Denham Brown

Deeden istediğimiz bu işte biraz daha fazlası ama olsun
Dee Brownun dinlendiği periyotlarda Mokongo oyundaydı ve bizi zorladı
Dee bizim için çok önemli bir oyuncu.İlerde dahada önemli olucak...
 
dee 2.period kenara alındı mokongo ortaya çıkmaya başladı savunmada iyi işler yaptı
benim dee den beklentim 15 sayı 7 asist 3 ribaund gibi bir katkı bizi kaldırır.gelecek 3.numarıyıda hesaba katarsak skor opsiyonumuz çoğalıyor.
hüseyin beşok,gaines,owen,tufy,yeni transfer grubundan 60 sayı çıkartırsak bizim için iyi olurki bunu yapabilecek güçteyiz.


bu arada arkadaşlar dee yi tartışmaya devam ede dursun
http://www.turkbasket.com/haberanasayfa ... &hid=33924
 
Arda avrupada maç başı 7 asisst yapmak çok kasar adamı.4-5 civarı bir ORTALAMA yeter bence.Onun dışında dediğin sayı ve ribaund katkısına katılıyorum.
Ayrıca oylama sonucu sevindirici fakat listede bir tek Dee varken diğer takımlarda 2-3 oyuncu olması dikat çekici.
 
Gaines ve Owens'i cok hafife aliyorlar. göreceksiniz ilerleyen haftalarda nasil katki verecekler. Gaines CSKA ya karsi filan ortlaligi yikmis, ispanya gibi bir ligde kendini kanitlamis. takim oturunca onun katkisi 100% artacaktir. Owens de cok skorer bir oyuncu. onun da bir cok 20 sayili maclari olacaktir. daha 3 numaramiz gelecek. bizi hafife alanlara sözüm: son gülen iyi güler.
 
Re: Dee Brown

Bi solomona karşı yada uleb takımlarının guardlarına karşı izleyelim bakalım ne yapacak.Fiziği çok zayıf,özellikle savunmada başımızı ağrıtacak gibi.
 
sanırım uyum sürecini anlatıyor bu mçta daha çok dışardan hücum ettim diyor herkes benden çok fala sayı istiyor diyor ama daha kesin uyum sağlayamadım diyor hatta bi sabah uyandım ben neden burdayım dedim diyor ben gitmeliyim fln giilerinden sölüyor ama diyor burdaki güzel yemekleri özellikle et diyor özlerim diyor sonra diyor amerikaya dönünce ben anlatırım dior türkiyede oynadım şöledi böledi. 1 haftada 3 maç var dior o bize herşeyi açıklayacak gelecekle ilgili, nerelere kadar gidebileceğimizi fln

yanlış çevirmiş de olabilirim
 
Tam olarak çevirmeye çalışalım bakalım.

Dün ilk lig maçımıza çıktık ve 13 sayı 6 rib 6 asistle ve büyük galibiyetle iyi bir oyun oynadığımı düşünyorum.Burdaki strateji ve uygulama bakımmından stil olarak farklı bir oyundu.Farklı bir ülkede bulunan biri olarak daha iyi oyuncu yapmaya başladığını düşündüğümden hoşuma gitti.Bu hafta 2 maçmız daha var, kazanakara ve takım arkadaşlarımı tanıyarak daha iyiye gitmeyi düşünüyorum.Takımdaki hızı kontrol eden, doğru oyuncuya topu getiren rolümü biliyorum ve benden gerçekten çok sayı yapmamı bekliyorlar.Burda kazandığınızda büyük sevinçler ortaya çıkıyor.Bundan dolayı oynamaya hazır olmalı,oraya gitmeli ve en sert oynumu oynamalıyım çünkü bunu işaret ediyorlar.
 
Kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum çünkü basketbol oynamak yemek yemek ve uyumakla geçiyor zamanım.Oynu öğrenmeye daha iyi olmaya ve oyunum üzerinde çalışmaya devam etmek zorundayım.Daha gencim ve bu oyunda öğrenicek ve tecrübe edinecek çok şey var.etrafımda basketbolu düşünen insanların ve bu oyunu benim gibi seven oyuncuların bulunmasını seviyorum.basketbol hakkında konuşmayı seviyorum ve farklı oyuncuların oyunum hakkında söylediği farklı düşünceleri öğreniyorum.Burdaki yeni kültüre ve yaşamtarzına alışmaya çalışıyorum.Biraz yalnızlık var ama bu beni mütevazi ve daha iyi bir insan yapıyor.Hayattaki hedeflerimden biri gün ve gün iyi bir insan ve oyuncu olmaktı.Hergün basket oynadığım için minnettarım ve bunu kalpten belirtiyorum.Bugünler uyanıp "adamım, rahat hissetmiyorum,içinde olduğum durumu beğenmiyorum ama günün sonunda evime döndüğümde vay be basketbol oynadığım için yemek yediğim için bu güzel havayla nefes alabildiğim için ve her gün severek gittiğim bir işim olduğu için şükrediyorum" (x yorumu : burda den den leri yanlış kullanmış dee :) ) eğer buna gerçekten inanmasaydım sahada ve saha kenarında olmazdım her gün.
 
Bu durumun en iyisini yapacağıma dair size söz verebilirim.Sporumu ve işimi seviyorum basketbolu seviyorum, taraftarlarımı seviyorum, her gün uyanıp kendimi yıkayabilmeyi seviyorum, etrafta dolaşmayı ve yardım olmadan yemek yemeyi seviyorum.Hayatı seviyorum sadece ve bana tanrının sağladığı ayrıcalıkları seviyorum.Düşüşte olduğum zamanlar olmuştu ama bunlar uzun sürmedi çünkü hayat sadece basketboldan ibaret değil bunu biliyorum ve tamamen anlıyorum.Ama basketbol benim,basketbol benim hayatım, insanların beni büyük bir oyuncu olarak görmelerini istiyorum ama hepsinden önemlisi iyi bir insan ve topluluk,insanlar,aile ve gerçek arkadaşları önemsyen bir insan olarak görmelerini istiyorum.
 
Burada çalışıyor ve daha iyiye gidiyorum.Biliyorumki sahada iyi performans göstermeli ve çok iyi bir sezon geçirmeliyim.Basketbol benim için kolay,sahaya çıkıp sert oynayan,gülümseyen ve kazanmayı seven kendim dee brown olmalıyım.bu her zaman attığın sayılarla ilgili değil, kazanamk ve takım için değerli birşeyler sağlamakla ilgili.Topluluk içinde insanlar çoğunlukla sadece skora,smaçlara,crossoverlara(türkçesi yok kardeşim) bakıyor.Bunlar büyük şeyler ama geriye baktığında sadece kazanmak,keyif almak,profosyonel olup klasik oynunu sergilemek çok daha önemli ve iyi görünüyor.Ben büyük olmaya çalışan winner,takım oyuncusu,büyük insan ve sonuç olarak iyi bir oyuncuyum.Bu nedenle en iyi arkadaşım deron williamsın onun evli benimse evli olmamam sebebiyle dikkatimi dağıttığımı söyleyen Utah Jazz sahibi Larry Miller a hiç cevap vermek istemedim.Bütün bunlar gece boyunca ortaya döktüklerim.(sanırım kafamdakiler demek istiyor). Ben pozitif bir insanım ve herkesin hayattaki aynı şeylerden geçtiğini düşündüğüm için insanları ve insanların hayatlarını önemsediğimden, insanların takılmak istediği kişiyim.
 
Burada geceyarısını geçmiş durumda, yarın büyük bir antremanım var, maç yakında ve dinlenmem gerekiyor.Yakın zamanda sizlere yeniden seslenicem bu hafta.Beni sevgiyle ve savgıyla desteklemeye devam ettiğiniz için teşekkür ederim.Yeni birşey,adamınızdan günün mesajı:

"Hayat meydan okuyucu bir macera yada sonuçta hiçbirşey"

Dee Brown
Tek başına fast break "Illini prensi"
 
Bu çocuk sanırım aşık hatta sırılsıklam aşık :? Tam bir basketbol aşığı.Kampa az gün kala chat yapıyor diye kadro dışı kalmasında ne yazarsa yazsın :)
 
Çok pozitif bi adammış gerçekten okudukça daha da seviyorum kendisini , Antalya maçı ve ardından gelen maçlarda o ve diğer oyuncularımızın alışma süreçleri için uygun bi fikstürümüz olduğu kanısındayım, Antalya BŞB , Alpella vs. en azından büyük takımlarla maçımız yok Beşiktaş gibi.
 

Üst