EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Beyler bence teröre olan tepkimizi futbol takımımızın siyah formasını giyerek koyalım ortaya. Bu maçı kazanacağımıza gönülden inanıyorum herkes gibi.

Arkadaşlar ben İstanbul'a bu sene öğrenci olarak geldim ve bu maça anneannemin kredi kartıyla 2 bilet aldım fakat sadece kredi kartı sahibine verilir diyor bilet. Birde biletlere nasıl sahip oluyoruz internet üzerinden aldığımız.

Biletlerin satışa çıktığı ile ilgili haber yok. Ne resmi sitede ne Facebook sayfasında.. 8 Bin fena rakam değil. İlgi yok demek yanlış :)

Parke üzerini bilmem ama tribün açısından istediğimiz/gönlümüzden geçen kadar iyi olmayacak endişesi var içimde

Davul hala serbest sanırım euroleague maçlarında Bamberg maçında vardı bu biliniyor mu Davullar olur mu salonda ?

Salonda en az 7-8 bin kişi olacak gibi.Keşke full çıkarabilsek.Final serisinde yakaladığımız atmosferi yakalarsak Kazan buradan çıkamaz adım gibi eminim.Umarım maç öncesi kalan kısıtlı vakitte kalan biletlerde tükenir.

Bu akşamdan itibaren sosyal medyada biraz daha fazla yapalım bu maçın reklamını. Kulüp bu hafta daha farklı işlere yöneldi, bu maça taraftar getirmek de bizim görevimiz olsun. Herkes 1-2 kişiye etki etse salon tıklım tıklım olur.

4000 bılet kaldıgı soylenıyor da bıletıx de hemen hemen her blok satısta ılgı cok daha az galıba ınsallah bu takıma yakısan bır kalabalık trıbunde olur