Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

Darius Baba'da yırtık yokmuş, kandırıldık, aldatıldık :)

Washington nasıl oynadı ?

Beşiktaş Cola Turka galibiyetinin mimarı Darius Washington'un ciddi sakatlığına karşın Galatasaray'ı bu maçta yalnız bırakmamasının perde arkasında ilginç bir olayın olduğu öğrenildi. Kasığındaki 2 santimlik yırtık nedeniyle yaklaşık 10 gündür idmanlara çıkmayan Amerikalı oyuncunun yerine forma giyecek olan 19 yaşındaki Hüseyin Göksenin Köksal'ın dün akşam idmanında bileğinin burkulması Sarı-Kırmızılıları zor durumda bıraktı. Beşiktaş ile oynanacak maça 11 oyuncuyla çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da Washington'un teknik ekibin tereddütüne rağmen kendi isteğiyle maça çıktığı bildirildi. Ağrı kesici almayı da reddeden ABD'li skorerin zaman zaman acısı ekranlara yansıdı. Play-off yolunda takımını yalnız bırakmayan Darius Washington'un bu özverisi maç sonrasında soyunma odasında büyük bir sevince dönüştü. Takım arkadaşları Washington'u sevgi yumağının içine alarak, tebrik ettiler.

Maça ilk 5'te başlamayan Washington, sahada kaldığı 25 dakikaya 26 sayı sığdırırken, kullandığı 17 şutun 10'unda (2s: 7/14, 3s: 3/3) isabet sağladı. Washington, ayrıca 5 asist, 4 ribaund ve 3 top çalma ile bu önemli maçın yıldızı oldu.

Alba Berlin maçında 31 sayıyla haftanın oyuncusu seçilmişti.Ozaman bu adamda potansiyel var demiştim sadece biraz daha akıllı oynarsa mükemmel bir oyuncu olacak demiştim.Şimdi gerçekten mükemmel bir gurd oldu.
Buarada İstanbulda 14 sayı farkla yendiğimiz Alba Berlin (Cemal Nalganın takımı) Bilbao'yu yenerek Eurocup'ta finale yükseldi.Güçlü bir pivotumuz olsa belkide biz finale çıkardık.Belkide kupayı alırdık :(

Adamın maçtan sonra röportajda ilk dediği şey şu: "Fans were great tonight".

Sen bugün beni bitirdin be Darius...

1980 den beri maçlara giderim spor sergiyi de gördüm ama hayatımda ilk kez bir sporcu ile resim çektirdim bugün. Gerçekten Dariun süper ötesi idi.. Bu konuda keliemelere pek başvuramayacağım. Ama takım gerideyken bench de yerinde duramıyordu. Bench arkasında olduğumdan bunu çok daha rahat görüyordum. Allah biliyor ya bu adam için sezon başından beri hiç kötü konuşmadım. Dediğim ek olumsuz cümle:" hırsından dolayı top kapacağım diye savunmada yerini kaybediyor bazen" idi.. Vallah şu an maç aklıma geldi tüylerim gene diken diken oldu. Wash gitmek isterse yaWASH ol!!! deriz ona kesin artık bu performansdan sonra (ki evveliyatlarıda çok)

Yok birader sen insan filan değilsin...Bir insan sekerek koskoca bir takımı tek başına nasıl yıkabilir?
Yok yok sen insansan ben değilim birader...

Maç sonu burada mutlu olduğunu her hareketten, her adımından belli etti.
Güzel bir teklif gelmezse kalır gibi geliyor. Bu arada sakatlığının son durumuyla ilgili bir güncelleme alabilen olursa paylaşsın lütfen.

Aman abi kalsın biz onu süprizleriyle izlemeye devam edelim.En son gelen güncel bilgi de sezonu kapattığı söyleniyordu, şimdi ise kariyeri bitti falan denir çıkar Efes'e play off da 40 atar :)

Washinghton'u göndermeye cesaret edemez bundan sonra yönetim.Gitmesin de zaten.İyi bir türk guardla daha da mükemmmel olur.

daha öncede söylüyordum şimdide söylüyorum su an türkiye ve avrupanın en formda oyuncusu darius washingtondur.

Başkanımız Adnan Polat İzmir'de otelde izlediği maçta adelesinde 2cm yırtıkla oynayan Washington'a övgüler yağdırdığı. İşte Galatasaray ruhu budur. Bize bundan sonra bu ruh ile mücadele edecek oyuncular gelecek demiş.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Başkanımız Adnan Polat İzmir'de otelde izlediği maçta adelesinde 2cm yırtıkla oynayan Washington'a övgüler yağdırdığı. İşte Galatasaray ruhu budur. Bize bundan sonra bu ruh ile mücadele edecek oyuncular gelecek demiş.

ne yani bu oyuncular gidecekmi rnck-jas-mike.

türkler için dediyse eyvallah

Eren Bekdemir' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1h7019gf]Başkanımız Adnan Polat İzmir'de otelde izlediği maçta adelesinde 2cm yırtıkla oynayan Washington'a övgüler yağdırdığı. İşte Galatasaray ruhu budur. Bize bundan sonra bu ruh ile mücadele edecek oyuncular gelecek demiş.

ne yani bu oyuncular gidecekmi rnck-jas-mike.

türkler için dediyse eyvallah[/quote:1h7019gf]
bence futbolcuları kastetmiştir ;)