Abi haklısın zaten bana laf atan, bana laf söyleyen, bebek-toy-basketbol bilgisi şüpheli diyen kişi çok haklı, çok ama çok doğru söylüyor, o saldırmıyor, o laf atmıyor, o hiç bir şey yapmıyor sütten çıkmış ak kaşık..Bize
" TAKIMI SATANLAR " diyerek belkide hakaret edenlerin hiç suçu yok..Burada tek suçlu kendimizi savunduğumuz, Dee'yi eleştirdiğimiz ve takımı iyi - kötü gün ayrımı yapmadan DESTEKLEYİP - KÖTÜ YANLARINI ELEŞTİRDİĞİMİZ için yani bazılarına göre SATTIĞIMIZ İÇİN bizler suçluyuz..
Niye benim Pınar Hanımla derdim mi var? Kendisini tanımam etmem, hayatımda görmediğim muhattap dahi olmadığım birisi.. Ne tanırım ne görmüşümdür nede muhabbet ederim..
Bana laf attı, ben cevap verdim.. Sonra yine saldırdı, yine cevap verdim.. Ama diyorsan ki ; cevap verdiğin için HAKSIZSIN, cevap verdiğin için SATAŞIYORSUN.. O zaman eyvallah ben sataşmışımdır..
Ama zaten hırsızın hiç suçu yok değil mi..
Neyse konuyu uzatmanın anlamı yok.. Malum basketten hiç anlamıyoruz.. Malum medyada yazılanlara inanıyoruz.. Bizden adam olmaz.. Adam olanlar olmuşlar bile..
Pembe rüyalar görmeye devam..
Dee'yi Kobe gibi görmeye, yaptığı en ufacık bir şeyi bile dağlar gibi büyütmeye devam..
Dee'nin gözü sakatmış maça çıkmış müthiş bir özveriymiş..Tamam bu doğrudur, saygı duyarım fedakarlıktır, sakatlığı o an ne durumdaydı onu kimse bilemez kendisinden başka ama yinede tamam saygı duyarım.. Eyvallah, büyük bir fedakarlıktır..
Ama nedense Cücü'nün sakatlığı,
Hüseyin'nin ameliyatlı bir şekilde maça çıkmasını..
Tufan'ın bir sezon boyunca sakat sakat oynamasını..
Hite'n sakat sakat oynamasını..
Owens'ın rahatsız olmasına rağmen maçta olmasını..
Cenk'in şiddetli ağrılarının olmasına rağmen sahada olmasını..
Bunları kimse konuşmuyor..
Birde nedense yukarda yazdıklarımı MEDYAda yazmıyor.. Ben hakikatten medyadan takip edip bu forumda birşeyler yazıyormuşum..
Saygı duyarım..
SAYGILARIMLA
B.ÇAMUR