Re: Dee Brown hakkında görüşler
Kısa ve net.
Aslolan GALATASARAY'dır.
Kısa ve net.
Aslolan GALATASARAY'dır.
Tugay Aktepe' Alıntı:Mustafa ben Mitchell'ı abartmıyorum farkındaysan.Keşke kalsaydı dedim.Dee Brown'dan daha yararlı olabileceğine inanarak bunu söylüyorum.
Mitchell'ın büyük maçları kaldıramadığı doğrudur.Ancak Dee Brown'ın ne kadar kaldırabildiğine gelirsek sonucun çok da değişmediğini oynadığımız maçlarda apaçık gördük.NBA'den gelmiş bir oyuncu olarak büyük maçları rahat oynayabilmesi gerekiyordu.
Sözün özü şudur ki seneye takımı iyi yöneten ve duygusallık ile profesyonelliğin ayrımını yapabilen bir guard almamız gerekmektedir.
Pınar Anidjar' Alıntı:Sonunda olacağı buydu, Birileri Dee'ye( bunu yapanın Fenerli olması gerek) bu forumda yazılanları çevirmiş anladığım kadarıyla.Ne güzel yaa, play off'tan önce büyük moral.Devam edelim arkadaşlar, asalım keselim, gönderelim, bakalım bunların bize şampiyonluk yolunda ne faydası olacak.Başka da birşey yazmayacağım buraya bu konu hakkında.Zaten yazdıklarım bazılarını rahatsız ediyordu, artık rahat olsunlar.Dee'yi asın, kesin, bayan takımında oynatın, dilediğinizi yapın, çok faydası olacaktır eminim!
Emir Kalyoncu' Alıntı:Dee Brown gercekten felaket oynuyor..Su efes macinda bile yani yok..olmayinca olmuyor..Bu Dee'nin Beykozda bile zor oynayacgini dusunuyorum bu haliyle.