EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Arkadaşlar maçla alakasız olacak ancak bir soru aklıma takıldı

Bizim seneye A lisansı ile direk katılma şansımız var mı EL'ye

Varsa Top 16 v.s etkiler mi bu durumu?

Kendi adıma Prokom,Olimpia,Brose basket(A lisansları var mı bilmiyorum) gibi takımlardan, Hem seyirci hem salon hem de potansiyel olarak daha çok hakettiğimizi düşünüyorum

A lisansı konusunda rakibimiz F.ülker ve Efes olur şahsi görüşümce
aynı şehirden 3 takıma A lisansı vermezler diye düşünüyorum bir çok kişi gibi, en azından şu durumumuz üçüncü A lisansı için yetersiz gibi.

Prokom ile Olimpija tamam da Brose senelerdir her maçını ligde bile dolu seyirciye oynuyor, şu an için bizden daha çok hakediyorlar, dolduralım her maçı gösterelim potansiyelimizi zaten bir şekilde alırız o lisansı. Atmosfer, koç, potansiyel gibi sebeplerden olur o iş. Bugün salonda 6-7 bin kişi olursa şimdilik kıyaslamayalım da kendimizi Partizan ile filan kimse kusurabakmasın da. Dolu tribünde onları geçeriz ama önemli olan bu tarz maçlarda da en azından 10bin kişi olup o atmosferi düzenli şekilde yaşatabilmek.

2 Amerikalısı gittikten sonra Prokom daha derli toplu oynuyor ki Motejunas'ın çıkışından da belli bu, ona top inmesi lazımdı bu takımda Brown ve Gee varken de bu mümkün olmuyordu pek. Gene de kısıtlı takımlar, rahatça kazanmamız gerekir.

Furkan geceyi hastanede geçirmiş, kafasına dirsek gelmiş.Kötü oldu bu Zaza da tam hazır değil.Andric e çok iş düşecek

Gee olmadığı için antreman havasında geçeceğini ümit ediyorum.Prokom Euroleague'in en düzensiz takımı.Furkan'ın olmaması kötü ama bu Zaza için büyük şans.

Gee olmadığı için antreman havasında geçeceğini ümit ediyorum.Prokom Euroleague'in en düzensiz takımı.Furkan'ın olmaması kötü ama bu Zaza için büyük şans.

prokom gecen hafta sienayı enteresan bi şekilde zorladı. .Antreman havasında lucagını hıc zannetmıyorum.Benim beklentim dün oynanan efes-partizan maçı gibi az skorlu bir maç

benim için hayal kırıklığı yaratan bir atmosfer var şu anda..Bence gs basketbol takımının tarihindeki belkide en onemli 2-3 maçından birinde bu kadar az seyirciyi haketmiyordu bu takım...