Diana Taurasi

buna ben de inanmak istiyorum ama kaynak fanatik olunca ister istemez acaba diyor insan, umarım doğrudur da bizimle uzun yıllar olmasa bile bir süre daha oynamaya devam eder

Dahada güçlenecek derken yabancı oyuncularımız zaten herbiri kendi mevkisinin en iyileri Charles, Fowles, Taurasi, Alba da avrupanın en iyisi yerli oyunculardan mı bahsediyorsun yoksa koç değişikliğindenmi bahsediyorsun.

Çok yetenekli olabilirsin çok da arzulu olabilirsin. Belli olan bir şey varsa çok kaçırıyorsun. Tek başına takımı kurtarma çaban takıma zarar veriyor. Dün olduğu gibi aynı şekilde bugünde. Seneye takımda kalırmısın bilmem ama Maya Moore iyi oyuncu.

evet bugün çok kaçırmış olabilir ama ya diğerleri, taurasi en azından çabalıyor, diğerleri potaya bile bakmıyor, verelim dee atsın, onun da üzerinde baskı oluşuyor doğal olaak, kendini rahat hissetse bu kadar kaçırmazdı diye düşünüyorum

otorite boşluğundan ve malüm sebeplerden dolayı fazlasıyla sorumluluk almak zorunda kalıyor buda yüzdelerini düşürmekle beraber hızlı hücum olarak bizim potaya dönüyor hoş sen olmasan maç boyunca rakip potayıda göremeyiz

Takıma en çok zarar veren sendin ama helal olsun aslan sana.Çünkü ortada takım yoktu.Tina ve Prince vardı bide.Siz ligi alıcaksınız ama birileri gitmeli.

Sen dünyanın en iyisini getir,yanına dünyanın en balon oyun kurucusu (ışıl) , en işe yaramayan 2 numarası şaziyeyi, en ne yaptığı belli olmayan 4 numarası baharı koy.

Ceyhun Hoca istifa ederde yeni bir koç gelirse seneye buı takıma katması gerkeen ilk şey türk oyuncular olmak zorunda. Esra şencebe-Tuba palazoğlu-Tarsustan begüm-yasemin horasan-ceyhandan asena ted kolejlilerden özge gibive ismi aklıma gelmeyen 2 ve 3 oynayabilen oyunculardan bazıları muhakkak kadroya katılmalı ve ışıl-bahar gibi şu anda tamamen zarra veren ama türk oyuncular olarak ne hikmetse ana dinamiğimiz olan oyunculardan kutrulmak zorundayız. Kurtulmalıyız demiyorum. Kurtulmak zorundayız. Yoksa zor arkadaş. Bu arkadaşilar çok büyük bir engel maalesef.

hırsın takım için bsyler yapman formaya sahip çıkman bana herseyden daha cok verdi..seni seviyorum Dee..kim ne derse desin..en iyi basketbolcu sensin..

Dee top getir oyun kur, ribaund al,şut at vs arkadaşlar yani buda bir insan bu kadar çok şeyi yapınca mecburen şutları kaçıyor.Bir düzgün koç olsa bir oyun planımız olsa bir guradımız olsa bakın bakalım nasıl oluyor taurasi..