EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

taraftar faciaydı. euroligdeki herhangi bir maç fenerbahçe lig maçından önemlidir!! bu arada futbol maçındaki gibi tezahürat pek bi hayal kırıklığı yarattı bende... ne bir ıslık ne bir baskı sürekli tezahürat mı olur ya!

euroleague ve ilk maçımız içerdeki hemde bilmem kaç ay sonra taraftarla buluşma maçı,salon boş.
Bu maçı taraftar kaybetti.gelenler ise ellerinden geleni yaptı,neyse deplasmanda unics'i yenecek gücümüz olduğunu düşünüyorum

Takım olarak kötü idik ve kaybettik elbet olacaktı zamanlama kötü oldu ama Rytas maçını kaybetsek mesela zamanlama daha da kötü olurdu.Basketbol da onlarca poziyon oluyor ve koçlar onlarca karak veriyor ve kararlar içinde doğrular ve yalnışlar olacak elbet ilk malubiyette mal bulmuş magribi gibi sallamanın kimseye bir faydası yok.İşin teknik kısmını menejerlik oyunu virtual reality kıvamında tartışmak çok keyifli belli ki ama parke dışın da da çok iyi bir sınav vermedik (maça gelenler değil gelmeyenler ve getirmesi gerekenlere açısından söylüyorum) asıl sorumluluğu taraftarda bulmasam da şu maçın full olması lazımdı.

Hedef maçımızdı ama kaybettik çokta eleştirilecek birşey yok.Bu takım inanılmaz maç temposu yaşıyor bir yerde sıkıntı yaşayacaktı o da bu maça denk geldi..Bence hedef top 16 olmalıydı bu sene bence bu gerçekleşir..Ayrıca Kazandan daha iyi takımız bence.. neden onları deplasmanda yenmeyelim??

Furkan,Cevher(Songaila) ile ribauntlarda sorun yasamıyorduk. Hoca neden o rotasyonda ısrar etmedi anlamadım. Ayrıca Tutku neden son dakikalarda oyunda olmuyor o da ayrı bir konu.

Her yönüyle üzücü bir mağlubiyet oldu.

Gelen taraftar elinden geleni fazlasını yaptı ama bu aksam o salonda igne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık olmalıydı . Sanırım gelmeye niyetli olanlarda sırf derbiyi izlemek için gelmediler .

Furkan,Cevher(Songaila) ile ribauntlarda sorun yasamıyorduk. Hoca neden o rotasyonda ısrar etmedi anlamadım. Ayrıca Tutku neden son dakikalarda oyunda olmuyor o da ayrı bir konu.

Her yönüyle üzücü bir mağlubiyet oldu.
Tamamen katılmakla beni en çok üzenin maç sonuna kadar önde olup sonda kaybetmemiz oldu neyse canınız sağolsun aslanlar ama o domercantın şutu kadar ben bir şey görmedim yazık oldu .

Taraftar olarak suçluyuz gerçekten. Bu adamlar bu kadarcık mı seyirci hak ediyor? Oraya kadar gelen her seyirci saniye susmamalı ayrıca. Geçen sene Banvit maçlarını arar olduk, full değildi ama gelen seyirci kaliteliydi. Kızlarımız mahalle takımı düzeyinde seyirciye oynuyor halen. Yazık ediyoruz..

Onun haricinde ben maç konusu nasıl açılır bilmiyorum (formatı vardır muhtemelen) lütfen Pınar Karşıyaka maçına konu açıp odaklanalım derhal. Karşıyaka bu sene tehlikeli olabileceğinin sinyalini verdi çünkü. Bir de bu mağlubiyet yaşanırsa, o salona getirecek adam bulamayacağız sanırım..

Geniş bir kadromuz var, Euroleague'de ilk senemiz ve Euroleague tecrübesi olan oyuncularımız da açıkçası bugün pek katkı veremedi. Ama hiçbir şey de bitmedi. Bence bu maçı çabuk unutmalıyız ve önümüze bakmalıyız.

Son üçlük hakikaten kalp kırıcıydı. Dikkatimi çeken bir şey son molada (kazanın aldığı) anonsçu önündeki laptopta futbol müsabakası açıktı ve sahaya duruma tam konsantre degildi. Belki gayet normal bir durum fakat ben çok yadırgadım. Bütün salon son üçlüğün savunmasına konsantreyken, anonsçuyu anlayamadım.

Fenerbahçe ülkeri al üstüne birde anadolu efesi koy..ikisinin euroleugue deki tüm iç saha maçlarındaki taraftar sayısını toplasan bugünkü gelen taraftarımızın sayısına yine ulaşamaz..El de bu hafta neredeyse boş tribünlere oynandı..Azımsanmayacak bir sayı vardı bugün..spiker 8 bin bilet satıldı dedi..Okadar varmı bilmiorum ama gayet iyi bir rakam

Son üçlük hakikaten kalp kırıcıydı. Dikkatimi çeken bir şey son molada (kazanın aldığı) anonsçu önündeki laptopta futbol müsabakası açıktı ve sahaya duruma tam konsantre degildi. Belki gayet normal bir durum fakat ben çok yadırgadım. Bütün salon son üçlüğün savunmasına konsantreyken, anonsçuyu anlayamadım.
O zaten çok ayrı bir konu. Adam her maç anons ettiği adamların, kızların adını unutuyor bazen. Ayrıca her zaman da futbol maçı izler o da fixtir. Bilinen birşey yani o :) Alıştık ağlanacak halimize gülüyoruz

Taraftar olarak kesinlikle suçluyuz.Tarihimizin ilk Euroleague maçı-Sezonun bizim için açılış maçı.Gelen seyirci salonun sadece üçde ikisini doldurabiliyor...

Arena'ya G.Antep maçına giden sayısı o kadarken, bu maça bu kadar az insan gelmemesi lazım. Galatasaray basketbolda 19da 19 yapmış, kaç maçtır içeride erkek takımını izleyemiyoruz. Bu açılardan bakarsak az. Hak edene hak eden destek verilmiyor bence. Türkiye'de en iyi biziz belki, ama Türkiye'nin de en karakterli takımına, hocasına sahibiz zaten. Futbolla kıyaslamayalım diyeceğiz şimdi ama, insanlar hakikaten neden giderler futbola? Bu çocukların onurlu mücadelesine bu kadar mı az seyirci gelir? Hentbol falan da değil bu spor ya, kadın da değil erkek basketbol.. Daha fazlasını yapmalıydık bence

Basketbol takımımızın yenildiği bir maça uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim..Yenemeyecek bir takım olsak üzülmem ama yani rahat rahat kazanabileceğimiz bir maçı bu kadar rahat nasıl verdik aklım almıyor..

Kimseyi bireysel olarak suçlamayacağım çünkü öyle belirgin bir isim yok..Takım olarak kötüydük ilk periyot hariç..Şu ribaunt sorununu bi türlü çözemedik ya..Bu kadar mı olur arkadaş..Kaç maç oldu,boyun yetmiyorsa box out yap,başka şey yap,ne yapıyosan yap ama al şu savunma ribautlarını..Kaç maç oldu,hep söylendi bu konu,sonunda patladık yani..Koç bişi yapamaz artık buna,oyuncuların kafasını bu işe daha çok vermesi lazım,daha çok bunun üzerine gitmeleri lazım..

Bir de bişey soracağım,Oktay hoca Songaila'yı neden bir daha oyuna almadı ? İyi oynuyordu bi çıkardı bi daha hiç almadı..Bir şey mi vardı ? Aynı şeyi Oktay hoca Rytas maçında da Furkan'a yapmıştı..Harika oynuyordu ikinci yarının başında çıkarıp bi daha almamıştı..Oktay hocayı bir tek Songaila konusunda çözemedim zaten..Kötü oynadığında,yorulduğunda illa sahada tutuyor,iyi oynarken çıkarıyor..Bunun sebebini Oktay hoca ile bir araya gelebilen arkadaşlardan biri sorarsa çok sevinirim..Bilmediğimiz şeyler mi oluyo acaba..

Bu maç trafiğinde tempoda düşme beklenen (korkulan) bir durumdu. Herkesin dikkat çektiği gibi sorun ribauntlar kısaların yardıma gelmemesiydi. Bir de Songaila´ nın fazla kenarda kaldığını düşünüyorum. Oynadığı sürece en yüzdeli atan oyuncumuzdu. Kazan´dan daha iyi bi takımız dışarda yenebiliriz. Eğer Olimpiyayı deplasmanda yenersek bu mağlubiyeti telafi ederiz diye düşünüyorum. Sonuç: CANLARI SAG OLSUN.

Galatasaray taraftarı için ligdeki bir FB maçı Euroleague tarihimizdeki ilk maçımızdan çok çok daha kıymetliymiş bunu anlıyoruz. FB maçında dışarda 3-4 bin kişi, içerde 15bin kişi olurken gruptan çıkmak için en önemli maçlarımızdan biri olan, direkt rakibimiz konumundaki Kazan maçına 6-7 bin kişi geliyor.

Maça gelirsek 9 sayı barajını açabilseydik eğer 3. periyotta maç bize gelirdi. Hep o seviyelerde tuttular farkı yada arttıramadık diyelim ve sonunda şanssızlık mı desem Euroleague tecrübesizliği mi desem (ki buna katılmıyorum, Lakovic, Gordon, Andric gibi üç Euroleague tecribesi yüksek adamımız var) bilmiyorum adamlar öne geçip, aldılar bir anda. Gerçekten üzücü oldu.

Evet bu arada taraftar olayından bahsetmeyi unutmuşum..Çok detaylıca tartışmaya gerek yok,hem kulüp hem taraftarlar beni hayal kırıklığına uğrattılar..Kafamda herkes gibi bambaşka bir görüntü vardı beklediğim..Hiç yanına bile yanaşamadı o görüntünün..

Oturduğum yerden insanlara çamur atmak istemiyorum ama taraftar sayısının azlığından mı bilmiyorum,taraftarımız da etkili değildi..Maçtan kopuktu sanki..Cidden bana mı öyle geldi bilmiyorum ama her maç tvden izlerken tüylerimi diken diken eden taraftar yoktu bugün..Belki dediğim gibi sayının azlığındandır..

Sorumluları tam olarak kimlerse bu durumun gerçekten çok büyük ayıp ettiler..

---maçtaydıım..kombinem var...berbat bir taraftar topluluğu vardı..ya bizim adamlar serbest atış atarken saçma sapan şarkı söyleyen taraftar olurmu...bir susunda serbest atışları atalım...maçı nasıl kaybettik şaka gibi...inanılmaz şanssızdık...62-57 cok saçma 3 tane 3 lük yedik..cok üzüldüm gercekten....