Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

Darius Washington Roma İle Anlaştı

Yabancılarına 2 sene üst üste aynı formayı giydirme konusunda pek de başarılı olmayan G.Saray Cafe Crown'da mevcut kadrodan ilk ayrılık haberi tez geldi. Son maçlarda sakat sakat oynayarak taraftarın gönlünü fetheden, 2 gün önce de sizlerden gelen oylar neticesinde 'Yılın 6. Adamı' ödülünü kazanan Darius Washington İtalya ligi ekiplerinden Virtus Roma ile anlaşmış. Haberi geçen Sportando. Jasaitis ve Rancik'in de birçok taliplisi olduğu biliniyor. Yeni sezonda Avrupa Kupası oynayamayacak olması G.Saray Cafe Crown'un elini biraz zayıflatıyor ama bakalım kalan yabancılardan kaçı tutulabilecek takımda? En önemlisi yıllar önce Sheron Mills'in yaptığını hangi yabancı oyuncu yeniden becerebilecek, 2 yıl üst üste sarı kırmızılı formayı giyerek.

Kaynak: Salsabasket

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":xjo1wt3o]Roma ile anlaşmak üzereymiş.

Sezon sonuna kadar mı yoksa gelecek sezon için mi anlaşmış ?[/quote:xjo1wt3o]

Sabah düştü haber ama resmi açıklama yok henüz. Play-off'lar için olabilir çünkü Sportando'nun haberinde sezonu erken bitirdiğimize vurgu yapılmış. Bekleyip göreceğiz onu.

Bir aylığına gidiyor büyük ihtimal tutarsa kalır bize yedirmezler,tutmazsa gelir...Pek hoş bir durum değil açıkcası tutarsa gelmedi diye üzüleceğiz tutmazsa kalibresinden dem vuracağız...Gerçi oyun kurucu konusunda bütçe yüksekse daha iyisi bulunabilir diye düşünüyorum ama bu adamıda seviyorum şahsen...Sanırım biraz romantik yaklaşıyorum olaya...

Bence şöyle değerlendirmek lazım Ergin ATAMAN ile anlaşıldı ise oda bu oyuncuları istemiyordur. Bu oyuncularla da yollar teker teker ayrılacaktır..

Yada oyunculara daha koçumuz belli değil, belli olana kadar bekleyin dendiyse oyuncular kendilerini garantiye alıp teklifleri değerleniriyorlardır..

Darius Washington agreed with Virtus Roma

28/04/2010, 00:58

The American to land in Italy

Darius Washington, as confirmed by his agent, agreed with Virtus Roma which will announce his arrival in the next hours.

Washington comes from Galatasaray with whom he finished the season last weekend because the Turkish team failed to reach the postseason.

Also Virtus Bologna was on the player to replace Petteri Koponen, out for the season for a stress fracture, but Washington, who also owns passport from FYROM, chose Roma which was looking to a scoring guard.

Washington with Galatasaray averaged 21.6ppg in Eurocup with also 5.4rpg while in Turkish domestic league he scored 15.4ppg with 3rpg and 3apg.

Washington, who graduated at University of Memphis, has also played some games in NBA with Spurs averaging 2.9ppg.

The American player also owns the passport from FYROM.

http://www.sportando.net/eng/italia/ser ... _roma.html

haberin kaynagı sportandoya çokda güvenmeyin . Takip ettiğim sitelerden biri olduğu için söyleyebilirim ki bazen yanlış(yalan demeyelim) haberde veriyorlar . Resmi haberi beklemekte yarar var . Ama bir çok yerde washingtonın italya veya ispanyaya gideceği yazıyor bunuda söylemek lazım.

Sitenin İtalyan kaynaklı, Roma merkezli olması bana da haberin doğruluğu hakkında inandırıcılık veriyor aslında. Play-off'lar için gitmesi de mühim değil zaten, mühim olan gitmesi. Dönüşü zor olacaktır..

Umarım çok iyi bir peformans göstermez,başka denilecek birşey yok gibi...Darius biraz sıkıntıya girdi gibi ama,zor döner gibi geliyor...

güle güle darıus.üzüldüm acıkcası