EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

maçı vermek için elimizden geleni yaptık. adamlar şut atamıyor biz buyrun bir kez daha deneyin diyoruz ikinciyi atamıyorlar buyrun bir kez daha deneyin dedik. hücum anlamında ise belli bi stres var desem yeridir çok 3 lük kaçırdık. kazanmayı haketmedik açıkçası. prokom maçını kazandıran lakovişc bu maçın kaybedilmesinde en önemli etkendir. bunu da gözardı etmemek gerek

ya maci kaybetmemizin hemen ardindan yazdigim icin mi bilmiyorum ama bu is enderle olmaz, 10 dk dan fazla oynamamali zor maclarda her zaman dusuk performansla kritik hatalar yapar. tutku daha fazla oynamali, onu kenarda unuttuk, songalia iyi oynadigi mac biraz kenarda fazla kaldi gibi, bilmiyorum:( bu arada 5 sayi ile onde iken art arda wilkinson ve lyday'den ucluk yemek icime oturdu:(

bu şekilde savumma ribaundlarını verirsek olimpijayı da yenemeyiz gibi geliyor bana. keşke gordon yerine domercant i alsaydık. bi ara ciddi manada söylenti çıkmıştı

Cok cok üzüldüm. Yani böyle 10 tane mac oynasak 9 unu kazanırdık.

Tam farkı acacaz ya birinin ayağı kaydı top kaybı oldu ya da sacma sapan top kayıpları yaptık.

Yıkıldım..

Son bölümde Shumpert yerine belki Songaliayı tercih etsek belkide maç bizdeydi.Ribaunt alamadığımız bir maçta 4 kısa ile oynamak malesef hatalı bir tercih oldu coach adına.:(
Andric malesef istikrarlı olmalı.Bugün rezaletti.:(
Shipp bence bizim adımıza sahanın en iyi ismiydi.Domercantta iki anormal ve şans üçlüğü ile maçı aldı.Wilkinsonda kritik hücum ribaundu ve kritik üçlüğü buldu.Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız.Birde Olimpiayı yenmeliyiz 3.ncülük yolunda.Bu mağlubiyet 3.ncülük yolunda büyük bir yara veriyor bize.Ama aslanlarımıza desteğimiz devam edecek.
Şu maç bile bizim adımıza önemli bir tecrübe oldu.

lakovice bukadar baskı yapılırken son bölümde bukadar ısrar etmek çok anlasız geldi bana, ayrıca tutkuyuda bukadar kenarda bekletmek hakketn haksızlık. eleştiri yapacak olursak daha birçok seyi sayabiliriz. ama destege devam etmeliyiz. sonucta kaybedilen sadece bir mac