EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Bence yok zaten o üç blok bitmiş gibi idi bugün çok fazla talep olmadı gibi gözüküyor birde kalan bilet satısı hesaplarnırken kalan blokların büyüklüğünü de düşünmek lazım en arkadaki pota arkası bloklar duruyor mesela 219 numaralı blok en önden bilet veriyor sistem hemen hiç satılmamış yani bu blokun en arka sırası 50 koltuk en ön sırası da ön bloktakiden biraz az olsa 30 koltuk ortalama 40 yani 10 sıra var 400 yapa kenarda en önde yer alan 112 113 114 toplamda 500 kişilik falan

Kalan blokların akıbeti yarın ne olur, bilinmez.

Nasıl olsa dolar demeyip ekstradan getirebildiğimiz kadar adam getirmekte fayda var bu arada 2500 kombine demek hepsi gelecek demek de değil biz eşşeği sağlam kazığa bağlayalım da

Salon dolacak ona şüphe yok artık da maça etkisi de önemli taraftarın.. Özellikle hakemi ve rakibi baskı altına alma konusunda.. Geriye düştüğümüz zaman olursa yine düşmeden aynı coşkuyla destek verebilmek ve en önemlisi sahaya bir şey atmamak gibi önemli sınavlarımız var bugün.. Euroligin övgüyle bahsedeceği bir tribün olsun ve bu tribünle de maçı alalım.

Zaman geçmiyor.Heyecan artıyor.Galatasaray aşkı büyüyor.Vakit Kazan için azalıyor.Haydi Aslanlar 2/2 için, taraftarla ilk buluşma için,Türkiye'nin en büyüğü kimmiş onu göstermek için SALDIRIN !

Arkadaşlar bu sezon normal tribünde kombineliler filan gelip yerlerimizden kaldırabilir mi bizi ben merak ediyorum gerçekten olmaz umarım :) :)

Ama abi ayıp ya :) Ben ta Ümraniye'den geliyorum, maça zorla yetişiyorum diye 113'deki koltuğuma oturamayım esas bu haksızlık değil mi, bence tüm bloklarda en azından herkesin kendi bloğuna oturacak şekilde bir ayarlama yapılması gerekir.

abi aynı mantıkla ben ta çorludan gelmişim, bench arkası tribünde arkadaşlarımla izleyemezsem ayıp değil mi:)
Arkadaşları ile birlikte maç izlemek isteyen birlikte bilet alabilir. Ama salona zaten son anda yetişen adam istediği kadar bileti/kombinesi düzgün yerde olsun yerine maçı abuk sabuk yerlerden izliyorsa sorun vardır. Kaldı ki saha içi kombineleri de alamadık bu yıl, malum sebeplerden dolayı.

Not: Ben geçen sene arkadaşlarımla maç izlemek için Efes'in Euroleague maçlarına 5er 6şar kişilik biletler almıştım hep.

Yıllar sonra kendi evimizde bir Eurolig maçına çıkacağız, yaşadığım duyguları heyecanı tarif etmek imkansız, uzun bir yolu tırnaklarımızla kazıyarak geldik, Mahmuti ve Aslanları çok büyük bir mücadele ortaya koydular adımızı Eurolig'e yazdırdılar ama burdaki arkadaşlarımın yıllardır yaptığı çalışmalarında bu başarıda payı büyük.

Bıkmadan usanmadan insanları salonlara çağırdık, basketbolun ve armamızın güzelliklerini anlattık, salonda arkadaşlık, kardeşlik salonda ruh var dedik ve bugünlere geldik, 10 bin bilet satıldığı halde satılmamış 2 bin bilete üzülüyoruz üstelik bu biletlerin bugün biteceğini biliyoruz.

Çok uzun bir yol katettik, dik durduk, 500 bin dolarlık takımlarımızın bile arkasından gittik, bu günlere geldik, şimdi gurur zamanı! Şimdi salonda büyük bir ihtişam ile gövde gösterisi yapma zamanı!

TARİHİ BİR MAÇA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ! BU GÜNLERİN DEĞERİNİ BİLENLER YANİ BİZ GALATASARAY BASKETBOL MİSYONERLERİ BU MAÇI BUĞULU GÖZLER İLE İZLEYECEĞİZ VE HAYKIRACAĞIZ 'ZAFERLER SENİN RUHUNDA VAR' DİYE!

ARMA'NIN PEŞİNDE A.İPEKÇİ'NİN BÜTÜN TRİBÜNLERİNDEYİZ!
OMUZ OMUZA ÇILGINCA ASLAN ARMANIN VE PARÇALI FORMANIN YANINDAYIZ!

HAYDİ GALATASARAY'IM SEN SALDIR BİZ ARKANDAYIZ!

bugünkü Euroleague maçında satılan bilet 3,500kombineden de min. 2000kişi gelse salonda yaklaşık 6000kişi olacak... cehennem ortamı!

ertuğ sılay yazmış. 10 bin denmemiş miydi satılan ?

Ertug Silay Galatasarayli gibi gozukup Galatasarayi her platformda kucuk dusurmeye calisan bir zattir.Maasli Galatasarayli diyebiliriz bu kisilere.

yürüyelim arkadaşlar

Dağ başını duman almış

Gümüş dere durmaz akar

Güneş ufuktan şimdi doğar

Yürüyelim arkadaşlar

Sesimizi yer, gök, su dinlesin

Sert adımlarla her yer inlesin

Bu gök, deniz nerede var

Nerede bu dağlar taşlar

Bu ağaçlar güzel kuşlar

Yürüyelim arkadaşlar

Sesimizi yer, gök, su dinlesin

Sert adımlarla her yer inlesin

bir avrupa maçında söylemeyeli çok oldu.

Arkadaşlar saat 2'den itibaren kadiköy'de olacağım bu taraflarda olan varsa toplanıp maç öncesi heyecanını birlikte yaşayabiliriz.

Neler Oluyor Hayatta
Birde bu ruya gercek olsa olsa
Sabah olup uyaninca
Her sey yine ayni kalsa
Onun sesi
Ta kendisi
Geri gelmis demek
Sensiz Diyor
yasanmiyor
Ask bu olsa gerek
Karanlikta
Sokaklarda
Elinde bir cicek
Beni ariyor
Beni soruyor
Hayirdir InsaAllah hey
Ve tum tribunler
eskiden sergide oldugu gibi dort tribun sirayla soyleyerek.