Ekrem Memnun

"Siz orada yalnız düşmanı değil, milletin makûs talihini de yendiniz" demişti Mustafa Kemal, İsmet Paşaya. Ekrem hocaya da bunu söylemek isterim. Öyle bir takım ve sinerji yarattı ki, rakiplere korku saldı. Fenerbahçe küçülme kararı aldı, boşuna değil bu karar. Çünkü biliyorlar ki ne kadar para harcarlarsa harcasınlar Ekrem hocanın takımını geçemeyecekler. Yönetim bu takıma gereken desteği vermeli ve avrupa şampiyonluğuna seneye de ulaşmalıyız. Böylece 5-10 yıl sonra birileri tesadüftü demesinler.

Koç film olur diyorya. Bir sinema sever olarak söyleyim hemde ne film olur. İzlerken gözyaşı döktüğümüz, ne filmdi diye alkışladığımız, yaşanmış olanlara dayanan bazı filmlerin hikayesi bu hikayenin yanında sıkıcı kimya ödevi gibi kalır. Öyle kendinden uzaklaşmış bir toplumuzki, ağzı açık ayran budalası gibi dışarlara bakmaktan başka bir şey yapmaz durumdayız. Ne yazıkki.

Programı tamamını kaydeden varsa lütfen yayınlasın. İzleyelim, saklayalım.

2 gündür yollardayım. Dünkü GS TV'deki röportajı az önce izledim ve gerçekten ben bile kıpkırmızı oldum hocam senin o gözlerinin yaşarmış halini görünce. İnşallah hep bizimle kalırsın ve kupaları kaldırmaya devam edersin. O gözünden ve gözümüzden akan ve akacak gözyaşları hep sevinç gözyaşları olur hocam.

[video=youtube;IN6afeA0IIs]https://www.youtube.com/watch?v=IN6afeA0IIs&feature=youtu.be[/video]

Ekrem hocanın röportajlarını izlemeye ve okumaya doyamıyorum.. Sportif açıdan bize nasıl bir koç olduğunu gösterdi zaten ama yakınen tanımasan da şu konuşmalarından yola çıkarak nasıl iyi karakterli bir koça sahip olduğumuzu bilmek müthiş sevindirici.. Oyuncularına olan sevgisi, inancı, onları motive etmesini bilmesi, oyuncu transfer ederken seçme yöntemi vs. vs...

Ekrem Memnun yıllar geçse de unutulmayacak zaferler yaşattı bize. Tarih yazdı ve biz bu tarihe tanıklık edebildik. Bu açıdan çok şanslıyız bence. En özel oyuncuları bir araya getirip şampiyonluklar yaşamaya, tarih yazmaya devam edecek Ekrem Hoca. Buna inancım sonsuz. Yaşattığı mutluluklar için, bir taraftar olarak, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Hocamız için söylenebilecek her şeyi geçmiş zamanlarda söyledik. Ama bir kez daha söylemek gerekirse İmparator Ekrem Memnun kara kış sonrası gelen bahar gibi. Varol Ekrem hoca. Umarım bu yazılanları okuyorsundur. Allah seni başımızdan eksik etmesin.

Hocam içeriden ve dışarıdan bütün ayak oyunlarına rağmen takımı Şampiyon yaptın. Her topa saldıran, parkede Aslanlar gibi savaşan bir sistem olusturdun. Armanın hakkını veren bir takımı yeniden kurdun. Sana ne söylesek ne yazsak hep eksik kalacak. Yaşattığın güzellikler ve ilkler için teşekkürler İMPARATOR EKREM MEMNUN...

Aziz efendi o aklıyla yine bize laf sokmaya çalışıyor :) Ekrem hoca milli takımda kızların aklını çeliyormuş.. Adam daha yeni çalışıyor milli takımla insaf yahu :) Tanjevic hiç yapmadı di mi??

Sen gidip milli takım kampında yapılan rezillikleri önce seslendirip sonra ses çıkarmazsan bunlarda öter. Biliyoruz yıllarca milli takım şartını fülkerde oynamaya bağladığınızı.

Türküm ve milliyetçi bir insanım. Kulüp rekabetinden bağımsız, milletimin yetenekli, ahlaklı, görgülü, bilgili uluslarası değerlerini, hırsız, utanmaz; ilkel, görgüsüz, bilgisiz bir mafya bozuntusuna muhatap olmaktan kurtaramamak (Türk spor camiasını Aziz Yıldırım lağımından temizleyememek) fazlasıyla canımı sıkıyor. Eğer bir şekilde okuyorsan sayın hocam. Bir kulağından bile girmesin bir şikecinin havlamaları. Harika işler yapıyorsun Türk milleti için. Daha büyüklerini yapacağın yolculuğun da başındasın. Sadece işine devam et. Senin değerini bilen milyonlar var ve arkanda olacaklardır.