Diana Taurasi

Ayni vatanin evlatlariyiz diye baslayan hicbir cumlenin samimiyetine inanmam ve bunu bir Fenerbahceli soyluyorsa iki kere samimiyetsiz oluyor.Ve zekamizi cok hafife aldigini soylemistim ama hala kucuk aklinca oyununu surduruyorsun.Bak Goktan ben sizin cigerinizi bilirim baska kapiya.

Aksam aksam sinirlerimi ziplatti. Hala Taurasi'ye nasil atiyorlar sucu anlamiyorum. Sureci hep beraber gorduk. O olay da kizin sozlesmesini fesheden ben miyim. Feshedip yeni oyuncu alan ben miyim. Bunlar etik Taurasi'nin yaptigi etik degil ha. Allah akil fikir versin. Salak yok burada.

Fenerbahçeli arkadaşlarda azcık zeka kırıntısı olsa Taurasi'nin en son küfür edilmesi gereken oyunculardan biri olduğunu anlarlardı :) Bazı oyuncular vardır kendisine sataşıldıkça daha iyi motive olurlar.Fenerbahçe'nin bunu en iyi Willie Solomon'dan bilmesi lazım.

Ben rica ediyorum Fenerbahçeli arkadaşlardan,Taurasi'ye daha çok küfür edin maçlarda,anlayacağı küfürler de edin.Sonra seyreyleyin gümbürtüyü :D Daha çok can yakacak Taurasi çok..

Lebron gibi Lebron'a da Cleveland seyircisi neler dedi. Aksine daha iyi oynadi 30 kusur sayi. :D

Fenerbahçeli arkadaşlarda azcık zeka kırıntısı olsa Taurasi'nin en son küfür edilmesi gereken oyunculardan biri olduğunu anlarlardı :) Bazı oyuncular vardır kendisine sataşıldıkça daha iyi motive olurlar.Fenerbahçe'nin bunu en iyi Willie Solomon'dan bilmesi lazım.

Ben rica ediyorum Fenerbahçeli arkadaşlardan,Taurasi'ye daha çok küfür edin maçlarda,anlayacağı küfürler de edin.Sonra seyreyleyin gümbürtüyü :D Daha çok can yakacak Taurasi çok..

Buda yeni moda.:D

Bİr Galatasaraylı olarak söylüyorum diye söze başlayan Fenerliler,Galatasaray forması giyip yüzleri tanınmasın diye güneş gözlüğü takan ,fenerlilere sarılıp fotoğraf çektiren fenerliler,Galatasaraylı kardeşlerim diye söze girip ardından küfür edenler.:D

Ulan bu kadar özendiyseniz 5 dakika delikanlı olun takım değiştirin.Günah çıkarmak şart ama.:D

Hani ceza alabilirim belki ama şu forumun sadece Galatasaraylılara ait olması gerekir üzüntümüzü içimizde sevincimizi forumda kendi içimizde yaşamalıyız biri çıkıyor sevgili galatasaraylı kardeşlerim diyor Dee nin bölümünü iyice karıştırıyor sonra gidiyor neden forum yönetimi buna müdahale etmiyor ? Kendi forumlarında GS yazanları 6s yazmadı diye uzaklaştıran bir zihniyet varken biz neden hala fenerlilere kendi doğrumuzu anlatmaya çalışıyoruz .

Hani ceza alabilirim belki ama şu forumun sadece Galatasaraylılara ait olması gerekir üzüntümüzü içimizde sevincimizi forumda kendi içimizde yaşamalıyız biri çıkıyor sevgili galatasaraylı kardeşlerim diyor Dee nin bölümünü iyice karıştırıyor sonra gidiyor neden forum yönetimi buna müdahale etmiyor ? Kendi forumlarında GS yazanları 6s yazmadı diye uzaklaştıran bir zihniyet varken biz neden hala fenerlilere kendi doğrumuzu anlatmaya çalışıyoruz .

Çünkü biz medeniz insanlar topluluğuyuz.
Onlar küfür eder biz alkışlarız. Onlar takım araçlarına saldırır, biz misafir ederiz. Onlar takımımızın adı ile dalga geçerler, biz onların takımlarının isimleri ile dalga geçenleri cezalandırırız. ;)

Ben yeni gördüm arka sayfadaki yazıyı. Nedense atlamışım.

Okumaya başladığımda yazarın, okuyucuyu yazının içine alan üslubu beni yazıya bağladı, daha sonrasında olayın duygusallığı ile göz yaşlarımı tutamadığımı fark ettim... Fakat benle ilgili yere gelince... Her şey oraya kadarmış, artık insan içine çıkacak yüzü bulamam kendimde. Artık çok farklı bir Aras Bey olacak, "Go Home Taurasi :("

Taurasi'nin doing yaptığını düşünenlerden biri de benim isteyerek ya da istemeyerek o madde kullanıldı bana göre de.Fakat şu anda oyuncumuz ve gösterdiği performans hepimizi fazlasıyla mutlu ediyor.Caferağa'da tek başına ayakta kalmaya çalıştı,yetmezmiş gibi herkese gider yaptı,itti kaktı,yumruk attı dirsek attı kaş patlattı.Beni baya tatmin etti açıkçası...

Fenerbahçe'de iken de dünyanın en iyisiydi,şimdi de dünyanın en iyisi,yani bu forumda renklere göre yorum yok.Alt yazılarınızı,yorumlarınızı unutmadık.Bukalemunun kralı da sizsiniz,her türlü atlayacağız bu sene size.Taşıyın bu yazıyı forumunuza,küçük dünyanızda eğlenin.Ama şuna da emin olun,Işıl'a Taurasi'ye edilen küfürlerin karşılığı çok güzel bir şekilde ve oyunun kuralları içerisinde verilecek.

Göreceksiniz Abdi İpekçi'de Avrupa'nın en iyi guardının Birsel olduğunu,göreceksiniz Angel'ın formanızı giyer giymez dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu,Nevriye'nin stop jump shot larını da göreceksiniz ne usul usul atacak.

Taurasi'nin doing yaptığını düşünenlerden biri de benim isteyerek ya da istemeyerek o madde kullanıldı bana göre de.Fakat şu anda oyuncumuz ve gösterdiği performans hepimizi fazlasıyla mutlu ediyor.Caferağa'da tek başına ayakta kalmaya çalıştı,yetmezmiş gibi herkese gider yaptı,itti kaktı,yumruk attı dirsek attı kaş patlattı.Beni baya tatmin etti açıkçası...

Fenerbahçe'de iken de dünyanın en iyisiydi,şimdi de dünyanın en iyisi,yani bu forumda renklere göre yorum yok.Alt yazılarınızı,yorumlarınızı unutmadık.Bukalemunun kralı da sizsiniz,her türlü atlayacağız bu sene size.Taşıyın bu yazıyı forumunuza,küçük dünyanızda eğlenin.Ama şuna da emin olun,Işıl'a Taurasi'ye edilen küfürlerin karşılığı çok güzel bir şekilde ve oyunun kuralları içerisinde verilecek.

Göreceksiniz Abdi İpekçi'de Avrupa'nın en iyi guardının Birsel olduğunu,göreceksiniz Angel'ın formanızı giyer giymez dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu,Nevriye'nin stop jump shot larını da göreceksiniz ne usul usul atacak.

Arkadasim,
Taurasi'nin doping yapmadigi Koeln'deki lab tarafindan ispatlandigi halde niye hala doping yaptigina inanlardansin anlamadim acikcasi. Eger henuz elde sadece Hacettepe'nin testleri varkan inandigini soyluyorsan tamam ama o olayda Hacettepe'nin hata yaptigini hepimiz biliyoruz artik.

Bir de su etik olma ya da olmama konusu var. Bana sorarsaniz Taurasi'den sonra Fenerbahce magdur oldu o olayda. Gerci Federasyon onun diyetini odedi -- daha dogrusu bize odetti ama yine de Hacettepe bu hatayi yapmamis olsaydi belki de Fenerbahce Euroleague'i kazanmis olacakti simdi, cunku o ana kadar yenilgisiz gidiyorlardi. Tabii Taurasi'nin sozlesmesini hemen feshederek etik davranmaktan cok show yapti onlar. Bunun bedeli de cok agir oldu. Halbuki once Taurasi'yle konusup isin aslini O'ndan ogrenselerdi ve buna dayanarak oyuncularinin arkasinda dursalar ve Koeln'de yaplan testlerin sonuclarini bekleselerdi simdi belki de Euroleague sampiyonu bir takimlari olacakti ve Taurasi de hala orada oynuyor olacakti buyuk olasilikla. Ama oyuncularinin arkasinda durmayarak sozlesmesini feshedip sonra da isin asli ortaya cikinca o oyuncuyu yeniden kazanmaya calismalari sonuc vermedi haliyle. Sen oyuncuya isin aslini ogrenmeden sirtini don, onu af edersiniz sap gibi ortada birak sonra da yeniden kazanmaya calis. Kimse bunu yemez. Nitekim bu sayede dunyanin en iyi oyuncusunu simdi Galatasaray formasiyla seyrediyoruz :).
Sevgiler...

Evet kesin olurlardi o pota altiyla sampiyon :)O senin gorusun,bu benim gorusum,bir sekilde ortbas edildi bana kalirsa o olay.Ama bu isin en guzel tarafi ne biliyor musun? www.comebackdiana.com :)

Bunun gorusle falan alakasi yok. Ortada laboratuvar testleri, raporlari var. Sen Koeln'un ornekte doping oldugu halde raporunu aksi yonde yazdigini dusunuyorsan cok yaniliyorsun. Oyle senaryolar yasanmaz elin memleketinde. Adam kendi laboratuvarinin guvenilirligini bir kicikirik test icin tehlikeye atar mi saniyorsun? Senede o testlerden kimbilir ne paralar kazaniyordur o laboratuvar??? Dee dupeduz temizdi!
Ote yandan bu olayin en guzel yani su ki Dee artik bizim oyuncumuz :).
Sevgiler...

Zannedersem Köln(Cologne)yazmaya calışıyorsunuz ama Fransa'da olduğunuz için yazamıyorsunuz klavyeden ötürü.Köln'de herşey mükemmel,Türkiye'de herkes yalancı öyle mi?Türk kurumlarına,Hacettepe'ye güven yok ama Köln'e var.Bu bakış açısını anlayamıyorum.Dün de Bedrettin Dalan canlı yayına bağlanıyor ve bu ülkede birşeye güvenmiyorum diyor,Türkiye'de yargıya güven olmaz diyor.

Herkes çıkıp bu şekilde konuşursa,bizim ülkemizi ve kanunlarının kim savunacak?Kimin canı yansa,karar veren kurul tukaka oluyor.Diana Taurasi kanunlar önünde tertemizdir,aldığı maddeyi de bana göre doping amaçlı almamıştır;ama bana kalırsa öyle ya da böyle bilinçsizce bir şekilde o madde kanına karıştı.Bu tamamen benim yorumum.

Fenerbahçe'de oynarken şöyle,buraya gelince böyle olmaz benim gözümde bir oyuncu ben dansöz değilim.O zaman da benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusuydu hala da öyle.Şu anda bunu tartışmak o kadar yersiz ki ayrıca,mükemmele yakın bi performans sergiliyor hem saha içinde hem de dışında.Yarayı deşmenin hiçbir manası yok.

Size tek tavsiyem yurtdışında yapılan herşeyler doğrudur,onlar kendi prestijini riske atmaz,Türkiye tukaka anlayışından vazgeçin.

Zannedersem Köln(Cologne)yazmaya calışıyorsunuz ama Fransa'da olduğunuz için yazamıyorsunuz klavyeden ötürü.Köln'de herşey mükemmel,Türkiye'de herkes yalancı öyle mi?Türk kurumlarına,Hacettepe'ye güven yok ama Köln'e var.Bu bakış açısını anlayamıyorum.Dün de Bedrettin Dalan canlı yayına bağlanıyor ve bu ülkede birşeye güvenmiyorum diyor,Türkiye'de yargıya güven olmaz diyor.

Herkes çıkıp bu şekilde konuşursa,bizim ülkemizi ve kanunlarının kim savunacak?Kimin canı yansa,karar veren kurul tukaka oluyor.Diana Taurasi kanunlar önünde tertemizdir,aldığı maddeyi de bana göre doping amaçlı almamıştır;ama bana kalırsa öyle ya da böyle bilinçsizce bir şekilde o madde kanına karıştı.Bu tamamen benim yorumum.

Fenerbahçe'de oynarken şöyle,buraya gelince böyle olmaz benim gözümde bir oyuncu ben dansöz değilim.O zaman da benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusuydu hala da öyle.Şu anda bunu tartışmak o kadar yersiz ki ayrıca,mükemmele yakın bi performans sergiliyor hem saha içinde hem de dışında.Yarayı deşmenin hiçbir manası yok.

Size tek tavsiyem yurtdışında yapılan herşeyler doğrudur,onlar kendi prestijini riske atmaz,Türkiye tukaka anlayışından vazgeçin.

Necati kardesim,
ben Turkiye'de yapilan islere guvenmiyorum demedim. Tam tersine onu sen soyledin. "Bir numara cevrilmistir orada." diye yazmadin mi? Hacettepe'ye neden guvenmeyeyim? Hacettepe bir yanlis yapti. Sonra yanlis yaptigini kabul etti. Sence bu yanlisin uzerine Koeln de ayni yanlisi yapar miydi? Ya da butun bunlar olmusken orada bit dumen cevrilmesine izin verir miydi?
Ben sadece ortada raporlar oldugunu ve bu raporlar isiginda Taurasi'nin doping yapmamis oldugunun gec de olsa kanitlandigini soyluyorum. Kimseye guvenmem ya da yurt disindakilere daha cok guvenirim demedim.

Tekrarlayayim: Ben asla Turkiye'deki hersey tukakadir demedim. Her seyden once kesinlikle hic bir seyi genellestirmedim. Hacettepe bir hata yapti ve Fenerbahce oyuncusunun arkasinda durmadi dedim. Butun bu olaylar yasandiktan sonra Koeln'deki laboratuvarin ayni hataya dusmeyecegini yazdim.

Yaklasik 10 yil Almanya'da yasamis ve bir universitede akademisyen olarak calismis biri olarak sunu da ekleyeyim: Bu sure zarfinda bu adamlarin islerini ne kadar disiplinle yaptiklarini, cok planli olduklarini ve bu tur hatalari azaltabilmek icin cok dikkatli calistiklarini gordum. Ayni sekilde 5 yil Ankara'da Aselsan'da calismis biri olarak da belirteyim ki bizim is disiplini konusunda ogreneceklerimiz var daha. Saniyorum Hacettepe'de testler sirasinda bir dikkatsizlik oldu ve o dikkatsizlik bu sonuclari dogurdu. Hatalar her yerde oluyor, dumenler de her yerde oluyor. Almanya'da da olur, Fransa'da da dunyanin baska yerlerinde de. Ama medeni bir ulkede bir dumen ya da hata oldugunda bunun sorumlulari cezasiz kalmazlar. Uzulerek kabul etmemiz gerekir ki bizde genellikle kaliyor. En son Van depremindeki ihmallerinden sonra Van valisi hala yerinde oturuyor bildigim kadariyla. Ya da o coken otelin sahibi Bayram (ya da Bayram'li bir adlari var tam hatirlamiyorum) bir ceza aldi mi ya da alacak mi? Ben kendimizi kucumsemiyorum ama bu noktada ogrenecegimiz cok sey oldugunu da bilip ona gore hareket etmemiz gerekir diye de dusunuyorum. (Bak bu paragrafta genelliyorum.)

Koeln konusuna gelince: Bu yazilis bicimi Almanya'da eger Turkce'deki "ö" harfini yazamiyorsaniz -ki ayni harf Almanca'da da vardir- kullandiginiz yazilis bicimidir. Ben de maalesef artik uzun yillardir yurt disinda olmanin getirdigi bir aliskanlikla Turkce klavyede zorlandigimdan bu sekilde yaziyorum. Okurken umarim bir sIkIntI olmuyordur.
Istersen bu tartismayi burada kapatalim, cunku konu Taurasi ozelinin disina cikmaya basladi. Ya da ozelden iletiler araciligiyla devam edelim ki konu basligi kirlenmesin.
Sevgiler...

Özelden cevap da yazdım fakat bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına sadece 'Orda bir işler çevrilmiştir.'derken Köln'deki labarotuvarı kastettim.

sana diyecek söz kalmadı artık ama bahar o son topta sana topu vermeyince kendini nasıl hissettiğini merak ediyorum ben olsam senin yerinde maçı çevirmisim elim sıcak ama hucum süresinin bitmesine 20 saniye kala zorlama bir atıs yapıyorlar sonra maç gidiyor sinir küpüne binerim deliririm yani

Maçta yapmadığını bırakmadı Dee sen inanılmazsın ama lütfen oyuncuların sinirlerini germek için sert faullerine hakemlerin çalmamasına sinirlenip faul yapma çok önemlisin bizim için maç sonunda konuşmayıda sen yaptın bir ara düşünmedim değil oyuncu koçluk görevini versek sana diye :)