EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Bu maçtan önce Kadın takımımızın maçı var, Antep futbol maçımız varken blok sayısı sadece 20yse satılmayan bilet için bence oldukça iyi, maç günü dolacağına emin olabilirsiniz.

Unics'te çekindiğim ilk isim McCarty, fizik avantajını çok iyi kullanabilen bir 3 numara. Yaşlandı artık ve eskisi gibi olmasa da şut ritmini bulursa sırtı dönük oyunlarıyla geriye çekilip kullandığı şutlarla etkili olabilir.

Pota altında Jawai kalıplı bir uzun olarak bize genelde ters gelen yapıda oluyor bu tarz adamlar, biz de onun çok ağır olmasından yararlanırız 2'li oyunlarla hücumdayken.

Wilkinson bizden gitti malum, eski takımlarına karşı iyi oynuyor bu tarz oyuncular. Domercant ligde ve Avrupa'da çok iyi oynasa da nedense Gordon sahadayken onu rahatça savunabileceğini düşünüyorum. Gordon sahada değilken tehlikeli olabilir fizik avantajı olacak Ender-Lakovic ile oynadığımız dönemlerde.

Sistemde gözüken bazı bloklarda tek bilet bile almaya çalıştığınızda yanyana istediğiniz sayıda bilet yok diyor yani blok sistemde var ama yer yok birkaç blokta da ancak tek tek yer var yani birkaç blok da öyle yani 15-16 falan kalan blok sayısı benim hesabım o açıdan daha iyimser , yalnız tama yakın boş olan bloklar salonun en geniş blokları (örneğin 207-209 gibi bloklarda en üstlerde sadece bir sırada 50 koltuk var en alt 30 koltuk olsa ortalama 40 koltuk bir blokta 15 sıra var)genelde üst taraf ve köşeler kalan bloklar bilet sayısında ise benim hesap daha kötümser sonuç olarak

Artık Galatasaray'ın önemli basketbol maçlarıyla alakalı endişe etmenize gerek yok bence.Bu forumun başını çektiği buna ek olarak bir çok forum ve site tarafından inanılmaz bir basketbol sevgisi oluşturuldu.Bu maç salon full olacaktır.Bundan sonraki maç en az 7-8 bin.Facebook ve özellikle twitterdan yayıldı mı her Euroleague maçımızı 8-10 bine oynarız.Artık taraftar takıma inanıyor.Bu takımı sahiplendi.Artık taraftar bu mücadelenin destekle onurlandırılması gerektiğinin farkında.

eğer bu maç şikecilerle olsaydı 500 kişi bu başlığa bilet alamadım yardımcı olun yazmıştı..hatta bilet sorunsalı başlığı bile açılmıştı..neyse en azından yarın anti-şikecilerin değilde Galatasaray sevdalılarının salonda olacağını bilmek bile güzel..

Bu maç euroleague deki gidişatımızı belirleyecek maç gibi görünse de ayrıyeten gelecek yıl yenilenecek lisanslar için de oldukça önemli.Salon tam dolu olacak gibi görünüyor.Birde oyunun her anlamında biliçli bir seyirci olduğumuzu gösterebilirsek Uleb'e, inanıyorum ki seneye 3. A lisanslı Türk takımı biz oluruz.En kötü Fülker'in lisansı bize verilir.

Bu maçı alırsak 16 takım arasındaki yerimizide alırız. Salonu tam doldurup bir galibiyet alırsak tadından yenmez bir gece olur.

Dolmasa bile ateşli bir seyirci ile yıkarız salonu başlarına. Büyük gün geldi, Pana Barca Partizan taraftar görsün.

Taraftarımız dolarsa ve oyuncularımızda istekli oynarsa özelliklede Mahşerin Dört Atlısı (Tutku,Ender,Jaka,Lucas) rahat kazanırız inşallah.Ayrıca sayı farkıda önemli bugün kızlarımız gibi farklı bir galibiyet süper olur.

Yani? Baya baya azalma var mı koltuk sayısında?

Bence yok zaten o üç blok bitmiş gibi idi bugün çok fazla talep olmadı gibi gözüküyor birde kalan bilet satısı hesaplarnırken kalan blokların büyüklüğünü de düşünmek lazım en arkadaki pota arkası bloklar duruyor mesela 219 numaralı blok en önden bilet veriyor sistem hemen hiç satılmamış yani bu blokun en arka sırası 50 koltuk en ön sırası da ön bloktakiden biraz az olsa 30 koltuk ortalama 40 yani 10 sıra var 400 yapa kenarda en önde yer alan 112 113 114 toplamda 500 kişilik falan