Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

Can Altay' Alıntı:
Onur, Arda kaptırdığı topların arkasından koştu mu? Savunmasına yardıma geldi mi? Olumlu toplar kullanabildi mi?

Darius bugün yerden yere attı kendini, sekerek yürümesine rağmen sürekli içeri penetre etti, çok güzel seçilmiş şutlar kullandı. Her zaman önde koştu, topu istedi ve müthiş istekliydi. Ve bunları bir yabancı olmasına rağmen, sadece takımının play-off amacına ulaşabilmesi için, kendini çok büyük bir riske atarak yaptı.

Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi?

Arda'ya yapılanlara katılmasam da,böyle bir durumun olduğuda gerçek.

Onur Yavuz' Alıntı:
Taraftar böyledir işte...

Arda Turan fedakarlık yapıp FB derbisinde oynar. İyi bir oyun sergileyemediği için yerden yere vurulur, ıslıklanır... Darius fedakarlık yapıp BJK derbisinde oynar ve başarılı bir oyun sergilemesinin ardından basketbol hayatını burada noktalasın denir. Peki Darius kötü oynasaydı ne denirdi acaba? Neyse -se, -sa ile fikir yürütmemek gerek. Darius iyi oynadı keyfini çıkaralım.

Dip not: Yanlış anlaşılmasın, amacım Arda´yı korumak değil asla; amaç taraftarın bakış açısına ışık tutmak vs.

Hayat işte bunun cevabı...Darius sakatsan oynama diyecek olanlar babasın darius diyenler sana daha önce kızdığım için özür dileyenlerle dolmuş :)

Ama Arda'ya kızış nedenim benim farklı Onur Abi bunu da biliyorsun ;)

Türkiyeye gelmiş en iyi sağ turnikeci!

Ben de Dwashın başarısından kendime pay çıkarmak isterim çünkü geldiği günden beri hep hakkında pozitif düşüncelerim vardı. Bu kadar sayıya giden, böyle tempolu bir oyuncu zor bulunur ama aslında önemli olan istikrardır. Darius ligin ikinci yarısında kötü oynadığı maç hatırlamıyorum aksine çevirdiği 10a yakın maç vardır.

sımdı nete gırdım bırakın spor sıtelerını haber sıtelerı bıle washıngtondan bahsedıyo . harıkasın be darıus.ne dıyım sana..oynamayacak dedıler sen bırak oynamayı macın yıldızı oldun ya.muthıssın gercek aslan darıus...

guard oynadığı zaman bende çok eleştirmiştim ama son 8-9 maçtır başka oynuyor 2 numara onu coşturdu...

bugün o her sayı attığında uzaktan eyüp abiyi kestim.. :)

3 bjk linin arasından aldığı hücum rib. gerçekten güzeldi.

Senin yeteneğini öpeyim Darius.

Cihansever hoca, programa bağlanıp Darius Baba sezonu kapattı dedi, ama Darius Baba sahadaydı :)

'Washington hani sakattı'

BEKO Basketbol Ligi'nde derbi mücadelesinde Galatasaray CafeCrown'a yenilen Beşiktaş ColaTurka'da coach Burak Bıyıktay maç sonunda basın toplantısında bu şartlar mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi.

Bıyıktay açıklamasında, "Bir oyuncumuz salı günü gidiyor, dün akşam geri geliyor. Salı günü 'Ben gidiyorum' dediği zaman takımdaki negatif etkiyi düşünün. Bir takım sıkıntılarımız da vardı. Galatasaray Antrenörü tarafından Washington'un sakat olduğu, hatta sezonu kapattığı söylendi. Ancak gördüğüm kadarıyla sakata benzemiyor. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İyi oynadılar, biz o tempoya karşılık veremedik. Kısıtlı bir rotasyonumuz var. İkinci yarı iyi hücum edemedik ve kaybettik. Bundan sonra sezonu en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz" dedi.

:) :)

Darius Baba, sadece beni kandırmamış :)