Diana Taurasi

burda yazılanlara inanamıyorum, hele ahmet denen arkadaş gibi karşıyaka forumlarından fırlamış ortalığı karıştırmak ve dee ye öfke toplamak için çırpınanlara söyleyecek tek sözüm lütfen kıskançlık yapmayın. dün mecburiyetten fb tv de izledim maçı SPAker arkadaş ve batır abinin yorumları çok komikti. maçın başından sonuna dee nin üzerine yorum yaptılar, atılmalı ceza verilmeli nerdeyse idam edilmeli diyecekler. kıskançlıkları ve hazımsızlıkları o kadar belliydiki dillerini bir saniye olsun tutamadılar, hep ondan bahsettiler. karşıyakanın durumu buyken tabiri caizsse ortadan ikiye çatlıyorken, ağızlarının suyu akıyorken bizim burda dee ye teşekkür edeceğimize neler konuşuluyor. dün akşam kim onun kadar hırslıydı, hangi türk oyuncumuz direnç gösterdi, onun yarısı kadar hırlı ve mücedeleci olsalardı maçı alır giderdik. lütfen arkadaşlar kendi kendimizi baltalamayalım en önemli oyuncumuzu böyle karalamayalım. son iki dakika kalmış fark 14 hala batır abi aman dikkat taurasiyi coşturmayalım üçlük atmasın diye kendini paralıyor. bu ne biçim bi korkudur bilmem anlatabildim mi????

Taurasi ye sahip olan takım her zaman psikolojik olarak önde başlar. Fb maçında nasıl büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük

Bu kadar ezme Dee :)

taurasi caferaga.Jpeg

seneye futbola iki adam almasınlar dee kadroda tutsunlar yeter. futbolda sıradan bi futbolcuya ödenen transfer taksidi ile şampiyon oluruz varmı dahası?

O pozisyonda sakatlansaydın hiç bir galibiyetin anlamı kalmayacaktı. Bu takımın çok şeyisin ve sen böyle oldukça alamayacağımız kupa yok. Yürüyedur!

Tek geçerim kendisini...Bu takımın en değerlisi.Uzun yıllar bizde kalmalı,bizle olmalı.

Sevgili Gsli Kardeslerim
öncelikle bir fenerbahceli Olarak duygularimi paylasmak isterim.
Taurasi Bizdeyken gözbebegimizdi Kendisini sevdik saydik oda bizleri severdi her mac sonu bizim yanimiza gelip bize SARILIYORDU beraber omuz omuza yapiyorduk.

sonrasi maglum doping skandali.
birden Baktik Tauraside Doping haberi, biz Fenerbahceliler inanmiyorduk cünki o dünyanin en iyisiydi siradan bir istanbul maci icin kendisini bosa bosa Yakmazdi, hangi mac olursa olsun Yapmaz Taurasi öyle birsey diyorduk sonrada ayni madde 4 oyuncuda´da 1 hafta icerisinde ciktigini duyduktan sonra bu isin bir komplo oldugunu inanmaya basladik.

Sonrasi maglum PARDON dediler taurasi ve diger 4 oyuncu doping yapmamis Testler Hatali dediler Taurasinin avukati sayesinde ortaya cikti bu skandal dediler ve sonrasi Taurasinin Arkasinda durmayan yönetimiz konusmaya Basladi tehtitler savuruyordu Tbf´ye, bir avrupa sampionlugumuz engelendi dediler, biz taraftarlar CILDIRMIS durumdaydik basta beri inanmiyorduk inanmiyacagiz diyorduk ve Hakli ciktik.

Taurasinin dönmesi icin Kampanyalar Baslatildi oda bir uzun Aciklama yaparak Fenerbahceye ve Taraftara tesekkur etti ve gelecek sezon icin külübümüz ile transfer girisimi icerisinde oldugunu söyledi.

Bir tarafta Ona dopingci diyen Bazi kesim Galatasaraylilar suanda Kendisine Taurasi reyiz Diyor ARAS bey bunu iyi bilir.

gelelim dünki Maca Biz Taurasiden Nefret ettigimiz icin küfür etmedik onu okadar sevdik ki okadar destek ciktiki Fenerbahce tarihinde hic bir oyuncu icin bukadar destek CIKILMADI, buna Karsin ona dopingci diyen bir camia´ya gitti bunu kabulenemedik birtürlu.
Küfür Yanlisdir diyoruzda Hangi derbi macta küfür edilmedi ? sayabilirmisiniz ?

Yuruyedur kralice.Cumhurbaskanligindan sonra kendi copluklerindede kestin raconu.Dunyanin en iyisiydin gecmiste ve gunumuzdede en iyisisin suphesiz.Ama bu derece yuksek karakter,bu derece formaya saygi,bu derece geri adim atmayan bir karakter acikcasi beklemiyordum.Senin durumunda bircok oyuncu o copluge gitmemek icin turlu bahaneler uretebilirdi.Hicbir bahaneye siginmadigin gibi raconu evlerinde kestin.Galibiyetten cok daha onemli bir ders verdin bircok kisiye.Anladilarmi hic sanmiyorum.Ama seninle yarin oturup 3 sene kontrat yapmazlarsa bu takim bir daha boyle bir lider bulamaz.Eger salonumuz yapilirsa senin boy boy fotograflarin suslemeli.Yukarida Onder beyin paylastigi resim gibi.
Fenerbahcelilerin bu foruma bizim zekamizi hafife alan yazilar yazmasini hazmedemiyorum.Sevgili Galatasarayli kardeslerim demeseydin direk yazsaydin icindeki kini kussaydin bile daha saygi duyardim.

Sevgili Gsli Kardeslerim
Taurasi Bizdeyken gözbebegimizdi Kendisini sevdik saydik oda bizleri severdi her mac sonu bizim yanimiza gelip bize SARILIYORDU beraber omuz omuza yapiyorduk.

birden Baktik Tauraside Doping haberi, biz Fenerbahceliler inanmiyorduk cünki o dünyanin en iyisiydi siradan bir istanbul maci icin kendisini bosa bosa Yakmazdi, hangi mac olursa olsun Yapmaz Taurasi öyle birsey diyorduk sonrada ayni madde 4 oyuncuda´da 1 hafta icerisinde ciktigini duyduktan sonra bu isin bir komplo oldugunu inanmaya basladik.

Sonrasi maglum PARDON dediler taurasi ve diger 4 oyuncu doping yapmamis Testler Hatali dediler Taurasinin avukati sayesinde ortaya cikti bu skandal dediler ve sonrasi Taurasinin Arkasinda durmayan yönetimiz konusmaya Basladi tehtitler savuruyordu Tbf´ye, bir avrupa sampionlugumuz engelendi dediler, biz taraftarlar CILDIRMIS durumdaydik basta beri inanmiyorduk inanmiyacagiz diyorduk ve Hakli ciktik.

Taurasinin dönmesi icin Kampanyalar Baslatildi oda bir uzun Aciklama yaparak Fenerbahceye ve Taraftara tesekkur etti ve gelecek sezon icin külübümüz ile transfer girisimi icerisinde oldugunu söyledi.

Bir tarafta Ona dopingci diyen Bazi kesim Galatasaraylilar suanda Kendisine Taurasi reyiz Diyor ARAS bey bunu iyi bilir.

gelelim dünki Maca Biz Taurasiden Nefret ettigimiz icin küfür etmedik onu okadar sevdik ki okadar destek ciktiki Fenerbahce tarihinde hic bir oyuncu icin bukadar destek CIKILMADI, buna Karsin ona dopingci diyen bir camia´ya gitti bunu kabulenemedik birtürlu.

Göktan bey tek birşey söyleyeyim uzun uzun tartışıp polemik yaratmanın lüzumu yok siz dayak attığınız bir oyuncuyu yani Kaya Pekeri kabullendiniz yani en iyi siz anlarsınız aslında bizim durumu da değilmi :) Sizin taraftar kitleniz temiz sayfalar açmayı iyi biliyor mehmet topuz da tümer Metinde olduğu gibi..severseniz geniş oktavlı defterleri..E bırakın artık bu konuları tavsiyem budur

Yuruyedur kralice.Cumhurbaskanligindan sonra kendi copluklerindede kestin raconu.Dunyanin en iyisiydin gecmiste ve gunumuzdede en iyisisin suphesiz.Ama bu derece yuksek karakter,bu derece formaya saygi,bu derece geri adim atmayan bir karakter acikcasi beklemiyordum.Senin durumunda bircok oyuncu o copluge gitmemek icin turlu bahaneler uretebilirdi.Hicbir bahaneye siginmadigin gibi raconu evlerinde kestin.Galibiyetten cok daha onemli bir ders verdin bircok kisiye.Anladilarmi hic sanmiyorum.Ama seninle yarin oturup 3 sene kontrat yapmazlarsa bu takim bir daha boyle bir lider bulamaz.Eger salonumuz yapilirsa senin boy boy fotograflarin suslemeli.Yukarida Onder beyin paylastigi resim gibi.
Fenerbahcelilerin bu foruma bizim zekamizi hafife alan yazilar yazmasini hazmedemiyorum.Sevgili Galatasarayli kardeslerim demeseydin direk yazsaydin icindeki kini kussaydin bile daha saygi duyardim.
Biz türküz Ayni vatanin evlatlariyiz benim bir cok Galatasarayli dostum var seninde Bir cok Fenerbahceli dostun var.

Biz senin kardesin falan degiliz. Git kendi forumunda yaz ayrica. Bu forumda fenerli gormek istiyoruz.

Sen once git o dovdugun kufur ettigin Kaya'yi hazmet.

Göktan bey tek birşey söyleyeyim uzun uzun tartışıp polemik yaratmanın lüzumu yok siz dayak attığınız bir oyuncuyu yani Kaya Pekeri kabullendiniz yani en iyi siz anlarsınız aslında bizim durumu da değilmi :) Sizin taraftar kitleniz temiz sayfalar açmayı iyi biliyor mehmet topuz da tümer Metinde olduğu gibi..severseniz geniş oktavlı defterleri..E bırakın artık bu konuları tavsiyem budur

Sorun Hangi Takimda oynadiklari hangi takimdan geldikleri degil, Destek cikmamiza Ragmen bize ihatnet etmesidir. Lütfen tekrar okuyunuz

Sevgili Gsli Kardeslerim

Öncelikle kardeş filan değiliz bırakalım bu işleri.
Benim cevabım küfürle ilgili bilmiyorum İpekçiye geliyormusun son iki sezon maçların da oyuncularınızın herhangi birine küfür olmuş mu? Tabi ki bizde fenere küfür ediyoruz sizinde bize etmenizi anlayabiliyorum ama kişileri hedef almak!!
Taurasi ile ilgili olanları siz daha iyi biliyorsunuz bunların hepsi planlı programlı şeyler ; Hepsi bir oyunun parçası ; Hatta biz tekrar lige yükseldiğimizde yaptık bu planı :D

Sevgili Gsli Kardeslerim

Sadece Aras değil ona defalarca dopingci diyen, onla ve sizle dalga geçen bende varım. Hatta aklandığı zaman bile Aziz Yıldırımın işidir demiştim. Ama sonra gerçeği anlayınca alınmasını en çok isteyende ben oldum. Hem dünyanın en iyi oyuncusunu almış olduk hemde yukarda sizin açık bir şekilde belirttiğiniz psikolojiye soktuk sizi. En azından adam öldürdügü kesin olan Emre gibi karaktersiz birine önce "Katil Emre" diye bağırıp sonra bağrımıza basmadık sizin gibi.

Küfüre gelince evet bizde ediyoruz ama sizin salonunuz ile bizimki kıyas bile edilemez. Siz Işılıda çok seviyorsunuz onun için küfür ediyorsunuz değil mi? Ankarada sizin takımınızı kupa töreninde alkışlayan da biziz. Örnek almanızı beklemiyoruz tabi erdem ister böyle birşey.

Sorun Hangi Takimda oynadiklari hangi takimdan geldikleri degil, Destek cikmamiza Ragmen bize ihatnet etmesidir. Lütfen tekrar okuyunuz

İyi ya madem kızı yüzüstü bırakıp hemen sözleşmesini feshedip onu ortada bırakmayı ihanet görmüyorsunuz , sözleşmesini feshedip hemen 2 gün içinde oyuncu transfer etmeyi masumane etik olarak değerlendiriyorsunuz ozaman seçme hakkını sizden yana kullanmayan bir oyuncuyu niye ihanetle suçluyorsunuz :)

Göktan bey kusura bakmayın ama her maçta küfürler yağdırdığınız siemone augustusu bile sene başında istemediniz mi taraftarlarca..Yani özetle girmeyelim bu ak süt kaşık olayına

Ben Taurasi olayinda en basindan beri yapmamistir diyenlerdenim. Ayrica ne bu kendi forumunuzda anlasiyor musunuz. Biriniz gidiyor biriniz geliyor. Burda boyle duzgun beyfendi takilip, kendi forumunuzda giydiriyorsunuz. O katil dediginiz Emre'yi de ben bastim bagrima zaten.

İsil'a ettiginiz o igrenc kufurleri saymiyorum bile. Allah buyuk.