Diana Taurasi

Bu kadar savaşıp şu maçı vermek yazık gerçekten . Şaziye inanılmaz savaştı , Taurasi ve Sly için söylenecek söz yok ha bir de Ceyhun hoca için söylenecek söz yok keşke bugün maçtan sonra sadece DEE tribüne çağrılsaydı KEŞKE !!!

Kalma ihtimali malesef yok ya kız çıldırdı atladı eli ayağı kanadı kolları morardı ya yazık günah şu kıza eziyet çektiriyoruz . Şimdi yarın kesin bir trasnfer haberi gelir dur bakalım .

Ama suç Dee de, maçın sonu geldiğinde geriye düştüğümüzde topu alıp, götürüp Ceyhun beye verecekti, çık birazda sen oyna diyecekti...
İşte o zaman gözümde zaten çok büyükken, tarif edilemez hal alırdı...

Şu takımda keşke uzunca seneler kalsan ama ne yazık ki hiç bir şeyin doğru yapılmadığı bu şubede seni de yollayacaklardır. Augustus'tan sonra benim üzerimde en çok etki bırakan yabancı oldun bayanlarda.Çok büyüksük çok.

teşekkürler dee, koça rağmen takımı buraya kadar getirdiğin için buda son mesajımdır yıldızoğlu kazara kalırsa ne bi satır yazı yazarım nede bi daha bayan basket maçı izlerim. sonuç aynı olacağı için harcanan paraya verilen emeğe yazık ''istifa'da bir hizmettir'' dedim 2 ay boyunca ama sen isitifayı haketmiyorsun....

Ceyhun Deenin de bir insan olduğunu unuttu kızı 1 dakika bile dinlendirmeyerek tarihe geçti..etindne sütünden yününden faydalanmak böyle oluyo demekki pes sözün bittiği yer..

bugün birkez daha gördükki,o dünyanın bir numarası,pondexter ve angel'ı toplasak bir Taurasim eder belki,bugün Taurasi bizden giderse tek sorumlu yönetimdir,maden dünyanın en iyi oyuncuğunu alıyorsun o zaman doğru düzgün bir hoca getir,adamlar kaç senedi şampiyon yapan hocayı gönderiyorlar,bizim yönetim Türkiye kupasını aldık başarılıyız diye göndermiyor vaybe...

Bu sezonu ileride iyi hatırlamayacağız muhtemelen ama en azından "Dünyanın en iyi kadın basketbolcusunu izleyebildik" diyebileceğiz. Keşke daha doğru bir yapıda, daha doğru bir sistemde kesişseydi yollar...

Yönetim mutlaka hemen yarın gelecek sen için anlaşmalı demek istiyorum ama kadın şubesinde yönetim yok ne yazık ki. Ancak arkasından bakıp el sallar bizim kadın şubesindeki görevliler. Yazık.

Saygılar.