Bilgi nerden Doğuş?
Abi twitter'da Erildas Budraitis yazmış. RealGm'in yazarlarından, güvenilir biri. Ayrıca Litvanyalı tabi. Bu da attığı tweet:
http://twitter.com/#!/Erildas/status/104508776756948992
Bilgi nerden Doğuş?
Sakatlık ciddi değil ama keşke ciddi olsaydı böylece pota altına transfer düşünmeyen Yönetim o bölgeye bir tane takviye yapardı.2-3 ay sonrada Songaila geldiğinde taş gibi 5 Uzun'lu Pota Altı Rotasyonumuz olurdu.
Ayrıca, formamız altında ter dökecek bir insanın sakatlanmasını istemek ne derece doğru, tartışmıyorum bile. Lütfen herkes yaptığı yorumlara dikkat etsin, Polat Kocaoğlu'nu tekrardan takımımıza kazandırmadık beyler, Darius Songaila'yı aldık, farkında mıyız?
Sakatlık ciddi değil ama keşke ciddi olsaydı böylece pota altına transfer düşünmeyen Yönetim o bölgeye bir tane takviye yapardı.2-3 ay sonrada Songaila geldiğinde taş gibi 5 Uzun'lu Pota Altı Rotasyonumuz olurdu.
Bu kadarıda ayıp ama
2)Abicim ben Songaila sakatlansın çapraz bağları kopsun,kafası yarılsın sezonu kapatsın demiyorumki sakatlansa bile 2-2,5 ay sonra gelsin Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etsin zaten şurda Ligler'in başlamasına 2 ay var daha,,
2)Abicim ben Songaila sakatlansın çapraz bağları kopsun,kafası yarılsın sezonu kapatsın demiyorumki sakatlansa bile 2-2,5 ay sonra gelsin Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etsin zaten şurda Ligler'in başlamasına 2 ay var daha,,.
Neden herkes forumda bir açık buldumu birine yükleniyor anlamış değilim.İlhan'ın anlatmak istediği takımda 5 numara yok illa birinin sakatlanması mı gerekiyor almak için? Hiç kimse takımındaki oyuncusunun sakatlanmasını istemez.Düşündüğü Songaila sakatlansaydı yerine biri alınırdı.Songaila'da döndü mü al sana mis gibi pota altı.Abartmaya gerek yok. Songaila'ya gelince Litvanya sonuna kadar gider turnuvanın.Yarı final görürler gibi.Umarım süre alır bol bol da sakatlıksız formuna kavuşur.Euroleague elemesinde kilit rol oynayacak.
Evet nasıl bi dünya burası ? Takımdaki oyuncunun sakatlanmasını istiyor,aaa adama bak Songaila Düşmanıı,,Hasta Ruhlu Satanist,Oktay Hoca'dan daha iyi biliyor !! ,,Çok ayıp Çok..Böyle kişilerin forum'a alınmaması lazım.Bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir ya?
Bir de "çapraz bağları kopması,2 ay sakatlansın" diyorsunuz ne kadar düşüncelisiniz..
Elma ile armutu karıştırmak sanırım bizim en büyük yanlışımız, millet olarak.
Geçen sene Ermal'in varlığından herkes memnundu sanırım, bu sene boşluğunu doldurmak için teknik kadro transfer yapmayacağız demesine rağmen alternatifler arıyoruz. Şuan 5 numaraya sahip olmadığımız düşüncesi, hangi basketbol gerçeği ışığında doğru? Uzun oyuncularda hareketli olmanın ve birden fazla noktaya katkısı olan oyuncuları tercih eden teknik kadronun kurduğu uzun rotasyonumuzda, Furkan ve Luksa ikilisi tanımı tamamiyle karşılıyor. Eğer biz bahsedilen kalıplı, oyununun en büyük ve tek silahı olan sırtı dönük, ağır bir pivot alsaydık, düşünülen sistemin sahaya yansıyışı yine aynı olabilecek miydi? Allah aşkına biz Furkan'ı 5-7 dakika aralığında oynatmak için mi aldık? 2 sene peşinden bu kadar ısrarlı bir biçimde bunun için mi koştuk?
Düşünülen sistem ve yerlerine gelen oyunculardan bir tereddütüm yok. Var olacak tereddütleri, takımımıza yeni katılan bir oyuncunun sakatlanmasıyla giderilmesini istemek ayıbın ötesinde bir şey. Değil iki ay, ben hiç bir oyuncumuzun 2 gün bile sakatlanmasını istemiyorum. Sonuçta takıma katılan bütün bu isimler, teknik kadronun süzgecinden geçtiler ve bu sistemi devam ettirecekleri inancında olan oyuncuların sakatlanmaları güzel hissettirmez teknik kadroya.
Hiç kimseyi art niyet ile suçlamadım, hiç kimsenin de Galatasaraylılığını irdelemedim, bu forumda böyle yetkilere sahip olan birisi yok zaten. Ancak takıma katılan ismin sakatlanmasını istemek -her ne şart ve her ne süre olursa olsun- ayıptır. Bunun da gayet normal bir şeymiş gibi karşılanması beklenemez, böylesine farklı fikirlerin olduğu büyük bir forumda. Eğer birbirimizin düşüncelerine karşı çıkmayacak isek, tartışmayacaksak, kapatalım forumu gidelim, hiç bir işlevi kalmıyor çünkü forumun bu türlü.
Son olarak, rica ediyorum birbirimize hakaret etmeden tartışmayı sürdürelim.