Diana Taurasi

Augustusa teklif yaptığımız fakat anlaşamadığımız yazıyor. Taurasi varken neden öyle bir hamle geldi anlamadım. Birde Ros casares iddiaları çıktı. Umarım takımda kalırsın. Seneye seninle ve iyi doğrularla daha iyi olacağız.

Gerekirse Dee kalmalı herkes gitmeli.. Olay bu kadar basit..

Galatasaray augustusu transfer etmek isteyecek, augustus kabul etmeyecek öylemi. Rüyamda görsem inanmam. Bu iddaaya güler geçerim ancak...
Euroleague de 8 li finallerde Rivas ve Fenere ezilerek elenen,seyirci üstünlüğünü ezeli rakibine veren,1-2 oyuncunun eline bakan,koçuyla oyuncuları arasında ilişki olmayan...Augustus ise WNBA de final MVP si,takımın en skoreri,koçuyla en iyi anlaşan,genç oyunculara yol gösteren,takımı için son ana kadar savaşan bir isim sen RÜYA görmeye devam edebilirsin...

Arkadşlar şu bir gerçek iyi hazırlanmış bir takım düzeninde Taurasi de Agustus ta çok önemli oyuncular.Bence bire bir kıyaslarsak Taurasinin özellikleri biraz daha ağır basıyor ancak şunu unutmayalım koç maalesef ikisinden de faydalanamadı ne geçen yıl Agustus tan nede bu yıl Taurasi den.Agustusu çok sevsemde tercihim Taurasi lur çünkü inanılmaz bir ikili oyun yeteneği var.Fowles ile birarada çok etkili oluyor.Agustus daha şuta dayalı oynuyor bence.

Ama öenmli olan iyi bir düzen de oynanması.Mesela erkek takımızda Dedovic hemen düzene ayak uydurdu.eğer siz düzen içerrisinde verim almaya çalışırsanız çok çok verim alınıyor oyuncudan.Ama bu koç varken ikiside olsa farketmez.

Açıkcası 3 amerikalı kuralı değişmezse istediğim 3 amerikalı kesinlikle

1) Fowles
2) Taurasi
3) Tamika

Aslında Sophia yı çok isterim ama avrupada kullanamazsak diye 4 numara avrupalı olmalı bence

sene 2006. o yıllarda komşu kızı sinema filmi meşhurdu. oda arkadaşım gökhan ile fotoğrafçıya gitmiştik. gökhan bu filmin güzel kızı elisha cuthbert'in fotoğraflarını çıkartırken ben dee'nin fotoğraflarını bastırmıştım. gökhan " oğlum bu kız ne lan koca burunlu" demişti. gülüp geçmiştim. tabii gökhanın kendi bastırdığı fotoğrafları çıkartma nedeni ile benimkiler arasında dağlar kadar fark vardı. o konuya pek girmeyeyim anlayan anlamıştır :)

o yıllarda aldığım pivot dergisi, yurt yemekhanesinde çekmeyen ama öğretmenler odasında çeken nba tv de tanıdım taurasiyi. az da olsa görüyor, takip ediyordum. taa ki geçen sene fenerbahçe'ye gelene kadar. hafızama sue bird ile beraber kazınmış tek kadın basketbolcu olan taurasi, suyun karşı kıyısında belki de olmaması gereken tek yerdeydi. tıpkı iverson da yaşadığım düş kırıklığı gibi tauraside de yaşıyordum. hiç bir maçını izlemedim, kalkıp gitmedim. unuttum hatta burada olduğunu, doping olayları ile tekrar hatırladım. dopinge ihtiyacı olmadığını bildiğim halde oh canıma değsin beter ol dedim.

dedim dedim ee ne oldu şimdi? galatasaray futbol takımı adına yüzlerce yanlış yapmış adnan polat gider ayak galatasaray.org ana sayfasına döşedi diana taurasi galatasaray'da görselini. var mı benden daha mutlusu? sanmam. koca leman kültürü kaç kere turladım haberi yok. dee bizde, taurasi bizde! augustus'un gidişine üzüldüm evet ama taurasi bizde!

bizde taurasi var onlarda yok!

Özellikle final serisinin 2. maçında üstündeki isteksizliği biraz atmış gördüm maç sonuna doğru falan ama evimizdeki maça bir patlama bekliyorum .