Augustusa teklif yaptığımız fakat anlaşamadığımız yazıyor. Taurasi varken neden öyle bir hamle geldi anlamadım. Birde Ros casares iddiaları çıktı. Umarım takımda kalırsın. Seneye seninle ve iyi doğrularla daha iyi olacağız.
Böyle bir hamle ancak Taurasi ile anlaşamadığında olur .Augustusa teklif yaptığımız fakat anlaşamadığımız yazıyor. Taurasi varken neden öyle bir hamle geldi anlamadım. Birde Ros casares iddiaları çıktı. Umarım takımda kalırsın. Seneye seninle ve iyi doğrularla daha iyi olacağız.
Augustusa teklif yaptığımız fakat anlaşamadığımız yazıyor. Taurasi varken neden öyle bir hamle geldi anlamadım. Birde Ros casares iddiaları çıktı. Umarım takımda kalırsın. Seneye seninle ve iyi doğrularla daha iyi olacağız.
nerde yazıyor bu dediğiniz
Euroleague de 8 li finallerde Rivas ve Fenere ezilerek elenen,seyirci üstünlüğünü ezeli rakibine veren,1-2 oyuncunun eline bakan,koçuyla oyuncuları arasında ilişki olmayan...Augustus ise WNBA de final MVP si,takımın en skoreri,koçuyla en iyi anlaşan,genç oyunculara yol gösteren,takımı için son ana kadar savaşan bir isim sen RÜYA görmeye devam edebilirsin...Galatasaray augustusu transfer etmek isteyecek, augustus kabul etmeyecek öylemi. Rüyamda görsem inanmam. Bu iddaaya güler geçerim ancak...
herkes gider ceyhun kalırRatgeber gelirse kaşırım demiş ne kadar doğru bilmiyorum.