EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Nathan Jawai bize ters gelebilecek tarzda bir oyuncu.Umarım arıza çıkarmaz.Ona dikkat etmeliyiz özellikle.Onunla eşleşebilecek sizeda uzunumuz yok(Zaza sakat)

Valla hepinize imreniyorum kıskanmadım desem yalan olur,maç güzargahı için şurdan mı gideyim burdan mı gideyim telaşı bile beni 1200 km uzaklıkta heyecanlandırdı ki siz ne haldesinizdir şimdi akşam olmak bilmez ben bile TV den izlemek için sabırsızlanıyorum hepinizin ayaklarına ağzına sağlık takımı yalnız bırakmadınız bizlerde bir nebze olsun Tv başından gönülden desteğimizi size ulaştırabilirsek ne mutlu...

siz yeterki mücadele edin ,yenilsenizde biz sizi böle uğurlarız..

[video=youtube;sy0dTKUHUWM]http://www.youtube.com/watch?v=sy0dTKUHUWM&feature=results_main&playnext=1&list=PL22C679106C6B22C0[/video]

Wilkinson ve Lyday kusura bakmasınlar profesyonel insanlarız biz. :) Şaka bir yana onları Abdi İpekçi'de görmek çok güzel olacak.Maç öncesi tadında bir sevgi gösterisi şık olur.Bugün ilk Euroleague maçımıza çıkıyorsak Wilkinson'ın payı büyük.Lyday ise çocukluğumun en güzel takımının guardıydı.Bizden sonra baya sıçradı zaten.
Günün anlam ve önemine değinilmiştir diye düşünüyorum.Memleketten gelen vefat haberi bile şevkimi kıramadı.Galibiyet Top 16 için yolun yarısı demek.Gün sonunda bizden çok Euroleague kazanacak,buna eminim.

Maça 3 saatten az kaldı. Saat 6 olduğu gibi işten ok gibi fırlarım. Zaten heycandan çalışamaz oldum bir kaç saattir. Uzunçayır metrobüs durağına 10 dakkada varırım. Ordan metrobüsle topkapı 1 saate yakın sürer, ordan da 15 dakikada salondayım. Salona varmam 19:30'u bulur. Keşke biraz daha erken girebilseydim salona da takım ısınmaya çıkarken alkışlayabilseydim.

Bence bu akşam baskette salon full dolacaktır orda ünal aysal lehine büyük tezahuratlar yapmalıyız ona arkandayız mesajını vermeliyizki dışarıda başkan daha güçlü olmalı taraftarın hiçe saydığı başkanlar bence dışarıdada itibar görmez nasılsa taraftar tepki göstermez hesabı ezerler.

Bu akşam gelin salonda takıma ve başkana büyük destek verelim bu ayrıntıları kaçırmayalım.

Biraz konu dışı oldu ama futbolda yaşadığımız hakem hataları adına yarın birgün yurtiçinde baskette de karşılaşmama adına önlem alma olarak algılayalım.

Acayip heyecanlıyım ya. İnanılmaz bı coşku var. Yıllar önce futbol takımının avrupa maçlarını beklerkenki heyecanı bu takım bugün bana yaşattı. Vericenız mucadele için hepinize teşekür ediyorum aslanlar. Arkanızda size yürekten inanan büyük bi taraftar var...

Salon sonuna kadar dolmayacak galiba son 1 saat kala o resim pek iç açıcı gelmedi. Umarım yanılırım çünkü ilk 3 için en büyük rakibimiz.

Edit. Pota arkaları bombos. Mac saatine kadar dolmasını umuyorum.

Maç öncesi yayın başladı malum kanalda.Pota arkaları bomboş gibiydi daha yarım saat var tamamen olmasa da büyük bir kısmı dolacaktır.

Linki olan yollasin lutfen :)

Linke gerek yok konunun ilk sayfasında da belirtildiği gibi maç Ntvspor'da..Ntvspor bir çok tv izleme sitesinde ve programında var zaten ama en başta Ntvspor'un kendi sitesinde canlı yayını var..İlk sayfada paylaşılmış oradan izleyebilirsiniz..Ayrıca bütün EL maçlarımız Ntvspor'dan verilecek aklınızda bulunsun bir kez daha..