Listeye gerek yok. Tek onerim: Hawkins gibisini bulup tartismalisin. Kac tane sayabilirsin?Tartışmanın ayıp olmadıgı konuların listesini yapıversene güzel kardeşim ögrenmiş oluruz..
Listeye gerek yok. Tek onerim: Hawkins gibisini bulup tartismalisin. Kac tane sayabilirsin?Tartışmanın ayıp olmadıgı konuların listesini yapıversene güzel kardeşim ögrenmiş oluruz..
Listeye gerek yok. Tek onerim: Hawkins gibisini bulup tartismalisin. Kac tane sayabilirsin?
Euroleague düzeyinde izlemedigin hatta eurocup düzeyinde dahi başarılı olamamış bir hawkins'i lebron gibi gösterip kendi takımında canla başla oynamış bir oyuncuyu küçümsemen yersiz..
Avrupada EL seviyesinde başarılı olmuş sadece yunan pasaportuna sahip 3 oyuncu var ki bunun daha ispanyolu var fransızı var litvanyalısı var rusu var...
Kaldı ki attıgın mesajda göze batan bahsettigin mevzu degil bunu dile getiriş biçimin..tutarlı donelerle birlikte subjektif görüş bildirmek için vardır forum siteleri..
Ben mi subjektif görüş bildiriyorum ? Sen Roma döneminde kalan Hawkins'in performansını gösterip subjektif davranıyorsun. Hawkins'in Beşiktaş'ta oynarkenki performansı Roma dönemindeki performansından kat kat daha üstündür. Hatta Hawkins'in Galatasaray'da ki hali Beşiktaş performansından da daha üstündür. En yakın aklına Fenerbahçe maçı gelsin. Bu adam performansını hem mental hem fiziksel olarak çok daha geliştirdi. EL'de başarısız olur demek çok yanlış olur.
Aklıma Burak Yılmaz örneği geldi. Galatasaray'a gelmeden önce; Burak diğer 2 büyük takımda başarılı olamadı, Trabzon'da herkes ona çalışıyordu vs. vs. diyerek çok karşı çıkan olmuştu ama yanılmışlardı.
Yani demek istediğim Hawkins'in geçmiş performansına bakarak, büyük kupalarda başarılı olamadığına bakarak bir karar veremezsin. Ve bu adam sezon başında herkesi kendine hayran bırakmış bir adamsa.
melih,hawkins roma döneminden çok daha etkili şuanda..oyun olarak biraz daha olgunlaştı(tabii yaşla alakalı) ama beni geçen yıl şaşırtan şut performansıydı..kesinlikle daha iyi bir şutör..Euroleague düzeyinde izlemedigin hatta eurocup düzeyinde dahi başarılı olamamış bir hawkins'i lebron gibi gösterip kendi takımında canla başla oynamış bir oyuncuyu küçümsemen yersiz..
Avrupada EL seviyesinde 3 numarada
başarılı olmuş sadece yunan pasaportuna sahip 3 oyuncu var ki bunun daha ispanyolu var fransızı var litvanyalısı var rusu var...
Kaldı ki attıgın mesajda göze batan bahsettigin mevzu degil bunu dile getiriş biçimin..tutarlı donelerle birlikte subjektif görüş bildirmek için vardır forum siteleri..
melih,hawkins roma döneminden çok daha etkili şuanda..oyun olarak biraz daha olgunlaştı(tabii yaşla alakalı) ama beni geçen yıl şaşırtan şut performansıydı..kesinlikle daha iyi bir şutör..
ama benim önerim ikna edilirse dario saric olur..en az 2 sene kalma şartı ile ikna edilirse..adama tek kelime ile hayran kaldım..marko-cenk-dario
Manuchar Markoishvili
Normal Sezon - 13 Maç ; 10.08 Sayı, 1.92 Ribaund, 1.15 Asist
Play Off'lar - 10 Maç ; 8.50 Sayı, 2.20 Ribaund, 1.30 Asist
David Hawkins
Normal Sezon - 15 Maç ; 13.60 Sayı, 2.87 Ribaund, 3.47 Asist
Hawkins'in istatistikleri daha iyi, istatistiklere de gerek yok, Hawkins genel olarak çok daha iyi bir oyuncu.
Ama basketbol 2+2=4 basitliğinde değil, Markoishvili çıksın, Hawkins girsin, herşey daha iyi olsun. Ya olmaz da, sistemi de bozarsak. Kaldı ki böyle bir olasılık da var. Hawkins'in tekrar takıma dahil olması demek, sistemin değişmesi, oyun merkezinin yeniden Hawkins'e kayması, Hawkins'e birebirler hazırlanması, bol bol Hawkins'in insiyatif kullanması demek. Hawkins, bir Arroyo değil. Arroyo takım oynarken, takımın bir dişlisi gibi davranır, arkadaşlarını oynatır, çarklar durduğunda devreye girer, sorumluluk alır. Hawkins ise süreklilik üzerinden oynanmasını, oyun ekseninin kendisi üzerinden dönmesini ister. Bu da yan parçaların soğumasına sebebiyet verir. Yanlış hatırlamıyorsam, Eren Abi(Loğoğlu) yazmıştı twitter'da #ArroyoEffect diye. Oyuncuların Arroyo öncesi ve sonrası performansları, çoğu oyuncuda oluşan yükselme. Çünkü daha tüm parçaların dahil olduğu bir sistem yaratılmıştı. Ama Hawkins gelirse bu sistemin bozulma ihtimali var. İlla bozulur demiyorum, ama ben öyle bir riski almam. Hele de Markoishvili üzerine düşeni yaparken. Hele de Arroyo'ya yardımcı olsun, düzeni devam etmesine yardımcı olsunlar diye Spanoulis veya Planinic gibi isimler düşünülürken.
Eren kardeşim birde hawkinsin arroyolu beşiktaş istatisliklerini yazabilirmisin,eğer hedef f4 ise manunun bu takımda yeri yok.
hawkins avrupa'da yer aldıgı platformlar da göz önünde tutuldugunda ilk 10a giremeyecek bir adam small forward pozisyonunda...