Re: 6 # Darius Washington
d-wash kaldı sıra jasa,mike,rancikte bunlarda kalırsa seneye ş. en büyük adayı oluruz
d-wash kaldı sıra jasa,mike,rancikte bunlarda kalırsa seneye ş. en büyük adayı oluruz
Bence Cem Akdağ'ın onu tanıması ve doğru pozisyonda oynatması (2 numara gibi) , performansını arttırmasındaki en önemli etken oldu.Cem Akdağ kalırsa bu performansı seneye de devam edecektir.Aykut Ogut' Alıntı:d-wash ilk yarıda inanılmaz kötüydü. şimdi neden bu kadar değişti çok merak eidyorum. acaba sezon sonu transfer piyasasını artırmak için mi? d-wash kalırsa bu ikinci yarıdaki verimini devam ettirebilecek mi?
Kesinlikle aynen öyle olmalı.Cem akdağ ve yardımcılarıyla yola devam edilmeli.Ergin Ataman ismine en başından beri karşıyım.Ergin Ataman demek kaos demektir benim için.Hakan Beytemur' Alıntı:Yalnız Darius'u bu seviyelere getiren Cem hocayla Cihansever hoca.Sanırım onların kalmasıyla kalacaktır.Yada o teknik heyetle başarılı olacağına inandığı için kalacaktır.Öncelikle teknik heyetimiz arkasından yabancılarımızın kalacağına inanıyorum...
Beşiktaş maçındaki özverisi, diğer maçlarda mücadele etmesi, basketbol bilgisi nedeniyle Darius Washington´u ben de seviyorum ama Metin Oktay´ın adını anmak bu kadar kolay olmamalı.Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Var bir yerlerinde Metin Oktay ruhu var.. Bizimle kal, sana söz daha şampiyonluk göreceğiz!
Helal olsun sana, Kocaman Yürekli Adam!
Onur Yavuz' Alıntı:Beşiktaş maçındaki özverisi, diğer maçlarda mücadele etmesi, basketbol bilgisi nedeniyle Darius Washington´u ben de seviyorum ama Metin Oktay´ın adını anmak bu kadar kolay olmamalı.