun. Sezon başı eyvallah ama 1 tık bile ileri götürmedi transferler. Hatta geriye bile gittik. N'Dong olsa maçın yıldızı olurdu, içerdeki madeni ısrarla işlemedik. En kritik anları Ender ve Erceg ile oynayan benim takımım bile olsa kaybetsin zaten.

Ben bu maçta hangi takım daha çok üçlük bulursa maçı kazanır diye tahmin etmiştim ama yanıldım. Maçın özellikle ikinci yarısı çok kötü oynadık. Pota altı ve boyalı bölgeyi çok az kullandık. Savunmada da istediğimiz sertliği gösteremedik. Hele son dakikalarda Emir'e verdiğimiz pozisyonlar şaka gibiydi. Ergin Ataman maçın başından sonuna tel tel dökülen Erseg'e neden bu kadar sabır gösterdi, anlayamadım?

Bu arada Emir çok akıllı adam. Her sene GS maçı gibi birkaç maçta oynayıp, diğer maçlar parkede formasını gezdiriyor. :)

Geçmiş olsun diyelim. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz oluruz.

Böyle rezillik izlememiştim uzun zamandan beri. Hiç canınız sağolsun falan diyemem bu nedir ya? Resmen maçı verdik. Bir ara sadece Gordon oynuyordu koca takımda. Adamlar elini kolunu sallayarak gelip turnike attılar. Ne hücum vardı ne savunma. Erceg, Jawai daha tatili bitirememişler anlaşılan. Domercant ölmüş ağlayanı yok. Arroyo tek başına çabalasa neye yarar? Ergin Ataman takımı göremedim sahada ben maalesef. Yok efendim sezon başı, takım hazır değil muhabbetlerini geçin bir defa. Adamlara da sezon başı hem sıfırdan kadro kurdular. Bizim sözde(!) oturmuş takımımız var. Yazık yazık...