Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

Samet Semiz' Alıntı:
Wash koça bir şeylerden dert yanıyordu onu oyuna alacakken ne oldu orada?

Sanki girmek istemiyor gibiydi. Yanlış anlamış olabilirim ama skoru gösterip gerek yok gibisinden bişeyler diyor gibi anladım...

İnşallah diğer yabancılarımız gibi onu da gelecek sezon bu arma ile görürüz.

Sezon içinde olumlu olumsuz en çok eleştirilen oyuncumuz. Bazen saçmaladı. Çoğu zamanda takımı kurtardı. Gelecek sezon mutlaka aramızda olmalıdır.

Oyun ve savunma hakkında birşeyler konuşuyorlardı. Girmek istemese girmezdi oyuna zaten. İstemeyenler girmedi mesala.

Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
[quote="Samet Semiz":eek:2t2jm4v]Wash koça bir şeylerden dert yanıyordu onu oyuna alacakken ne oldu orada?

Sanki girmek istemiyor gibiydi. Yanlış anlamış olabilirim ama skoru gösterip gerek yok gibisinden bişeyler diyor gibi anladım...

İnşallah diğer yabancılarımız gibi onu da gelecek sezon bu arma ile görürüz.[/quote:eek:2t2jm4v]

d.wash kalacaksa yanına mutlaka iyi bir guard alınmalı d-wash tam 1 numara değil 1-2 arası birşey birde onu oynatacak bir guard iyi olur.

Murat İNAL' Alıntı:
Oyun ve savunma hakkında birşeyler konuşuyorlardı. Girmek istemese girmezdi oyuna zaten. İstemeyenler girmedi mesala.

İstemeyenler girmedi mesela lafı biraz değişik olmuş,rica etsem isim alabilirmiyim,yanlış anlamayın sadece garipsedim ve merak ettim bu girmek istemeyen isimleri...

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Virtus Bologna'nın ilgilendiği yönünde haberler var yabancı basında.
evet dogru Petteri Koponenin sakatlıgı üzerine washington ve murcianın guardı milos vujanicle ilgilendikleri yazıyor italyan kaynaklı sitelerde ama washington transferinin önünde kontrat problemi varmış sanırım play-offlar düşünülerek bir kontrat yapılmıştır . Virtus bolognanın hedefindeki bir numaralı adamda zaten boykins olduğu belirtilmiş.

Washington İtalya'ya!

Play-off'a kalamadan sezonu tamamlayan ancak Cemal Nalga skandalı nedeniyle 5 puanı silinmesine rağmen ligde kalan Galatasaray CafeCrown'un oyun kurucusu Darius Washington İtalya yolcusu!

Finli guard Petteri Koponen 'in ayağında stres kırığı olduğunun belirlenmesi ve de sezonu kapaması sonrasında oyun kurucu arayan Virtus Bologna, Makedonya pasaportuna sahip ABD'li guard Darius Washington 'ı transfer etmek için harekete geçti. Tranfer girişimini Washington menajeri de doğruladı.

Türkiye liginde 15.5, Eurocup'da ise 21.6 sayı ortalama ile oynayan Washington oldukça iyi bir sezon geçirmiş hatta sakat olmasına rağmen sonra maçlar takımını yalnız bırakmamıştı. Virtus Bologn aynı zamanda İspanya ACB liginde küme düşen CB Murcia'da oynayan Sırp guard Milos Vujanic ile de ilgileniyor.(TURKBASKET HABER MERKEZİ)

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Washington İtalya'ya!

Play-off'a kalamadan sezonu tamamlayan ancak Cemal Nalga skandalı nedeniyle 5 puanı silinmesine rağmen ligde kalan Galatasaray CafeCrown'un oyun kurucusu Darius Washington İtalya yolcusu!

Finli guard Petteri Koponen 'in ayağında stres kırığı olduğunun belirlenmesi ve de sezonu kapaması sonrasında oyun kurucu arayan Virtus Bologna, Makedonya pasaportuna sahip ABD'li guard Darius Washington 'ı transfer etmek için harekete geçti. Tranfer girişimini Washington menajeri de doğruladı.

Türkiye liginde 15.5, Eurocup'da ise 21.6 sayı ortalama ile oynayan Washington oldukça iyi bir sezon geçirmiş hatta sakat olmasına rağmen sonra maçlar takımını yalnız bırakmamıştı. Virtus Bologn aynı zamanda İspanya ACB liginde küme düşen CB Murcia'da oynayan Sırp guard Milos Vujanic ile de ilgileniyor.(TURKBASKET HABER MERKEZİ)
Birkaç aylığınadır heralde sezon sonuna kadar

GSTV' ye verdiği demeçte, ilk işim eve dönmeden seneyede burada kalmak için imza atmak olduğunu söyledi.Burada kalmayı çok istiyorum dedi.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Peki kapatalım.. :) .
Neyi kapatalım ?
Emir verir gibi mi yazdım.
Bursasporla berabere kaldığımız için sinirliyim de neyden bahsettiğinizi anlamadım.

Darius'un kalacak olmasına çok sevindim.Birde Cem Akdağ kalsa , çünkü Okan Çevik varken böyle değildi.

2 numara olarak oynayacaksa kalabilir. Oyun kurucu pozisyonu için daha sakin ve soğukkanlı bir oyuncuya ihtiyaç var. Tecrübeli olup olmaması önemli değil, soğukkanlı olsun.

Hakan Beytemur' Alıntı:
GSTV' ye verdiği demeçte, ilk işim eve dönmeden seneyede burada kalmak için imza atmak olduğunu söyledi.Burada kalmayı çok istiyorum dedi.
Gerçekten mi sevindirici savunmada ne kadar gayret göstermesede bence hücümde maç sıkışınca en büyük silah ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Hakan Beytemur":bbxv6mf6]GSTV' ye verdiği demeçte, ilk işim eve dönmeden seneyede burada kalmak için imza atmak olduğunu söyledi.Burada kalmayı çok istiyorum dedi.
Gerçekten mi sevindirici savunmada ne kadar gayret göstermesede bence hücümde maç sıkışınca en büyük silah ..[/quote:bbxv6mf6]

Umarım doğrudur, eğer doğruysa harika bi haber bu. D-Wash, kesinlikle kalmalı ortaya neyi var neyi yok koyuyor her maç. Sezon başındaki bencil oyunundan da eser yok şuan.