Diana Taurasi

ilkyarı 23 sayı attı son 2 periyot 5 sayı atabildi bir an baktım ekrana taurasiyi 2 kişi tutuyordu.şaziye ve matic biraz iyi olabilseler bu maçı alabilirdik.
Taurasi hırsın azmin akıttıgın tere herseyi hakediyosun....

GAlatasaray bayan basket'inin skor atması=Taurasi olduğu sürece hiçbirşey olmaz,olmayacak.Harbiden bazen bakıyorum diğer oyunculara sinirleniyorum Diana gözünden,tabi o o kadar büyük bir oyuncuki bunu belli etmiyor.Biz yerlilere boşa para ödüyoruz.

Dün mac sirasinda spiker taurasinin galatasarayda olmakdan cok ama cok mutlu oldunu söyledi, spikerde veli yigiti, ve o öyle diyosa bence taurasi gsde cok mutlu, ve bencede bize mp destek verdigi sürece, yani onun parasini verdimiz sürece o buradan gitmez. nasil olsa albaninda üc senelik imzasi var, bu demekki oda seneye allah isi karismasa bizimle olacak. geleim pota altina, bence tina veya fowlesden ikisinden birini yollamaliyiz, ve onlarin birinin yerine cok ama cok iyi avrupali alinmali, bu isim yelena, guruda, veya ana wautersde olabilir, eger seneye prince avrupada ruslara oynayabilirse kesinlikle kalmali, melisayi en az bir mac oynatip milli yapmaliyizki, avrupada oynayabilsin.veya prince rusya milli takiminda oynasa.

kac kere denildi burda veli yigit gs nin resmi bir calisanidir.tabiki mutlu mesut diyecek.cok mutsuz kafasinda soru isaretleri var vs diyemez herhalde.
eger karsi yaka da penny giderse dee de gider.ki bence penny kesin gidecek onlardan taurasi de durmaz eski takimi spartaka döner durumlari ortada zaten.
taurasinin gitmesi sorun olmaz.zaten alba da bizimle olacak 2 sene daha.asil soru isareti fowles ve tina da.bence tinayi serbest birakacagiz gibi geliyor.
fowlesi bilmiyom ama mutlaka birini tutmaliyiz

Eger diana mutsuz olsa gercekten bu kadar katki vermezdi, hem kendi oynuyor hemde diyerlerini motie etmek icin elinden geleni yapiyo, mesela dün matice dd ye azkaldi deye motive ediyodu, molalarda felan takimi motive etmesi gercekten cok güzel ve bence mutu oldunu gösteren bi sey. penny giderse dianada gider diyosunuz, taurasi moscovada oynadiginda penny nerdeydi. odami rusyada oynuyodu. bence fb penny kolay kolay birakmaz, ondan iyisini hayata bulmaz, pennyde cok büyük bir oyuncu.

-Yerine göre topu getir
-Topu getirmediğin hücumlarda tepede topu takım arkadaşının elinden çekerek almak zorunda ol
-Topun eline değmediği bir hücum varyasyonu bulunmasın
-Uzunları sadece sen besle
-Bütün takım eline baksın,sana topu veren yerliler saklansın
-Bir numaralı skor opsiyonu ol
-40 dakika oyunda kal
Böyle görev tanımı olmaz.
Özellikle ilk yarıda çok şut kaçırdı,kazanmamız için daha yüzdeli atmalıydı.Ama bulduğumuz her sayıda payı var.Son çeyrek doğal olarak düştü,süper kahraman değil neticede.

Benim bu gün saha içinde saha dışında eleştirmeyeceğim tek kişi Dee yazıktır sürekli iki oyuncu üstünde 1 tane daha şut tehditi olan oyuncumuz olsaydı biraz rahat şut kullanabilseydi keşke. Şutları girmeyince asistleri ile takımı taşımaya çalıştı ama malesef onun güzel pasları asist değeri kazanmadı.

-Yerine göre topu getir
-Topu getirmediğin hücumlarda tepede topu takım arkadaşının elinden çekerek almak zorunda ol
-Topun eline değmediği bir hücum varyasyonu bulunmasın
-Uzunları sadece sen besle
-Bütün takım eline baksın,sana topu veren yerliler saklansın
-Bir numaralı skor opsiyonu ol
-40 dakika oyunda kal
Böyle görev tanımı olmaz.
Özellikle ilk yarıda çok şut kaçırdı,kazanmamız için daha yüzdeli atmalıydı.Ama bulduğumuz her sayıda payı var.Son çeyrek doğal olarak düştü,süper kahraman değil neticede.

Aynen katılıyorum, o kadar şu kaçırma krediside olsun artık. Hiç çıkmadan oynayabilen aynı performansı gösterebilen kaç oyuncu var. Yalnız bir ara bir kaç pozisyonda, özellikle maç başında peny'le baya sert mücadeleleri oldu, neden dir anlamadım

Taurasinin uzunlarla oynadığı ikili oyunlar basketbola dair yaptığımız tek doğruydu sahada...
Taurasi'yi takımdan çıkarınca Mersin-KASKİ gibi takımlardan farkımız kalmaz...