Darius Washington

Re: Darius Washington Galatasaray Cafe Crown'da

Murat İNAL' Alıntı:
Massey le kıyas kabul edebilecek kaç oyuncu var ki cidden.
Bir gün gelse keşke Türkiyeye.
Gerçekten güzel olur öyle bir yıldızı Türkiye'de görmek.

Murat İNAL' Alıntı:
Massey le kıyas kabul edebilecek kaç oyuncu var ki cidden.
Bir gün gelse keşke Türkiyeye.

Katılmıyorum.Efes Cup taki son maçını saymazsak öyle ahım şahım basketbol oynamadı.

Şahsen bana "Massey Galatasaray'a gelsin mi?" diye sorsanız, önce "Seçenek olarak başka kimler var" derim:)

Herhangi bir transfer döneminde Massey ve Galatasaray isimleri aynı cümle içersinde geçse bile sevinirim şu an o seviyedeyiz yani :)

Sıradan bir oyuncu bana göre.Gecen seneden farkımız olsa olsa daha cok savasan bir takım oluruz ki..Bu fener'de ve efes'te fazlasıyla mevcut..Yine yarı final'de havlu atacagımız bir sezon olacak..Ama destegimizi ne olursa olsun eksik etmiyecegiz bundan eminim..

Eren Akın' Alıntı:
Herhangi bir transfer döneminde Massey ve Galatasaray isimleri aynı cümle içersinde geçse bile sevinirim şu an o seviyedeyiz yani :)
Biz o kadar düşmedik diye düşünüyoum.Tamam transfer olsa sevinirizde, "aynı cümlede bulunmak" demek "bu takım ancak hayalinde görür Massey'i" demektir.Bu yıl olmasa bile gelecek 1-2 yıl içerisinde o kalitede uzunlar gelir Galatasaray'a.Gelmezse bize ve yönetime ayıp.

Lafın gelişi söylemiştim zaten.Galatasaray ilklerin takımıdır unutmayalım.

Takıma daha erken katılacak bu bizim için daha iyi oyun kurucu takıma ne kadar çabuk uyum sağlarsa o kadar iyi değilmi ?

Şu ilk 5 dakikaya bakarak bile Darius'un yerine Massey'in seçilmesinin ne kadar yanlış olduğunu görebiliriz.Yunanistan'ın tam saha baskı yapacağı bu kadar belliyken Massey'i seçerek bu maçı zaten oynamadan kaybettiler.

Bu arada Darius Eurobasket boyunca Makedonya takımı ile birlikte olacak sanırım.Massey'in smaç basketinden sonra elleriyle küçük bir şov yaptılar :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bu arada Darius Eurobasket boyunca Makedonya takımı ile birlikte olacak sanırım.Massey'in smaç basketinden sonra elleriyle küçük bir şov yaptılar :)

Ben de dikkat ettim o Darius'tu demi :)

Neyse onların EuroBasket serüveni pek uzun sürmeyeceği için takıma o kadar geç katılmaz Darius :)

arkadaşlar washington neden eurobasket' te Makedonya kadrosundan yok hazırlık maçlarında oynuyordu sorun nedir sakatlandı mı?

1 devşirme oyuncu oynayabiliyordu, Massey'den yana kullandı koçları.

bence yanlış seçim yapmış makedonya washington daha çok iş yapardı

Darius Washington Sağlık Kontolünden Geçecek

Galatasaray Cafe Crown'un yeni oyuncusu Darius Washington, bugün sağlık kontrolünden geçecek.

ABD'li guard Darius Washington'ın kontrolü Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde yapılacak.

Sahanın şüphesiz en hızlı oyuncusu olacak gibi duruyor D-Was..NBA tecrübesi sayesinde iyi işler çıkartacak takımımızda.İzlerken oynadığı basketboldan zevk aldıran bir sporcu..Bu turnuvada en beğendiğim oyunculardan birisiydi.

Zagreb maçında hızlı hücumda turnike yerine smaç basmayı denedi top çemberden sekti, Zagrebli oyuncular topu alıp hücuma giderken topu çalan Darius önceki pozisyonun verdiği hırsla potaya gitti fakat bu defa da eski dost Graves topu kafasında patlattı maalesef...

Hala söylüyorum. Bu takım Mitchell'ı yollamayıp 1-2 sene oynatsaydı alabileceğinden daha iyi bir guarda sahip olacaktı...

-''TARAFTARLARIMIZI ANKARA'DA TANIDIM''-

Washington, geçen yaz Galatasaray taraftarları ile çok net bir fikir edindiğini ve onlarla Ankara'da tanıştığını söyledi.

Makedonya Milli Takımı ile Ankara'ya maç oynamaya geldiklerini hatırlatan Darius Washington, şu ifadeleri kullandı:

''Bu sırada taraftarlarımız benim Galatasaray'la anlaştığımı duymuşlardı ve salonda bana tezahürat yapıyorlardı. Bu durum beni acayip heyecanlandırdı ve çok etkiledi. Biliyorum ki, Galatasaray'ın Türkiye'de çok büyük ve inanılmaz bir taraftar topluluğu var. Daha doğrusu çok büyük bir Galatasaray ailesi var diyebilirim. Ben de bunu o gün Ankara'da anladım ve şu anda bu ailenin bir parçasıyım.''

Washington'tan taraftara övgü

03 Kasım 2009 Salı * 13:24

Galatasaray Cafe Crown'ın başarılı oyun kurucusu Darius Washington, atletik, hırslı ve öğrenmeye çok açık bir takım olduklarını belirterek, ''Bu sezon sadece lig ve kupa değil, Avrupa'da da sonuna kadar gitmeyi istiyoruz'' dedi.

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın yeni oyun kurucusu Darius Washington, atletik, hırslı ve öğrenmeye çok açık bir takım olduklarını belirterek, ''Bu sezon sadece lig ve kupa değil, Avrupa'da da sonuna kadar gitmeyi istiyoruz'' dedi.

Galatasaray Dergisi'nin kasım ayı sayısında röportajı yayınlanan Washington, büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Böyle bir takımda oynamanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Galatasaray, basketbolda Türkiye'nin en iyi üç takımından biri. İnsanın karşısına her zaman bir ülkenin en iyi üç takımından birinde oynama şansı çıkmıyor. Bu sebepten de burada olmak ayrıcalıklı bir durum'' diye konuştu.

''Sadece ligde ve kupada değil, Avrupa'da da yani mücadele edeceğimiz bütün kulvarlarda sonuna kadar gitmek istiyoruz'' diyen Washington, şunları kaydetti:

''Çünkü genç bir takımız. Pek çok oyuncumuz ilk defa bir arada oynuyor. İyi günlerimiz de kötü günlerimiz de mutlaka olacaktır. Öğrenmeye çok istekli ve hırslı oyuncularımız var ve bu şansımızı artırıyor. İnanıyorum ki, hedeflerimize ulaşacak gücümüz var. Hedefimiz de gün geçtikçe daha iyi olup üç kulvarda da başarılı olmak.''
''HEYECAN VERİCİ BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR'' -

Galatasaray taraftarlarına mesaj veren Washington, ''Heyecan verici bir sezon bizi bekliyor, onlarla bir bütün olarak mücadele edelim'' dedi.

Washington, şampiyonluk için büyük bir ciddiyetle çok çalıştıklarını kaydederek, ''Antrenörümüzden çalışanlarımıza kadar herkes başarılı olmamız için ciddi emek sarf ediyor. Taraftarlarımız da bu çalışmaların hedefe ulaşabilmeleri açısından çok önemli bir misyona sahipler. Gelsinler ve sezon boyunca bizlere destek olsunlar ve sezon sonu başarıları birlikte kazanalım'' diye görüşlerini aktardı.