Denham Brown

Re: Dee Brown hakkında görüşler

Daha siz neyi elestiriceginize karar verememısınız 2 mac kaybedelim hemen kötüyüz diyosunuz 2 mac kazanıyoruz muhtesemimiz diyosunuz en azından bizde istikrar var .

Ligin ikinci yarısından beri kötüyüz diye elestiriyoruz istikrar her zaman önemlidir . En önemli istikrarıda guardın saglaması lazım ama bizim guardımızın ıkı mac üst üst iyi oynadıgını ben hiç görmedim dıyorumya siz polyanıcılarla biz ip cekenler aynı salonda baska maclar izlıyoruz !!!!

Dee Brown Avrupa için bana göre hala yetersiz..İstikrarsız atıyo şutları..Efes maçında kral oldu tahta çıkardınız..Yorumlar birbirini tutmuyor..Dee Brown'un ilk yarıda 5 sayı attığında 3 kişi bu takımdan gitsin demiş..Maç sonu 25 sayı atmış 10 kişi kalsın demiş..İnşallah yanıltır ancak Play-Off'larda bizi taşıyacak bir guard olabilceğini düşünmüyorum açıkçası..Solomon'u kitledi diyorsunuz da kendisi ne yaptı Solomon'a karşı.İlk maçta 2 sayı ; ikinci maçta 11 sayı atmış..Sahaya dar etmiş hali baya bir ilginç..

Son bir söz daha..Bu takım Malik Dixon gibi guardı daha çok arar..

Dee Brown El-Amin karşısında ne yapacak play-off'larda en çok merak edilen konu bu olsa gerek..

Pınar Anidjar' Alıntı:
Barış'ın ayağının çatlak olarak maça çıkması ile bu topic arasında bir bağlantı kuramadım.

Sadece dee sakat cıkmıyo maca yüregi olan herkese cıkıyo onu anlatamaya calıstı barıs kardesım pınar hanım ama siz kendi iletileriniz dısında baska ileti okumadgınız icin sanırım anlamayadınız 8)

Ortada kapanmış bir konu varken,ben de o konuyu yenide açmanın anlamanı anlayamıyorum.Bugünlerde bir gerginli var,mesajlarımızı atmadan önce biraz ölüçüp tartmak hepimiz adına yararlı olacaktır.En azından kendi adıma bunu yapıyorum.

Bencede kimse alttan alttan ınsanlar dalga gecmesın kimse burada yas saygı lafıda etmesın nedemiş atalarımız akıl yasta degil bastadır saygıda beklenmez kazanılır !!! kimsede inceden göndermeler yapmasın biz herkesı ipe götürdük sıra forumdakılerede gelir alim allah :p 8) :) ;)

Barışcım, Ünsal abi de belirtmiş. Burada Dee'yi kıyasladığımız adam Ricky Rubio. Herhangi bir adamla kıyaslamıyoruz ki, De Avrupa'daki ilk yılında Solomon'la bile kıyaslamak hem Solomon'un Avrupa'da geçirdiği bu kadar yıla, elde ettiği başarılara ihanet hem de Avrupa'da ilk senesini yaşayan Dee'yi kurbanlık koyun yapmak. Mitchell ile kıyaslarız, hatta Dalmau ile de kıyaslarız (seviye olarak). Ancak Ricky Rubio çok ekstrem bir örnek. Çocukluğundan beri taraflı tarafsız herkesin hayran olduğu, takip ettiği, yaşıtlarında Dünya Şampiyonası'nı dahi tek başına feth etmiş bir adam. İki üç senedir de üst seviyede çok önemli maçların çok önemli dakikalarında oynuyor bu adam. Ki 90 doğumlu, bu sezonun sonunda zaten normal bir oyuncunun A Takım yaşı.

Volkan Ozger' Alıntı:
Bencede kimse alttan alttan ınsanlar dalga gecmesın kimse burada yas saygı lafıda etmesın nedemiş atalarımız akıl yasta degil bastadır saygıda beklenmez kazanılır !!! kimsede inceden göndermeler yapmasın biz herkesı ipe götürdük sıra forumdakılerede gelir alim allah :p 8) :) ;)
Bu forumda tuhaf şeyler oluyor , hadi bakalım hayırlısı. bu arada deminki uyarıyı silen kimse ondan cevap bekliyorum. burası forum asma kesme yeri değil yönetici kişiler görevlerini yapsın lütfen yoksa iş çığrından çıkacak

mustafakaya' Alıntı:
Ahmet Akay' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
Dee Brown bunları okusa takımdan gider :(
son maçta dee yanımıza gelmedi :( anla artık durumu :(

Bence göz problemi yüzünden gelmedi :)
ben öyle sezmedim , önceden dee dee diye bağırdığımızda tepki verirdi bu maçta onu göremedim. play off larda bize çok lazım , inşallah bir sorun çıkmaz.

Ahmet Akay' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":eek:9pk9okl]Bencede kimse alttan alttan ınsanlar dalga gecmesın kimse burada yas saygı lafıda etmesın nedemiş atalarımız akıl yasta degil bastadır saygıda beklenmez kazanılır !!! kimsede inceden göndermeler yapmasın biz herkesı ipe götürdük sıra forumdakılerede gelir alim allah :p 8) :) ;)
Bu forumda tuhaf şeyler oluyor , hadi bakalım hayırlısı. bu arada deminki uyarıyı silen kimse ondan cevap bekliyorum. burası forum asma kesme yeri değil yönetici kişiler görevlerini yapsın lütfen yoksa iş çığrından çıkacak[/quote:eek:9pk9okl]

Ahmet abi bu ipe götürenler elestiri yapanlar o anlamda yoksa her hangıbı tehtit yok :D bize yakısmaz ama bize bu lakabı takanlar altan dalgada gecıyolar bende onlara espirili bir sekilde takımdaki herkesi ipe götürdük sıra demekki forumdakılerde diye espiri yaptım yoksa ciddi bir boyut yok

Volkan Ozger' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":2h3g4rsc][quote="Volkan Ozger":2h3g4rsc]Bencede kimse alttan alttan ınsanlar dalga gecmesın kimse burada yas saygı lafıda etmesın nedemiş atalarımız akıl yasta degil bastadır saygıda beklenmez kazanılır !!! kimsede inceden göndermeler yapmasın biz herkesı ipe götürdük sıra forumdakılerede gelir alim allah :p 8) :) ;)
Bu forumda tuhaf şeyler oluyor , hadi bakalım hayırlısı. bu arada deminki uyarıyı silen kimse ondan cevap bekliyorum. burası forum asma kesme yeri değil yönetici kişiler görevlerini yapsın lütfen yoksa iş çığrından çıkacak[/quote:2h3g4rsc]

Ahmet abi bu ipe götürenler elestiri yapanlar o anlamda yoksa her hangıbı tehtit yok :D bize yakısmaz ama bize bu lakabı takanlar altan dalgada gecıyolar bende onlara espirili bir sekilde takımdaki herkesi ipe götürdük sıra demekki forumdakılerde diye espiri yaptım yoksa ciddi bir boyut yok[/quote:2h3g4rsc]

Ama sayın Volkan Ozger unutmayalımki bu forumda sadece baylar değil bayanlarda var o yüzden üslübumuza biraz daha dikkat etmeliyiz !

Konumuz : Dee Brown.
Hatırlatmak gerekirse. Kişisel konuların yeri burası değil. Sonra gelip bir de forumculuk oynamayın.

Dee küserse küssün alınırsa alınsın darılırsa darılsın ona gösterilen ilgi kimseye gösterilmedi cocuk bahcesi degil bu klüb aldıgı paranın hakkını verıcek benım yanıma gelıp sevinmesin cıksın basketini oynasın fazlasını istemıyoruz

Mustafa Kaya yazılarımızda küfür argo kelime yok bize o sıfatı takanlara laf söle bence biz kendi kendimize takmadık o sıfatı !!!!

Biraz önce NTV Dee röportajı yayınladı. Yeni çekildiği belli olan röportajın tekrarı verilir umarım. Sonunu yakalıyabildim ben.
İyi oyuncu olmak gerktiğinden filan bahsetti. Bir de seneye Gs yada NBA dedi.

Volkan Ozger' Alıntı:
Dee küserse küssün alınırsa alınsın darılırsa darılsın ona gösterilen ilgi kimseye gösterilmedi cocuk bahcesi degil bu klüb aldıgı paranın hakkını verıcek benım yanıma gelıp sevinmesin cıksın basketini oynasın fazlasını istemıyoruz

Mustafa Kaya yazılarımızda küfür argo kelime yok bize o sıfatı takanlara laf söle bence biz kendi kendimize takmadık o sıfatı !!!!

Aslında ben senin ismin adından herkeze seslendim anlıyacağım "kızım sana sölüyorum gelinim sen anla" atasözüne döndü .