Re: Dee Brown hakkında görüşler
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":8waqwdw7]Tugay peki sen Dee'den başka bir oyuncuyu izlemiyor musun kardeşim? Yazdığın her yazı Dee ile ilgili. Dee kötü oynuyor kabuldür ama gözlerini sahadaki diğer oyunculara da çevirsen azıcık. Yani her defasında aynı şeyleri buraya yazmanızdan gına geldi artık.
İzliyorum Kerem Abi ancak hangi oyuncumuz olursa olsun kötü oynadıkları maç sayısı bir elin beş parmağını geçmez.Geçtiğini varsayarsak da bu seri şeklinde değil maalesef.
Benim burada tepkili olmam Efes maçından sonra gelip ''işte size Dee'' ,''tek gözlü kahraman'' yazılarının bizlere sunulmasıdır.Ancak bizim gibi birçok kişi biliyordu ki Dee'nin bu performası ligi bitirmiş bir Ender-Penn ikilisine karşıydı.Sağolsun Telekom maçındaki oyunuyla bizleri yanıltmadı kendisi..
Bizim Dee'nin kasaplığını yaptığımız veya ipini çekmek için fırsat kolladığımızı düşünebilirsiniz.Böyle de düşündüğünüzü tahmin ediyorum şahsen..
Ancak öyle bir olay olamaz.Biz armaya sevdalıyız ve bu armayı taşıyan her oyuncunun başımızın üzerinde yeri vardır.
Beklentiler şampiyonluk mertebesi kadar büyükken Dee'den böyle bir performans görmek gerçeksen psikolojik dengeleri alt-üst ediyor maalesef.Tepkilerin sebebi budur sadece.Ama bu kadar kötüyken onu savunmak da gerçekten çok abes oluyor..[/quote:8waqwdw7]
dee brownu cok eleştiren birisi olarak bende keremin sölediklerine katılıyorum.artık kabul etmemiz gerekir ki dee brown kapasitesi sınırlı bir oyuncu, kendini geliştirmeye calışan bir oyuncu.dee şu anda bu ligin en iyi 5 guardın birisi değil. hatta ilk 10a bile zor girer.biz sürekli ondan bir nba yıldızı perfomansı bekliyoruz.ve bu beklenti devam ettikçe eleştiriler hiçbir zaman bitmeyecektir.
bence bu seride keremin de sölediği gibi kapasitesi cok daha yüksek olan, muhtemelen dee nin aldığı ücretten cok daha yüksek mevlalar alan, hitenin performansı sorgulanmalıdır.dee neticede elinden geleni her zaman yapmaya çalısıyor.ama hite için bunları sölemek çok zor.insallah düzelirr ve giydiği formanın hakkını verir robert hite..