Diana Taurasi

Kimse farketti mi bilmiyorum ama maçın bitimine 40 saniye varken C.Y nın yaptığı oyuncu değişikliği sonrası Tina ile Dee inanılmaz şaşırdı değişik şekilde hocanın bir şey etmediğini onlar da çoktan anladılar da ne yapacan . Neyse salı günkü maçta takım yerine sadece Dee ye destek vermek lazım lütfen gidecek olan arkadaşlar için söylüyorum lütfen lütfen Deeyi belki bu şekilde ikna ederiz .

Maç sonunda,fb taraftarına yaptığı hareketten dolayı kutluyorum,onların hakettiği bu, keşke Dee takımda kalsa,ama onu takımda tutacak yönetici vizyonu bizimkilerde yok,olmadığını Ceyhun hoca konusunda gördük...

Diana seneye büyük ihtimal yok. Şubedeki ilgisizlik ve yolunda gitmeyen işlerden yeterince sıkılmış durumda.

İçeride neler dönüyor bilmiyorum, ama burada yaşamaktan hiç mutlu olmadığı suratından belli maçlarda. Bence de gidecek ve bir daha kolay kolay Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Dünyanın belki en önemli oyuncusu ve iki senesi burada boşa geçti resmen. Kariyeri için en doğrusunu yapmış olur şu karışıklıktan ve ortamdan uzaklaşarak. Bu ekip(sadece Ceyhun Hoca değil) kalacaksa, ki bence kalmasalar bile, diğer önemli oyuncular da ayrılmak isteyebilir. En başta da Fowles. Onun da eski mutluluğundan eser yok sanki. Çok detaylı bir şey görüp bildiğimden değil, ama bana öyle geliyor maç sırasındaki ifadelerinden.

Dee İstanbul'u seviyor. Burda yaşamayı seviyor. Burda kalmak istiyor ve bu şartlarda gidiyorsa altına yorum yapılmasına gerek var mı bazı şeyler için?

Dün son dakikada Ayşe ve Yasemen oyuna girdikten sonra, Charles'la birbirlerine bakıp kollarını iki yana açmaları bile işaret zaten. Kenar yönetime de en ufak saygısı kalmamış görünüyor. Yazık.

Taurasi bu takımda kalmalı,kalan iki maçta ne oynar bilmem,ama o dünyanın en iyisi,onun üstüne doğru parçalarla kurulacak bir takımla,El'de kupa alınabilir...

umarım daha önceki futbol takımlarımızda yaptığımız hatayı kadın takımımızda yapmayız. istikrar başarı için en önemli faktör. bunun yararlarını erkek basketbol takımında görüyoruz. kemik bir kadronun üzerine gelen transferler takımı zirveye taşıdı. geçen sene augustus, bu sene dee seneye başka bir yıldızla olacak iş değil bu. diana bu takımda kalmalı. devşirme oyuncular ve yerli kadro hakkında transfer görüşmeleri yapılıp dee, ışıl, sylvia, tina, alba gibi yıldızlara katkı yapılmalı. yoksa bu sene sylvia, alba ve epph hariç diğer yabancılar değişecek gibi bir durum var. umarım bu hataya düşmeyiz. umarım dee bu takımdan gitmez.