Diana Taurasi

birsel ve nevriye karşı tarafta olduğu sürece hiçbir zaman kadın bastketboluna ambargo koyamayız.5 maçın ikisini almamız bile başarı.

taurasi'yi bu hale getiren bi takım daha yoktur bu dünyada sinirden kafa atmadık duvar kalmadı evde!!! kadın elinden gelenin fazlasını yapıyo her maç ama oda bi yere kadar her maç insan üstü oynasa peygamberliğini ilan eder :) taurasi alba'yı al üstüne matic,sulcite,ticha'yı yerlileri katmıyorum artık biri bana bu denklemi açıklasın bi daha ağzımı açıp tek kelam edersem bi sonraki sabahı görmeyeyim yazık bu taraftara yıllardır ambargo koydular!!!

Biran herkes taurasi olsun onun yerine koysun kendini bu maçta..Işıla pas veriyorsun daha penetreni tamamlamadan top sana geri geliyor..tamam diyorsun oyun posttan kurulsun köşeden çıkayım topu alayım içeri penetre edeyim daha pası atmadan yine top sana geliyor..tepeden topla buluşuyorsun içerde charles dışında kendini gösteren yok hareketli olan kimse yok..arada epi seni rahatlatmaya çalışıyor bişeler yapıyor ama yeterli değil. asistlerle oyunculara maça dahil etmek istiyorsun kimi topu tutamaz kimi potaya yetiştiremez kimi daha elinden çıkartamaz..kimiside sayı at diye verdiğin pasları bombaymış gibi tutup tekrar sana geri gönderiyor..

Taurasi GİT KURTAR KENDİNİİ...

Kendisine geçen her gün saygim artiyor. Ilk yari tek basina müthis oynadi, ama 2. yari o da iflas etti. Kadina aciyorum sahada... Cok büyük oyuncusun. Umarim seneye bizde kalir......

Ceyhun Hoca istifa ederde yeni bir koç gelirse seneye buı takıma katması gerkeen ilk şey türk oyuncular olmak zorunda. Esra şencebe-Tuba palazoğlu-Tarsustan begüm-yasemin horasan-ceyhandan asena ted kolejlilerden özge gibive ismi aklıma gelmeyen 2 ve 3 oynayabilen oyunculardan bazıları muhakkak kadroya katılmalı ve ışıl-bahar gibi şu anda tamamen zarra veren ama türk oyuncular olarak ne hikmetse ana dinamiğimiz olan oyunculardan kutrulmak zorundayız. Kurtulmalıyız demiyorum. Kurtulmak zorundayız. Yoksa zor arkadaş. Bu arkadaşilar çok büyük bir engel maalesef.

Saydığınız isimlerden örneğin Tuğba bu takımdayken Mustafa Sarp olarak görülüyordu (ben dahil). Şimdi geri gelsin diyorsunuz. Ne Işıl ne de Bahar'ın yeteneği bu saydığınız isimlerden az değil - ki Bahar dün iyiydi bence-. Mesele oyuncuları hem teknik hem mental açıdan ileri gitmek bir yana sürekli geriye götüren Ceyhun Yıldızoğlu. Adam akıllı bir koçla Işıl ve Bahar'dan alacağımız verim artacaktır.

Dee nasıl desem bilmiyorum ki sana kal diye Ceyhun hoca gitmeyecek sen sinir krizi geçirirsin Pennyide al kurtar kendini Dee biz çok sevdik seni umarım biraz da olsa sende sevmişsindir keşke kalsan sana kal diyebilsek ama :(

Emeği için,ortaya koyduğu karakter için teşekkürler.Bizden çektiğini oynadığı herhangi bir kulüpten çekmiş midir merak ediyorum.Geldiğinde duygular yok oldu demiştim,şimdi ise duyguları canlı tutan yegane isim.Peh,ama takım arkadaşları için peh...

Böyle bir oyuncuya sahip olup istenilen başarıya ulaşamamak üzüyor insanı. İyi oynar kötü oynar orası bir kenara çabası karşında saygıyla eğiliyorum. Kendisine Allah'a emanet sistemi olan bu takımda sabır versin, umarım bu tablo seneye gitmesine sebep olmaz..

Takımı sahiplenmesi ben dahil birçok kişiyi tatmin etmiş anlaşılan. Yıldız oyuncu olduğu için takımı kurtarmak istedi, oyun kurdu attı attırmaya çalıştı. Bu forumda bir çok kişi onu sahiplenmiş. Yaptığı hatalarıda kimse konuşmamış. İlk 2 maçta'da kazanabilrdik fakat kaybetmemizdeki en önemli etkenlerden birinin Taurasi'nin egoistçe davranması olduğunu düşünüyorum. Turnuva boyunca çok düşük yüzdeyle oynadı. Fener maçında 25/6 galiba %25 şut isabetiyle oynadı. Kaçırdıkça tekrar denedi. Takımızın Final 8'de en iyi oynayan oyuncusu Tina Charles'i küstürdü. Aynı şekilde Prince'de. Hele Fener maçında pota altını maden gibi işleyen Charles 3. çeyrekten itibaren unutuldu. Hucümları akıllı bir şekilde organize etseydik ve topu pota altına daha fazla indirseydik farklı şeyler konuşabilirdik. Velhasıl sorumluluk aldı ama başaramadı. Benim eleştirilerim bunlar.

Seimone´nin yerine düşünülmüş olması, geçen sezon kaybettiğimiz şampiyonluktan onu sorumlu tutmam vs. nedenlerle sezon başında karşı olduğum bir isimdi. Yalnız gelinen noktada takımı sahiplenmesi, varını yoğunu ortaya koyması hakkındaki düşüncelerde yansız hale gelmemi sağladı.

Taurasi bencil davranıyor mu, zaman zaman evet ama bu nedenle onu suçlayamam. Ne zaman ki önemli bir maçımız olsa herkes onun eline bakıyor, o da haliyle sorumluluk alıyor. Belki zaman zaman aşırıya kaçıyor ama bu onun suçu değil.

Seimone´nin yerine düşünülmüş olması, geçen sezon kaybettiğimiz şampiyonluktan onu sorumlu tutmam vs. nedenlerle sezon başında karşı olduğum bir isimdi. Yalnız gelinen noktada takımı sahiplenmesi, varını yoğunu ortaya koyması hakkındaki düşüncelerde yansız hale gelmemi sağladı.

Taurasi bencil davranıyor mu, zaman zaman evet ama bu nedenle onu suçlayamam. Ne zaman ki önemli bir maçımız olsa herkes onun eline bakıyor, o da haliyle sorumluluk alıyor. Belki zaman zaman aşırıya kaçıyor ama bu onun suçu değil.

dee , bu sene bizde vasat oynadı şu ana kadar . gerçek potansiyeli çok daha fazla aslında. bunda takımda yanlız kalmasının ( güç olarak ) etkisi büyük tabi bide ceyhun hoca sağolsun

Galatasaray-Moskova maçında, Taurasi ile Augustus arasındaki kalite farkını bir kez daha herkes görmüştür herhalde. Taurasi tartışmasız en iyisi. Ancak onu parkede iyi kullanmak Koçun işi.

Dee mutlaka takımda kalmalı,eğer böyle bişey olursa,o seviyeye yakın bir oyuncu bulamayız,belli başlı oyuncuların takımlarında kaldığı düşünülürse,böyle bişey olursa önümüzdeki sezon hayal kırıklığı olur,Taurasi bu takımda kalmalı.

Dee seneye mutlaka kalmalı.Tabiki Fowlesta.Eğer Dee ye kaptırırsak beni sadece Sue Bird yada Augustus ihya eder.Augustus sözleşme uzattı.Sue Bird ün sözleşme durumunu bilmiyorum.Ancak o da Rusyadan vazgeçemiyor.Olursa da Elimizde tek altarnatif Tamika kalır...(Winner olarak)