Efes Pilsen-Galatasaray : 69-62

Kayseri 'ye gidersem (inş.) yetişirim işte
Bizim maçtan önce fb bjk maçı olsa ne farkediyor arkadaşlar bu maçların denk gelme olayı senelerdir olan 1 şey(bu arada maçta salaklık edipte ülker diye fb yede küfür etmek gibi salaklıklar olmaz inşallah...)
 
en son efesi 2000 martında bri bayram aksamı yenmistik.Yanlıs hatırlamıyorsam o güm mallorca ya 4 cakmıstık ayrıca, süper bir gündü.Artık boyle günler yalnız hayellerde olabiliyor sanırım.Neyse hatırlarsanız 2002 senesinde ilk efes macında yalcın granit acıklamalarınında gazıyla abdi ipekciyi bayağı doldurmustuk.(bana kalırsa gosterilen resim o mactan olabilir cünkü fener macında gecen sene pota arkasındaydık)Neyse insallah o günki gibi doldurruz o gün takım kotüydü sanki seyirci gormek efesi ateslemisti berbat bir gün olmustu bizim acımızdan ama bugün dengelr daha denk o güne gore ve ayrıca biz ismimizin onune reklam alıyorsak bu gbi maclar da hedef mac sayılmalı yoksa iki sen once bizm adımızın onunde birsey yoktu üçüncü olmustuk ama.Mactan once gelip sponsorumuza da destek vermemiz gerekir :) nasıl olacak fenerlilerin cıkısı ve gslilerin girisi gercekten bilemiyorum .Bu macları arka arkaya koyan arkadası da tebrik ederim.Maca gelince bu mac livingstone cok iş düşecek cünkü malik' e sert savunma olacak tahminimce livingstone bu macta da oynamyacaksa ne zamna oynar bilemiyorum.Birde burada ilk bes tahmini yapan arkadasların semsettin abiyi unutmalarına da anlam veremiyorum.Unutmayalimki takımın en onemli ikinci skoreri ve toptan kacmayan bir oyuncu kritik anlarda ve de aynı zaman da takımın en cok rebaund alan oyuncusu insanlar hala niye ona güvenmiyor anlyamıyorum.Son olarak valentin'e deyineceğim.Yanlıs bilmiyorsam yanlıssa düzeltin beni gecen haftada oniki kişilik kadroya hadley sakatlandı diye girdi iki altyapı oyuncusu diye birsey varmıs normalde o giremiyormus ama bence kesinlike o oniki kişilik kadorda olamyı hakediyor onun yerine gokhan fatih veya hüseyin kadroya girmemeli ban kalırsa ama bu haftasonu oynaması da ayrı bir hata olur bence aynı seyi umut'ta da yaptı halil hoca ne yazık ki.Süreleri cok dengesiz efes macı onun moralini bozabilir(kotü oynarsa)bu da uzun vadede gelecek maclar adına kötü olur.Sonuc olarak insallah yeneriz.
 
karşıyaka maçı çok güzeldi bu maçada geleceğim tribünler her defasında daha kalabalık olmalı :atki
 
Maça gidecek arkadaşlar...

Bizim maçtan önce Fenerin maçı var..bence onlardan önce salona gidilmesi lazım..

çünkü bunlar maçtan sonra salonda kalıp efesi destekleyebilir...

tv den baktığımız zaman tam karşı tarafı kaparlar ve bırakmazlar bizede pota arkaları kalır..

o yüzden onlardan daha önce gitmemiz lazım..


Boyle yaziliyor: Fenerbahce
Milyon defa soyledik rakiplerimizin isimlerini duzgun yazin,onlerine kisaltma koymayin diye
 
Efes avrupanın en iyi 5 takımından biri,en büyük özellikleride kusursuz işleyen sistemleri..yani sistemle sistemsizliğin maçı olacak..bu açıdan baktığımızda şansımızın ne kadar az oldğunu görürüz..avrupanın en baba takımlarının bile çaresiz kaldığı efes savunmasını aşmamız çok zor..açıkçası benim umudum yok..ha imkansızmı,tabiki değil,helede Malik gibi bi oyuncunuz varsa..bana göre kazanmamızın tek yolu dış şutlarımızın girmesi;hücum planımızı penetre pas üzerine kurmalı ve hafta boyu bolca şut idmanı yapmalıyız..yoksa bizim tekdüze setlerimizle sayı değil pozsyon bulmamız bile zor..Rytas 21 maç sonra efesi müthiş üçlük yüzdesiyle yendi..Valentin olumlu sinyaller veriyor,kullanılmalı..bu arada maç yayınlanmıyor!!!
 
Bu adamlar salak mıdır nedir ya?Akıllarınca İpekçi'de bir basketbol öğleni oluşturmaya çalışıyorlar ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarının arka arkaya olması durumunda kavga dışında bir olasılığın olmadığını bilmiyorlar mı?Geçen yılki Galatasaray-Ceyhan maçında da benzer olaylar olmuştu ve son periyotta FB-BJK korosunun da etkisiyle 10 sayıdan maçı vermiştik.Ayrıca FB'lilerin bizden daha fazla olacağı kesin.Allahtan ki futbol maçları var.
 
HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ARKADAŞLAR...biz daha sağlam oluruz vede onlar bi eziklik yapmadıkları sürece bizimkilerin salça olacağını zannetmem...
ama baktık efes i destekliyorlar fb formalarıyla o zaman iş değişir...
 
saçma

Beyler kesinlikle maça gelecekler...bizde orada olupta pankart açsak ne iyi olur
Admin notu: Bir forumda yazdığını unutma ve ona göre mesajlarını yaz...Burada bayanlarda var.
 
Efes'i en son 17 Mart 2000'de yenmişiz. (83-77, Orhun Ene 29 sayı) Ondan beri 12 maçtır yeniliyoruz. Bu mağlubiyet serisinin bir gün bitmesi gerekiyor...

İnsanlar 2 haftadır Cuma akşamları tv karşısına geçip Galatasaray'la seviniyorlar, haftasonuna güzel başlıyorlar. Cumartesi Efes'i yenip bu seriye devam edebilirsek takıma olan ilgi ve desteğin fazlasıyla artacağını düşünüyorum.
 
evt cibona efes'i yendi.bu haftalarda pek de form da oldukları söylenemez.bizim için iyi bir fırsat oldu.bunu iyi değerlendirmeliyiz.
 
Efes de ermal'in eksikliği sadece uzun değil kisa rotasyonu da bozuyor. Kaya ve kerem yan yana yeterince kalın olmuyor. Bu nedenle Prkacin'le oynamak zorunda kalıyor. Böyle olunca da maçın büyük kısmında üç kısa yabancı yerine iki kısa yabancı ile oynamak zorunda kalıyorlar. Bu arada yıllardır ilk kez efes'in guard savunması bu kadar zayıf. dixon'un coşması lazım ne ender ne de popovic onu durduramaz. Bu arada Kaya sakatlığının etkisini tam atabilmiş değil. sene başındaki gibi formda değil. kerem'in zaten hucum gucu sınırlı. prkacin formda ama onun asist özelliğini durdurabilirsek işler kolaylaşacak.

Bizde hadley'in sakatlığı en önemli eksiğimiz.

Maça ilişkin son söz, yakalayacağımız en formsuz ve zayıf efes ve son günlerde form tutan Gs karşılaşacak ama ben umutlu degilim. Aleyhimize Fark bile olur. umarım yanılırım.
 
Efes eksiklerinin yanısıra takım olarak çok çok formsuz. Son 2-3 maçlarını izledim hepsinde de kötüydüler. Ayrıca Domercant'ın sakat sakat oynaması da hücum güçlerini çok düşürüyor.Şu an tam yenilebilecek kıvamdalar.
 
js12' Alıntı:
Efes'i en son 17 Mart 2000'de yenmişiz. (83-77, Orhun Ene 29 sayı) Ondan beri 12 maçtır yeniliyoruz. Bu mağlubiyet serisinin bir gün bitmesi gerekiyor...

İnsanlar 2 haftadır Cuma akşamları tv karşısına geçip Galatasaray'la seviniyorlar, haftasonuna güzel başlıyorlar. Cumartesi Efes'i yenip bu seriye devam edebilirsek takıma olan ilgi ve desteğin fazlasıyla artacağını düşünüyorum.
Bu maçın gazetesini hala saklıyorum (fanatik basket aslan yüreğiyle kazandı !!!)
Efesin yenilmesi kötü oldu (2maç üst üste kaybetmemem olayları varya )
İçim feraf çıkıp Aslanlar gibi mücadele edelim yeter...
 
Kusra bakmayın

değerli forum üyeleri ve sayın adminler....geçen gün açtığım bir cvptan dolayı kusra bakmayın....bir daha hata yapmıcam herkezden özür dilerim.....Tarih yazarız gerekirse bozarız....

haydi efes maçına....efes e yenilsekte umut kaybetmeyin....ondan sonra 4 maçıda kazanmamız lazım.....
 
4 maçtır galip geliyoruz bu galibiyet serimizi bozmamak için Efeside yenmemiz gerekiyor ama bu sefer işler geride kalan 4 maçtan daha zor olacak çünkü karşımızda son yıllarda sürekli lig şampiyonu olan ve yaklaşık 5,5 senedir yenemediğimiz bir takım var bence efesin kadrosu en iyi kadro ülker filan hikaye efesi zorlarlar ama onları geçemezler neyse maça gelince bana göre bu maçta 5 numarada oynayacak oyuncu takımımızın en büyük skor gücü olmalı çünkü efes ciddi bir 5 numara sorunu var eğer yanılmıyorsam efeste kerem, kaya ve prkaçin 4 numara oynuyorlar efesin 5 numarası ermal fakat o da uzun bi sakatlıktan yeni çıktı ve tam kapasite oynayamaz zannedersem bizde her ne kadar MALİK DİXON ksk maçında 40 sayı atmış olsada bu maçta onu rahat bırakmazlar bu nedenle bence maçtaki kilit oyuncularımız ksk maçında iyi oynayan Umut Yenice ve Whisby. Tabii birde sezon başından beri bekleneni veremeyen Fatih Solak (toparla artık kendini çünkü bu takıma lazımsın). Sonuç olarak akıllıca oynayıp maçı zorda olsa lehimizde sonuçlandırırsak tüm dikkatleri birkez daha üzerimize çekeriz ve ligde çok daha iddaalı bir konuma geliriz ayrıca takımımızı sahada destekleyecek tüm arkadaşlara birkez daha teşekkürler. Umarım kazanırız. Başarılar CİMBOMUM...
 

Üst