Ekrem Memnun

Ekrem hocam bir de şu noktaya parmak basmış, dörtlü finallere çıkmak, final oynamak elbette çok güzel ama esas önemli olan kupayı alıp şampiyon olabilmekte ;)

Bilindiği üzere, sonuçta tarih finale çıkanları değil, şampiyon olanları yazıyor :cool:

Ekrem hocam bir de şu noktaya parmak basmış, dörtlü finallere çıkmak, final oynamak elbette çok güzel ama esas önemli olan kupayı alıp şampiyon olabilmekte ;)

Bilindiği üzere, sonuçta tarih finale çıkanları değil, şampiyon olanları yazıyor :cool:
Mesaj istendiği yere yollanmıştır... Kıskançlar foruma girip küplere binebilir. Bugün Agü kazansaydı forumları bayram edecekti tek kelime bile etmemiş ezikler :D

AGÜ maçında diskalifiye olan Ekrem hocaya 1 maç ceza ve 2 bin tl para cezası verilmiş.

Şu sonucu çıkartıyoruz. Hakem sahada koça ana avrat küfür de etse yazacağı rapora göre hakkını yediği kişinin ceza almasını bir şekilde sağlayabiliyor. Benimde Ekrem hocaya önerim şudur. O 2 bin tl parayı Engin Kennerman'ın yüzüne fırlatsın. Engellemeler yine devam edecek. Ama bu oyunu yine bozacağız.

"Haksız rekabet" dediğimiz her isim gitti buralardan, er ya da geç. Onlar "er" gitti bari sen "geç" git Ekrem Hocam. En azından birkaç yıl daha...

Şuraya giriyorum hoca için bir şeyler yazayım diye. İnan tarif edecek kelime bulamıyorum. İyi ki varsın hocam.

''Karşımızda ki kadro olarak Avrupa'nın en iyi takımı biz ise tam kadro bile kısa rotasyonunda çok büyük defoları olan bir takımız. Bunun üstüne pivotu kaybetmiş dar kısa rotasyonundan da fire vermiş durumdayız.
Tüm bunlara rağmen ben bu takıma güveniyorum. Çünkü onlar yapılmaz denen ne varsa yaptılar. Yine yapacaklar.''

Maç yazısında yukarıda ki yazıyı yazdım. İşte bu güvenin mimarı olan adam. Ekrem Memnun.

"Ekaterinburg'la çok zor bir maça çıkacağız. Bence dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynayacağız.." demiş. Onlar da aynı şeyi söylüyorlar. Hem de senin sayende..

Milli Takım hayırlı olsun hocamıza. Daha iyisi olamazdı zaten.

Ceyhun hoca milli takımda başarılı bir dönem geçirdi ve Avrupa ikinciliği, dünya dödüncülüğü gibi başarılar elde etti. Ekrem hocanın işi zor aslında. Amerika'yı yenebilir miyiz mesela?

Fatih Hoca ve Ergin Hoca milli takımlarında göreve başladıktan sonra takımlarımız kötü performans sergilemişti. Umarım Kadın takımımız için böyle bir sorun olmaz.

Ekrem Memnun erişebileceği en büyük mertebeye 2013-2014 sezonunda Euroleague şampiyonluğuyla erişti.Çok değil,ondan bir sene önce kendi yönetimi kadar önüne taş koyan TBF elinden şampiyonluğu çalmışken ben kendisini o koltuğa yakıştıramıyorum.Olası başarıda Turgay Demirel'le Türk basketbolunun gelişim masallarını dinleriz.O sebeple kendisi takımın başında diye Milli Takım'ı desteklemek gibi bir tasarrufum yok,''bu takım hepimizin takımı'' gibi cümleler de somut karşılığı olmayan hamasi laflar şahsen.

Mevcut şartlarda sorulması gereken, sorulabilecek iki soru var kanımca.

Ekrem Memnun o koltuğu hak ediyor mu; sonuna kadar evet. Peki TBF ve Turgay Demirel Ekrem Memnun´u hak ediyor mu, sonuna kadar hayır. Peki hangisi ağır basıyor, benim terazimde TBF ve Turgay Demirel sorusu.

Bu ülkede son yıllarda bizim kadar TBF´den -haklı olarak- şikayetçi olan kulüp yoktur ama bu basketbolun üç şubesinin başında da Galatasaray´ın antrenörleri var. Aklıma direk bir cümle geliyor "sevmekle ilgili" ama buraya yazılmaz...

Bence dünyanın en saçma düşüncesi ''x'' varsa milli takım benim takımım değildir. Bu düşünceyle hiç bir mili takım hiç bir zaman bu ülkenin takımı olamaz.Ekrem hocaya görevinde başarılar. İnşallah çok ama çok başarılı olur. Bizleri de sevince boğar.

Son maç veya bir önceki maç Ya da hafta sonu oynanacak maç Ekrem Hoca bir oyuncusunun boynunu sıktı haberi çıkar kovarız onu. ETİKÇİ taraftarımız sağolsun bu konuda yanlız bırakmayacaktır bizi! Ekrem Hoca da gidince şöyle bir rahatlık gelir hepimize