EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Kazan tribünü ve onun iki yaknındaki muhtemelen boş kalacak iki tribün hariç üst tarafta tüm bloklardan satış var alt taraftada boş bloklar var dün gece satış olan blokların hiçbiri bitmemiş gibi satış için konuşulan rakamlar doğrudur umarım doğru olması için bloklara ilginin çok homojen olması gerekiyor

beyler rahat olun 12.000 kişi olacaktır orada. daha yarın var maç günü gişeden biletler satılır. kafanızı yormayın. 12.000 kişilik bir maç oynayacağız eminim buna.

19 blokta hala satış var en üst taraftan rakip takım ve onun çevresi dışında tüm bloklarda satış var bir alt sıradan da protokol ve rakip tribün önü dışında 12 blok var zaten 1500 yer kombine idi ona rağmen o 12 boktan da beşinde satış devam ediyor (7 blok bitmiş ama zaten onların bir hepsi yada büyük kısmı kombine idi zaten) Yani konuşulduğu kadar biletin satışmış olması için bloklardaki satışın acayip homojen olması lazım.

beyler maça daha 36 saat var.Türk olduğumuzu düşünürsek herşey son saniyeye bırakılacaktır:)
en az 11.000 kişi salonda oloacaktır dert etmeyin.

Bu maç bizim için çok önemli ve salon dolucaktır benim kombinem var ama ailemden bir kişi ve arkadaşlarımdan 3kişi davet ettim getiriyorum herkes hem ailesinden hem cevresimden 1kişi getirse yeter zaten bilet sigardan ucuz 7tl.. Ayrıca rus taraftarlarda gelmiş bu maç için birsürü rus kızları:) ayrıca başkan ve tüm yönetim orda olucak. Fatih terim ve futbolcular da bu eurolig teki ilk maçımız. Biraz organize olalım herkesi davet edelim bilet fiyatları çok ucuz 7tl yaa..

Bugün kü g.antep maçından sonra yarın satışlar patlar galatasaray taraftarı büyüktür yarın salon dolar kimse kendine mazeret çıkarmasın gelsin arkadaşlarını davet etsin ama fuul çekmeli ki yarın gazeteler maçın yayınlayan ntv bunu haber yapsın eurolig temsilcileri görsün taraftar ve ambiyans. Hersene orda eurolig te olalım. Hadi galatasaraylılar hadi basketbolu sevenler salona.....

Arkadaşlar biletler birden tükenmedi ve hepimizin morali bozuldu, final serisindeki gibi biletlerin birden tükeneceğini umuyorduk ama olmadı fakat bu son derece normal, şehitlerimiz, deprem malesef herşeyi olumsuz etkiledi, resmi sitede bu maçı çok öne çıkarmadı hatta abartıp gizledi maçı buna rağmen an itibari ile 9500 civarı bilet satılmış durumda, kalan 2500 bilet en kötü maç günü bitecektir hatta bence maçtan 2-3 saat önce biletler tükenebilir.

Kısaca tarihi bir atmosfer olacak, herkes rahat olsun bu kötü günlerde yine Galatasaray taraftarı iyi bir sınav verdi, son olarak resmi sitenin yapmadığı yapamadığı duyuruları bizler sosyal medyada yapabiliriz yapmalıyız.

HERŞEYE RAĞMEN OMUZ OMUZA!

Arkadaşlar maça ilgi çekmek ve aynı zamanda biraz olsun moralimizi düzeltmek için bir hasthag öneriyorum lütfen destek olunuz!

Facebook ve Twitter'da paylaşırsanız sevinirim.

#GalatasarayKazanYuzumuzGulsun

2000-3000 arası satılmamış bilet kaldıysa maç günü rahat tamamen dolu salona oynarız bence.Salonun tamamen dolacağından hiçbir şüphem yok.

213 bitmiş sanırım sistemde gözüküyor ama 1 biet dahi vermiyor 212-214 de yok 112-113-114 zaten kombine idi benchlerin arkası göbek alt üst tamam yani ,protokol üstü de 202-202-204 bitmiş sanırım 201 bitmek üzere yani kenarlar bitmiş ama pota arkaları ve üst taraf köşe blokların çoğu hala boş gibi (sistem bu bloklarda en ön sıralardan bilet veerebiliyor hala) bir şekilde maça kadar biter sanırım bitmese bile maç full olur ama yüklenmekte fayda var