Ekrem Memnun

Türkiyede Basketbolu hakkıyla bilen ve yöneten sayılı adamlardan iki tanesini bizimle beraber. Ergin hoca ve Ekrem hoca.

Gerçekten çok büyük karakterler, çok büyük hocalar ve herşeyden önemlisi Galatasarayı yani gönüllerinde olan takımı, hiçbir karşılık beklemeden menfaatsiz yürekten seviyorlar.

Onlar bizimle oldukları için, Allaha ne kadar şükür, onlara ne kadar teşekkür etsek az. Umarım hakkettikleri değeri tam anlamıyla artık görmeye başlarlar..

Kendisi benim başbakan adayımdır arkadaşlar, zira bu çapta bir lidere bir basket takımı koçluğu dar gelmektedir artık. Ekrem Memnun başbakan olsun.

Türkiyede Basketbolu hakkıyla bilen ve yöneten sayılı adamlardan iki tanesini bizimle beraber. Ergin hoca ve Ekrem hoca.

Gerçekten çok büyük karakterler, çok büyük hocalar ve herşeyden önemlisi Galatasarayı yani gönüllerinde olan takımı, hiçbir karşılık beklemeden menfaatsiz yürekten seviyorlar.

Onlar bizimle oldukları için, Allaha ne kadar şükür, onlara ne kadar teşekkür etsek az. Umarım hakkettikleri değeri tam anlamıyla artık görmeye başlarlar..

Onları hakedecek yönetim hala gelmedi.

2014-2015 SEZONUNUN EN İYİ KOÇU EKREM MEMNUN

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki 14 takımın, takım menajerleri ve koçları arasında yapılan seçimle 2014-2015 sezonunun en iyi teknik direktörü Ekrem Memnun seçildi..

Alıntıdır..

13 şampiyonluğumuzun beşinde O vardı takımın başında... (1996-1997)-(1997-1998)-(1999-2000)-(2013-2014)-(2014-2015)

Ama Ekrem Memnun iyi koç değil yeeaa, çok abartılıyor yeeeaa, bla bla bla...

Eli öpülesi adamsın! Ne desek boş. Öyle bir güven veriyorsun ki; sen varken rakibin kim olduğu önemli değil. İyi ki varsın koç, iyi ki bizimlesin.

Şapkadan tavşanı, fili değil hayvanat bahçesini çıkartıp bu takımı yine önemli bir yere getirirse yeter hocam biz seni başarısız olmaya zorladıkça sen daha çok yukarıya çıkıyorsun yabancıları da gönderdim bundan sonra genç takımla oyna derler mi acaba?

Yönetimine rağmen 2 Lig, 1 Euroleague şampiyonluğu. Tarih ne kadar yazsa, az kalır.

Galatasaray gibi, başarısız olmak için bütün şartları sonuna kadar zorlayan insanların olduğu bir ortamda çok ama çok büyük bir iş yapıyorsun be hocam. Allah seni başımızdan eksik etmesin.

Gelecek sene işini daha çok zorlaştıracaklar biliyorsun değil mi hocam? Belki de genç takımla mücadele et derler!

Ekrem Memnun Şebnem Kimyacıoğlu'nun takıma katılış hikayesini anlatırken gözleri doluyor.

[video=youtube;FrW-UkvWgH4]https://www.youtube.com/watch?v=FrW-UkvWgH4&feature=youtu.be[/video]

Şu videoyu izleyince kupaymış galibiyetmiş bunlar boş şeyler diyorum ama diğer taraftan bu videoda gördüklerimiz şampiyonluklara temel oluşturan değerler. Ne mutlu bize ki videodaki karakterlerle aynı renklere gönül veriyoruz.