EL | Galatasaray MP 46 - Ros Casares 76

Bayan takımı maçları hep vardiya saatime denk geliyor çok üzülüyorum. Kızlar aynen erkekler kadar desteği hak ediyor ve hafta sonu fenev çöplüğüne gidecekler moral motivasyon açısından salon dolmasada gerekli olan ateşi onlara verecek bir kitlenin orda olması çok önemli Dişi Aslanlar bunu fazlasıyla hakediyor.
 
alba'nın oynamayacak olması çok kötü. lütfen herkesi kolundan tutup maça getirin.bu kızlar armanın gururu boş bir salonda oynamayı hak etmiyorlar.
 
alba torrensin olmayışı maçı ortaya getiriyor açıkçası. alba yerine ivanka matic oynayacak ama bakalım ne kadar verimli olacak. en azından uzun rotasyonumuz olacak maçta
 
ya forumda da cok soylendi ama tekrar etmekte fayda var, yonetim bi lobi calismasi yapip kadinlarin macini erkeklerden once oynatsa, en azindan daha cok seyirci gelir, mesela erkekler 21.00 de oynasa, bayanlar 18.00 de oynasa eminim doluya yakin tribunler onunde oynanir mac, hatta macin 2. yarisi baya dolar:)

acaba bununla ilgili, boyle bir sey olmaz, diye EL yayin-guvenlik vs. kurali mi var??
 
Bu maçı hem liderlik için hem de finaller için gözdağı vermek için kazanmalıyız ama umarım Alba nın yokluğunda yerlilerimiz sayı katkısı verir ve çok etkilenmeyiz zaten Alba nın yokluğuna rağmen kazanırsak önümüzde daha kimsenin durabileceğini sanmıyorum.
 
bayan maçlarına gereken önemin gösterilmemesi çok üzücü gerçektende,bence en büyük neden şuana kadar mağlubiyet yüzü görmemeleri,yahu kötü olsan kabahat iyi olsan o da kabahat.
 
Herhalde yine Tina ve Matic'le başlarız. Pota altında çok iyi oyuncuları var. Sancho Lyttle, Ann Wauters, Lauren Jackson. Ve onları iyi besleyen bir oyun kurucu Palau. Bu uzunları mümkün olduğu kadar az sayıda durdurursak kısalarda onlardan daha iyiyiz. Tabi Alba'nın olmayışı çok büyük dezavantaj. Ribauntlara dikkat.

Çok zor maç olacak, oyunculara güveniyoruz inşallah kazanırız.
 
Maçın 3 tane önemli detayı var 1.Ribaundlar 2.Foul sorunu yaşamama 3. Alan savunmasına karşı yapılan atışlar maçı bence bu 3 detay belirlicek...
 
Lauren Jackson'un 3 numarada oynadığı bir takıma karşı tempoyu olabildiğince hızlandırmaya çalışırız ve hızlandıracağız Prince-Taurasi 2'lisiyle. Alba Torrens'in en çok sevdiği maç tipi olacaktı, Lauren Jackson'un savunmadaki zaafından yararlanırdı 3 numaradayken. Işıl-Prince 2'lisiyle maça başlarsak şaşırmam. Savunmada da bol bol alan savunması yapacağız diye düşünüyorum, 3 tane kulenin aynı anda sahada olduğu rakibe karşı da alan savunması iyi çözümdür. Ribaundları da alırsak bol bol fast break yaparız. Bire bir savunurken çok sıkıntı yaşarız Matic'in tuttuğu oyuncudan ve Jackson'un matchupı kim olursa artık.
 
Acikcasi en onemli husus topa yapacagimiz baski. Bu noktada Isil ve Prince'in ayni anda sahada olmasi oldukca onem tasiyor. Isil'in 2. guard gibi oynadiginda topa baskiyi ne denli iyi yaptigini biliyoruz. Bunu kullanmamiz lazim.

Gerisi alan savunmasi, yer paylasimi ve konsantrasyon ile alakali.

Savunma sertligimiz ne kadar iyi olursa, hucum ritmimiz de o kadar iyi olacaktir.
 
Özellikle Alba'sız bu maçı kazanmamız ÇOK önemli ki ben buna inanıyorum da. Bu maçı kazanıp en büyük favori olduğumuzu herkese göstereceğiz. :)
 
Zorgeçmesini beklediğim ve yerlilerden kesinkez katkı almamız gereken bir maç. Hem de Alba'nın yokluğunda. Taraftarımızın desteği ile kazanacağımızdan eminim. Büyük bir ihtimalle salonda olacağım!
 
Ekaterinburg maçındaki gibi iştahlı olursak,yerlilerden de normal düzey bir katkı alsak bile maçı kazanırız diye düşünüyorum.
 

Üst