EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

arkadaşlar bu mac 3. lük için kilit mac taraftara büyük iş düşüyor mac boyu iyi bir destekle macı kazanacagımızı düşünüyorum :D

Böylesine bir maçta salonda bir koltuk bile boş olursa üzülürüm şahsen.Yıllardır bugünü hayal ettik.Allahın da izniyle Oktay Mahmuti ve Aslanları yüzümüzü güldürecektir.Buna inancımız tam.

Yıllarca bugünün hayalini kuruyorduk. Acaba gidebilir miyim düşüncesiyle dün otobüs biletini dahi almıştım ama olmadı. Tesellim; gidilecek çok maç var daha.

Bu heyecanı yaşamak bile yeter ya!..

bugünkü Euroleague maçında satılan bilet 3,500kombineden de min. 2000kişi gelse salonda yaklaşık 6000kişi olacak... cehennem ortamı!

ertuğ sılay yazmış. 10 bin denmemiş miydi satılan ?

10 000 bilet sayısı biletixden sistemin verdiği yerlere dayalı bir hesapla bulunan tahmini kalan yer sayısınını salonun kapasitesi olduğu düşünülen 12000'den çıkararak bulunmuş bir rakam hesap hataları içermesi mümkün 2000 bilet kaldı salon 12000 kişi demek ki 10 000 bilet satıldı gibi ama dün gece ben hesapladığımda en az 3500-4000 yer kalmış gibi gözüküyordu (Kalan blok sayısı toplam blok sayısının 4'de biri kadar ama tepedeki bloklar daga geniş çaplı çemberin parçaları olmaları ve daha çok sıra içermeleri nedeni ile alt bloklardan hele saha içi bloklardan çok daha geniş).Neyse benim hesapta yanlış olabilir tabi ama doğru ise 4000 yer kaldı ise federasyonunun sitesinde İpekçi için 10500 diyor (ne kadar doğru emin değilim) .10500-4000. 6500 yer gitmiş bunların yaklaşık 3000 bini kombine satılan bilet 3500 olabilir gerçekten.Benim hesap doğru ise en az 4000 civarı yer vardı dün hala ama sonuçta bugün alacak maç saati gişeden alacak ve bilet almadan gireceklerle yinede full olabilir salon en azondna 6000 kişi olmayacağı kesin gibi .

Bunları yazan kişinin Galatasaraylığını değil bence asıl sorun profesyonel bir çalışansa asıl profesyonelliğini ve işinin nasıl yaptığını sogrulamak gerek.Keşke Fenerbahçeli olsa idi de (eğer çalıştığı departman satış ve pazarlama ile ilgili ise) şu pazarlama -tanıtım işleri doğru düzgün olsa idi yada FBLi olsa idi ama kendi hatalarını görüp şubenin hala en geride kalmış olan organizasyonunun pazarlama olduğu ve bu işi birilerinin beceremediğini görse idi profesyonelce davranıp kombine satışları iyi gitmiyor biz neleri eksik yanlış yapıyoruz dese idi .Bu konu ile ilgili yapılan yanlışlarda bir içgörü olmadığını belli eden bu tarz mesajlar atılmasa idi.Sanki herşey dört dörtlük yapıldı kombine-bilet almayan taraftar kabaatli öyle mi !!!.Pazarlama ile ilgili stratejisi Twitter'dan gaza getirmeye çalışmak,Twitter'dan olaya bir el atın demek yine olmayınca twitter'dan taraftara iğnelemelerde bulunmak olan bir profesyonelin işini ne kadar iyi yaptığı ortadadır.Sorun Galatasaraylılık sorunu değil hatta tam tersi özellikle içerden insanlar alınmasın Galatasaraylılar alınmasın ki profesyonel poziyonlara işe alınırken kriter işle ilgili liyakat olsun başka şeyler olmasın bence.

Oktay Hoca ve Songalia euroleague resmi sitesinde yaptıkları açıklamalarda taraftarla ilk buluşma olmasına ve taraftara çok vurgu yapmış Oktay Hoca kazanacağımıza inannıyorum gibi net bir ifade kullanmış ki normalde tarzı değildi bu kadar net ve iddalı konuşmak (maç sonuçları özelinde).Dolsun şu salon.

Arkadaşlar bence bilet sayısını ya da maça gelecek olan taraftar sayısını kafaya takıp moralimizi bozmayalım. Geçen sene tarih yazarken o salon her maç full çekmedi. Bu sene euroleague eleme maçlarında, deplasmandaki prokom maçında, cumbaba kupasındaki fener maçında, ligde kazandığımız 2 maçta da tribünlerin hepsi bizim değildi, hatta fener maçı dışındaki maçlarda bir avuç taraftarla oynadık maçları. Kazan maçının bu seneki en fazla sayıda taraftar önünde oynanacağı konusunda kimsenin bir itirazı yoktur. Orda 1000 kişi de olsak, 5000 kişi de olsak gırtlağımızı parçalarcasına bağırıp, nefesimiz bitinceye kadar ıslıklayıp bu takıma gereken desteği en iyi şekilde vereceğiz. Maç sonunda da oyuncularımızı ellerimiz şişene kadar alkışlayacağız. Maça gelemeyenlerin de canları sağolsun, ama onlar tribündeki coşkuyu görünce emin olun ki bizim şimdi salon dolmayacak diye üzüldüğümüzden kat kat daha fazla üzülecekler ben nasıl kaçırdım bu maçı diye.

Macda seyirci sayısı 7000 + olur tayfa gelicek salon önü gisesinden satıs olucagına göre 7000 seyirci kesinlikle olur.Tarihi günlerden biri bizibekliyor

Euroleague'deki ilk iç saha maçımız olacağı için büyük bir heyecan sarıyor insanı..İlk deplasmanda ilk galibiyetimizi aldık,inşallah ilk iç saha maçını da kazanıp Rus takımlarını üst üste ikinci akşam denize dökeceğiz. :)

Arkadaşlar bence bilet sayısını ya da maça gelecek olan taraftar sayısını kafaya takıp moralimizi bozmayalım. Geçen sene tarih yazarken o salon her maç full çekmedi. Bu sene euroleague eleme maçlarında, deplasmandaki prokom maçında, cumbaba kupasındaki fener maçında, ligde kazandığımız 2 maçta da tribünlerin hepsi bizim değildi, hatta fener maçı dışındaki maçlarda bir avuç taraftarla oynadık maçları. Kazan maçının bu seneki en fazla sayıda taraftar önünde oynanacağı konusunda kimsenin bir itirazı yoktur. Orda 1000 kişi de olsak, 5000 kişi de olsak gırtlağımızı parçalarcasına bağırıp, nefesimiz bitinceye kadar ıslıklayıp bu takıma gereken desteği en iyi şekilde vereceğiz. Maç sonunda da oyuncularımızı ellerimiz şişene kadar alkışlayacağız. Maça gelemeyenlerin de canları sağolsun, ama onlar tribündeki coşkuyu görünce emin olun ki bizim şimdi salon dolmayacak diye üzüldüğümüzden kat kat daha fazla üzülecekler ben nasıl kaçırdım bu maçı diye.

Noktası virgülüne kadar katılıyorum, markafoni de formalarımızı beklenenden önce gönderince, ben de basketbol formasıyla tribünlerde olucam.

Bu arada Fener final serisi dışında zaten maç gününden önce çok fazla satış olmuyordu sanırım aslında genel alışkanlık basketbolda maç günü bilet almaktı hem bedavo olasılığı var hemde 5 TL bilet için 2 TL oransal olarak ciddi komisyon.Salona elinde bilet olmadan geleceklerde çok olacaktır diye umut ediyorum.Bu arada desteğim niteliği önemli tabi de okuduklarımdan anladığım ve hisssettiğim takımın ve teknik heyetin bu maçta bizlerden beklentisi büyük o yüzden küçük boçluklar bile dikkatlerini çekecektir.Biz her ihtimale karçı gelemyi düşünmeyen eşten dostan da birkaç kişiyi getirmeye çalışalım. Kombinesi olup da bir şekilde maça gelemeyecekler kombineyi başka bir arkadaşına vermeyi görev bilsin vs

galatasarayımın euroleague de olmasından ve avrupa nın o büyük takımları arasında görmekten gerçekten çok büyük gurur ve heyecan duyuyorum.hem kulüp,hem takım ve hemde taraftar olarak bunu sonuna kadar hakettiğimizi düşünüyorum.bir basketbol aşığı olarak yıllardır euroleague maçı izlemek adına, efesin maçlarına gitmişimdir.hep bi ahım olmuştur galatasarayımıda euroleague de göreyim diye.işte beklenen gün geldi.ilk senemiz olmasına karşın ben bu takımdan çok umutluyum.özellikle bu akşamki maçta 3.periyottan sonra maçı koparacağımızı düşünüyorum.tek beklentim ise hınca hınç dolu bi salonda avrupanın taraftarıyla ünlü basketbol kulüplerine nasıl ateşli bi taraftar olurmuş onu göstermek.haydi aslanlar bol şans...

Arkadaşlar önümde 2 seçenek var ya topkapıya giden tramwaya binip topkapıda inicem oradan minibüsle gecicem ya da çapa dan zeytinburnu otobüsüne binip belgratkapıda inicem hangisini önerirsiniz daha kolay olması için .