Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

İnşallah kalırlar rancik'in kalacağını düşünüyorum mike ve jasa belirsiz jasaya çok teklif geleceğini düşünüyorum.

Kesinlikle önumuzdeki sezıon kalmak istiyorum dedi. Bence diğer yabancılarda kalmak isteyecekler. Muthıs guzel bir haber oldu

Yalnız Darius'u bu seviyelere getiren Cem hocayla Cihansever hoca.Sanırım onların kalmasıyla kalacaktır.Yada o teknik heyetle başarılı olacağına inandığı için kalacaktır.Öncelikle teknik heyetimiz arkasından yabancılarımızın kalacağına inanıyorum...

d-wash ilk yarıda inanılmaz kötüydü. şimdi neden bu kadar değişti çok merak eidyorum. acaba sezon sonu transfer piyasasını artırmak için mi? d-wash kalırsa bu ikinci yarıdaki verimini devam ettirebilecek mi?

Aykut Ogut' Alıntı:
d-wash ilk yarıda inanılmaz kötüydü. şimdi neden bu kadar değişti çok merak eidyorum. acaba sezon sonu transfer piyasasını artırmak için mi? d-wash kalırsa bu ikinci yarıdaki verimini devam ettirebilecek mi?
Bence Cem Akdağ'ın onu tanıması ve doğru pozisyonda oynatması (2 numara gibi) , performansını arttırmasındaki en önemli etken oldu.Cem Akdağ kalırsa bu performansı seneye de devam edecektir.

Hakan Beytemur' Alıntı:
Yalnız Darius'u bu seviyelere getiren Cem hocayla Cihansever hoca.Sanırım onların kalmasıyla kalacaktır.Yada o teknik heyetle başarılı olacağına inandığı için kalacaktır.Öncelikle teknik heyetimiz arkasından yabancılarımızın kalacağına inanıyorum...
Kesinlikle aynen öyle olmalı.Cem akdağ ve yardımcılarıyla yola devam edilmeli.Ergin Ataman ismine en başından beri karşıyım.Ergin Ataman demek kaos demektir benim için.

Sen varya sen...

Büyük oyuncusun be.

Senin gibisi gelmedi şu takıma son yıllarda.

Kal seneye, daha şampiyon olacağız.

bir oyuncu kendini tehlikeye atıp oynamanın yanında her topu almak için yerlere yatıyorsa söylenecek söz yoktur ki...

Var bir yerlerinde Metin Oktay ruhu var.. Bizimle kal, sana söz daha şampiyonluk göreceğiz!

Helal olsun sana, Kocaman Yürekli Adam!

Bu günki mücadelesi,hırsı ve yerden yere atlamaları ile söze gerek bırakmadı.

6 # Darius Washington !

Bende çok seviyorum Washington'u, hiç umudum yok ama umarım kalır. malum son 13 yılda sadece bır yabancımız ıkı yıl ust uste formamızı giymiş.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Var bir yerlerinde Metin Oktay ruhu var.. Bizimle kal, sana söz daha şampiyonluk göreceğiz!

Helal olsun sana, Kocaman Yürekli Adam!
Beşiktaş maçındaki özverisi, diğer maçlarda mücadele etmesi, basketbol bilgisi nedeniyle Darius Washington´u ben de seviyorum ama Metin Oktay´ın adını anmak bu kadar kolay olmamalı.

Onur Yavuz' Alıntı:
Beşiktaş maçındaki özverisi, diğer maçlarda mücadele etmesi, basketbol bilgisi nedeniyle Darius Washington´u ben de seviyorum ama Metin Oktay´ın adını anmak bu kadar kolay olmamalı.

Haklısın abi, dünkü ruh haliyle biraz `gaza gelmişim´ sanırım : ) Tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum.

Ama O hala "Kocaman Yürekli Adam"! : )