Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

Cem Diken' Alıntı:
Yani ne kadar ön yargılı bır toplum oldugumuzun en buyuk kanıtıdır Washıngton sezonun basından berı o kadar laf yedı o kadar asagılandı ama en guzel cevabı sahada verdı.
Kısmen doğru, ön yargılı olabiliyoruz ancak Darius sene başındaki Darius değil çok değişti, çok gelişti.Helal olsun ona herşeyden önce o kocaman yüreğine sağlık !

Re: Darius Babaya vefa!

kimse bişey demesin profosyonel bir yabancının yapacağı bir şey değildir o haldde maça çıkıp oynamak bence gelmiş geçmiş en iyi yabancımızdır darius , dariusla basketbolu bırakana kadar sözleşme yapılmasını istiyoruz

Cem Diken' Alıntı:
Yani ne kadar ön yargılı bır toplum oldugumuzun en buyuk kanıtıdır Washıngton sezonun basından berı o kadar laf yedı o kadar asagılandı ama en guzel cevabı sahada verdı. Umarım artık dusunce yapımızı degıstırmıstır. Ilk Fenerbahce macından sonra yazmıstım bı cok kısı tepkı gostermıstı onemlı olan sezon sonu ne olucak gıbı dıye. Yıne dıyorum sukurler olsun benı hıc utandırtmadılar sezon basından berı destekledıgım takım yıne en guzel cevabı verdı. Tesekkurler washıngton senın gıbı bır oyuncuya sahıp oldugumuz ıcın herkese cok tesekkurler.
Asıl ne kadar bilgi olmadan eleştirdiğimizin kanıtıdır Darius. Sezon başındaki halini herkes hatırlayıp biliyordu. Ne kadar savruk ne kadar dengesiz bir adam olduğunu. Ama Cem Akdağ onu buralara getirdi. Akdağ olmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Yoksa Darius zaten böyle oynurdu ama sene başında gösteremedi diye bir olayyok.
Yani Cem Bey haklı çıktıysanız öngörünüz sayesinde değil Cem Akdağ sayesindedir.
Zahemt edip ilk başta yazılanları okursanızda bu adam nereden çıktı diye tek yazı yoktur. Sadece sistem basketbolunu iyi oynayamadığını ve çok savruk olduğunuzu okursunuz.

kimse bişey demesin profosyonel bir yabancının yapacağı bir şey değildir o haldde maça çıkıp oynamak bence gelmiş geçmiş en iyi yabancımızdır darius , dariusla basketbolu bırakana kadar sözleşme yapılmasını istiyoruz

Şimdi kimse gelip ben hep arkasındaydım güvenmiştim,inanmayanlar utansın gibi şeyler söylemesin
Wash bugün ortaya koydugu mücadelenin açıklaması yok sakat sakat oynamalar acayip skor opsiyonu yaratmayalar falan hepsine eyvallah teşekkürler

ancak Wash geldiginde böyle değildi kalite bir oyuncu oldugunu biliyorduk ancak istikrarsız ve iki ucu keskin bıçak gibiydi Cem Akdağ sayesinde olgunlaştı basketbolu ve maç kazandıracak oyuncu kıvamına geldi.
öncelikle Cem Akdağının bu katkısını sonrada Wash'ın bunları uyguladıgı için tebrik ediyorum

Seneye bizle kal gitme bu seneki yabancılarda ruh gördüm. İlk defa hangi yabancı gelipte GALATASARAY ruhunu bilecek. İşte ben sizde bunu gördüm.

Senin gibi bir oyuncunun bu dünyada olacağına inanamıyorum :) Adam maça sakat çıkıp 26 sayı atıyor.Futbol takımının bu maçı izlemesi lazım...

Galatasaray Ruhu..!

Bizimle kalması hem onun için hemde takım için çok çok faydalı olur. Cem Akdağ ile geçireceği bir sene daha onun oyununu çok üst noktalara taşıyacaktır. Bizim için ise yararını yazmaya gerek yok zaten. Bugün defalarca ne kadar yürekli olduğunu gösterdi.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Cem Diken":3qob0fw1]Yani ne kadar ön yargılı bır toplum oldugumuzun en buyuk kanıtıdır Washıngton sezonun basından berı o kadar laf yedı o kadar asagılandı ama en guzel cevabı sahada verdı. Umarım artık dusunce yapımızı degıstırmıstır. Ilk Fenerbahce macından sonra yazmıstım bı cok kısı tepkı gostermıstı onemlı olan sezon sonu ne olucak gıbı dıye. Yıne dıyorum sukurler olsun benı hıc utandırtmadılar sezon basından berı destekledıgım takım yıne en guzel cevabı verdı. Tesekkurler washıngton senın gıbı bır oyuncuya sahıp oldugumuz ıcın herkese cok tesekkurler.
Asıl ne kadar bilgi olmadan eleştirdiğimizin kanıtıdır Darius. Sezon başındaki halini herkes hatırlayıp biliyordu. Ne kadar savruk ne kadar dengesiz bir adam olduğunu. Ama Cem Akdağ onu buralara getirdi. Akdağ olmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Yoksa Darius zaten böyle oynurdu ama sene başında gösteremedi diye bir olayyok.
Yani Cem Bey haklı çıktıysanız öngörünüz sayesinde değil Cem Akdağ sayesindedir.
Zahemt edip ilk başta yazılanları okursanızda bu adam nereden çıktı diye tek yazı yoktur. Sadece sistem basketbolunu iyi oynayamadığını ve çok savruk olduğunuzu okursunuz.[/quote:3qob0fw1]

Eren cim benim sözum sadece Washington için geçerli değil takımıda yerden yere vurup yönetime kulube camia ya sallayıp tutanlara. Bir takım eğer inanıpta bişeyleri başarmaya kafayı koyarsa eğer ve arkasında muthıs bir taraftar olursa işte bugun yaşadıklarımız oluyor.. Daha hiç bir sey görmeden takımı silip herkesi yerden yere vuran taraftarla bişey elde edilmiyor. Bunun gerçek bir kanıtıdır. Benim gidip bişiler okumama gerek yok bu konuda her tartışmanın içindeydim ve sadece bu takıma inancımı gösterdim. Bugunde bunun karşılıgı tum camia olarak aldık. Ben o günlerde dediğim tek şey vardı. Taraftar olarak biz inanırsak takımmıızı desteklersek bu takım çok iyi yerlere geleceğidi. Bugun bu gunleri yaşıyorsak başta taraftar oyuncu idari yönetim hepsinin bir arada olmasıdır. 1 i eksik oldugunda hiç birsey olmamasıdır. Biz karşılıksız olarak homurdanmadan bunu takıma yansıtmadan desteklememizi surdurmemiz ve ımkansız olan başarıları kazanmamız gerekır. Kume dustuk dıyenler sımdı Play off da efesi yenmenin planları içinde Sadece inanç hırs ve Galatasaray büyüklüğü bu başarıyı kazandırır.

Sırf bugünkü fedakarlığı için bile hemen kontratı uzatılmalı. 2 numarada çok büyük işler yapacak kalırsa.

İlk izlediğimde sıradan bir oyuncu diye düşünüyordum ama o sözümü bana aylar öncesinden yedirmişti..Adamımsın,aşırı cool adam..

Re: Darius Babaya vefa!

Galatasaray'ın tüm branşlarında oyuncu seçimlerinde bir örnek olmuştur bugün Darius.Sadece yetenek değildir aslolan.Karakter ve hala kaybolmamış amatör ruhtur Darius'taki.Keşke şu basketbol takımındaki ruhun yarısı futbol takımındada olsaydı.Sağol DARIUS.

Kariyer olarak belki Solomon ile arasında fazla bir uçurum yok ama yetenek olarak en iyi Solomon'dan bile daha yetenekli bir oyuncu Darius.

Son 10 yılda ligimize gelmiş en yetenekli 5 guard'dan biri tartışmasız.

Taraftar böyledir işte...

Arda Turan fedakarlık yapıp FB derbisinde oynar. İyi bir oyun sergileyemediği için yerden yere vurulur, ıslıklanır... Darius fedakarlık yapıp BJK derbisinde oynar ve başarılı bir oyun sergilemesinin ardından basketbol hayatını burada noktalasın denir. Peki Darius kötü oynasaydı ne denirdi acaba? Neyse -se, -sa ile fikir yürütmemek gerek. Darius iyi oynadı keyfini çıkaralım.

Dip not: Yanlış anlaşılmasın, amacım Arda´yı korumak değil asla; amaç taraftarın bakış açısına ışık tutmak vs.

Onur, Arda kaptırdığı topların arkasından koştu mu? Savunmasına yardıma geldi mi? Olumlu toplar kullanabildi mi?

Darius bugün yerden yere attı kendini, sekerek yürümesine rağmen sürekli içeri penetre etti, çok güzel seçilmiş şutlar kullandı. Her zaman önde koştu, topu istedi ve müthiş istekliydi. Ve bunları bir yabancı olmasına rağmen, sadece takımının play-off amacına ulaşabilmesi için, kendini çok büyük bir riske atarak yaptı.

Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi?