Burada çalışıyor ve daha iyiye gidiyorum.Biliyorumki sahada iyi performans göstermeli ve çok iyi bir sezon geçirmeliyim.Basketbol benim için kolay,sahaya çıkıp sert oynayan,gülümseyen ve kazanmayı seven kendim dee brown olmalıyım.bu her zaman attığın sayılarla ilgili değil, kazanamk ve takım için değerli birşeyler sağlamakla ilgili.Topluluk içinde insanlar çoğunlukla sadece skora,smaçlara,crossoverlara(türkçesi yok kardeşim) bakıyor.Bunlar büyük şeyler ama geriye baktığında sadece kazanmak,keyif almak,profosyonel olup klasik oynunu sergilemek çok daha önemli ve iyi görünüyor.Ben büyük olmaya çalışan winner,takım oyuncusu,büyük insan ve sonuç olarak iyi bir oyuncuyum.Bu nedenle en iyi arkadaşım deron williamsın onun evli benimse evli olmamam sebebiyle dikkatimi dağıttığımı söyleyen Utah Jazz sahibi Larry Miller a hiç cevap vermek istemedim.Bütün bunlar gece boyunca ortaya döktüklerim.(sanırım kafamdakiler demek istiyor). Ben pozitif bir insanım ve herkesin hayattaki aynı şeylerden geçtiğini düşündüğüm için insanları ve insanların hayatlarını önemsediğimden, insanların takılmak istediği kişiyim.