taraftar faciaydı. euroligdeki herhangi bir maç fenerbahçe lig maçından önemlidir!! bu arada futbol maçındaki gibi tezahürat pek bi hayal kırıklığı yarattı bende... ne bir ıslık ne bir baskı sürekli tezahürat mı olur ya!
Tamamen katılmakla beni en çok üzenin maç sonuna kadar önde olup sonda kaybetmemiz oldu neyse canınız sağolsun aslanlar ama o domercantın şutu kadar ben bir şey görmedim yazık oldu .Furkan,Cevher(Songaila) ile ribauntlarda sorun yasamıyorduk. Hoca neden o rotasyonda ısrar etmedi anlamadım. Ayrıca Tutku neden son dakikalarda oyunda olmuyor o da ayrı bir konu.
Her yönüyle üzücü bir mağlubiyet oldu.
O zaten çok ayrı bir konu. Adam her maç anons ettiği adamların, kızların adını unutuyor bazen. Ayrıca her zaman da futbol maçı izler o da fixtir. Bilinen birşey yani o Alıştık ağlanacak halimize gülüyoruzSon üçlük hakikaten kalp kırıcıydı. Dikkatimi çeken bir şey son molada (kazanın aldığı) anonsçu önündeki laptopta futbol müsabakası açıktı ve sahaya duruma tam konsantre degildi. Belki gayet normal bir durum fakat ben çok yadırgadım. Bütün salon son üçlüğün savunmasına konsantreyken, anonsçuyu anlayamadım.