Hala tecrübe masalını dinleye duralım...Ya da 4.'lük hayallerini, Kazan'ı deplasmanda yenme düşlerini kuralım....
Bu grupta rahatça sonuncu oluruz bu oyunla, dost acı söyler...
Helal olsun Oktay Hoca, Tutku Açık gibi geçen sene seni finale taşıyan oyuncuya sırtını çevirdin ya, onu kaybettin ya....
Gordon gibi 3. sınıf yabancıları ona tercih ettin ya. Üstelik kaybettiğin tek yerli oyuncu Tutku olsa bari. Göksenin, Cevher, Haluk( 40 yaşında olması önemli değil, gelsin 2 dakika oynasın, ateşlesin yeter)....Başka birşey demiycem...
Tutku, Cevher gibi yürekli yerli oyuncuları kazanmadan değil Top 8, F4, gruptan çıkma hayallerini bile bıraktım ben bugün...
Songalia, Lakovic gibi bitmiş yıldızlarla Avrupa'da işimiz yok, biz evimize geri dönelim. Özellikle Songalia beni çok yanılttı, ah diyorum onun yerine gerçek bir "5" alsaydık...
Takıma bakıyorum, çoğu "çakma" pozisyonlarında oynuyor. Furkan gerçekte "4", Gordon "1", Lakovic "1", Shumert "3" Shipp "2",Songalia "4"...Olacağı bu, üst düzey bir takım karşısında ezilmek...
Belki biraz sert eleştirdim ama benim yaşımda olanlar muhtemelen Avrupa'da rezil olmak için beklemedi Euroleague anını. 3 periyod deyince maçtan önce eleştiri almıştım, 1 period dahi direnemedik... Asıl Tecrübeye bakıyorsak, son 10 yılı gözden geçirelim bir Avrupa'da. üst üste 2 malubiyet sonrası serbest düşüş. Gruptaki iddayı kaybetme, kendi evinde saçma sapan malubiyetler...Bu seneki rakipler daha da güçlü üstelik...