David Gregory Hawkins

@TekYurekcom: BİLGİ | David Hawkins, ABD'de yaptırdığı saç testlerinin temiz çıkmasının ardından CAS'a başvurarak cezanın kaldırılmasını talep etti.
 
Ergin Hoca çok yakın dost Hawkins ile aralarında hoca-oyuncu ilişkisinden çok daha sağlam bir bağ olduğunu kendisi söylemişti bi röportajda. Eğer aklanırsa Hawkins takıma tekrar katılacaktır ki eğer aklanırsa bu işte kimin sorumluluğu varsa hem Galatasaray'ın hem de Hawkins'in ayrı ayrı o kişi ve kurumlara maddi ve manevi tazminat açmaları lazım. Bizim elimizden bu olay yüzünden muhtemel Eurocup ve TR Kupası şampiyonluğumuz çalınmış olur. Hawkins'in de kariyeri ile oynanmış olur
 
bu adamın 3 numarada canla başla oynayan oyunculara karşı bir kastı var diye düşünmeye başladım...

sezon başında sırf bu herif ugruna shipp'i kaybettik şimdi aynı şeyi marko paşa'da yaşamak istemiyorum!!

sen gelme ulan hawkins!!
 
Bu adamın adını bir yerlerde ne zaman görsem çok üzülüyorum.

İnanılmaz bir oyuncu, maalesef Galatasaray formasıyla doya doya izleyebilmek nasip olmadı. Kendisinin yerini tam olarak doldurabilecek herhangi bir oyuncu da görmüyorum.

CAS davasından bir şey çıkmaz bence, yazık oldu...
 
Eğer Taurasi gibi temizse niye geri gelmesin beyler? daha iyisini mi? alacaksınız.sportif açıdan marko mu? hawkins mi? mantıklı olalım
 
ben isterim hawkins in dönmesini ne yalan söyleyeyim marko nun performansı kesmedi beni hawkins tam bir winner gibiydi düşününce yerine oyuncu koyamıyorum ama taurasi olayı farklıydı galiba 2 numunesi temizdi galiba sadece saç teliyle cas ne karar verir dönse keşke ama zor gibi.
 
Hawkins tartışmasız bir biçimde Markoishvili'den daha üstün bir oyuncu. Ama olay 2+2=4 basitliğinde bir durum değil. Hawkins'li kadro bireysel performanslar ile devam eden, takım olgusunu yakalayamamış durumdayken; Hawkins'in ayrılışından sonra bir "takım" gibi hareket etmeye, daha paylaşımcı bir oyun oynamaya başladık. Bu demek değil ki, Hawkins olursa takım oyunu oynayamazsın. Ama geçtiğimiz sene için elimizde bazı doneler var, denenmiş şeyler var. Bu yüzden ben Marko yerine Hawkins'i tercih etmem. Bu yapıyı bozmak olur, yeniden başlamak olur bana göre.
 
Sn: Onur YAVUZ DİKKATİNE!!!! Vada temiz diyor,siz aksini iddaa edip ispatlayamazsanız.Benim için temizdir.

Bilgi: Eğer saç numunesi temizse buda doğruysa bu adama haksızlık yapılmış demektir.Çünkü saç numunesiyle son üç seneye kadar gidebilirsiniz.
 
CAS sanki Hawkins'in cezasını kaldırmış gibi "Gelsin mi, gelmesin mi" muhabbeti başlamış, bu biraz doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor. Bana göre çok çok düşük bir ihtimal, olur da olumlu bir karar çıkarsa ondan sonra tartışılacak konular bunlar diye düşünüyorum.
 
Hawkins'le Marko'yu tartisip komik duruma dusmeyelim beyler. 5 Marko 1 Hawkins etmez. Tartismak bile ayip. Biri herturlu lider ozellikli bir oyucuydu digeri vasat bir oyuncu
 

Üst