EL | Galatasaray MP 46 - Ros Casares 76

Biz maçları bench arkasında izliyoruz, gelirseniz tanışmak isterim.

Memnun olurum.
Ben 4. Levent'ten geleceğim. Bilet alırken Bench Arkası diye belirtmem mi gerekiyor yoksa bilet ne olursa olsun boş bulduğun yere oturabiliyor musun? Voleybol maçlarında öyle oluyor da.

*Evet! itiraf ediyorum. Daha önce basketbol ile fazla ilgilenmedim. Basketbol konusunda başarı taraftarıyım. Ancak ben bir voleybol severim. 10 yıldır salonlara giderim. Galatasaray'ın İstanbul'da ki maçlarını ise önemli bir aksilik olmadıktan sonra kaçırmamaya bakarım.
 
arkadaşlar iyi akşamlar akşamki maçta taraftar sayısı tam olarak bilen varmı ? 4-5 bin kişi olurmu önemli bi maç bizim için!!
 
Maç sonu röportajda hoca Alba fener maçındada olmayacak dedi. O maç bugünkü görüntüden sonra benim için kaybedilmiş bir maç şimdiden.
 
Arkadas yanimizdamiydin neyi gordun miletin neye tepki verdigini bilip bilmeden konusuyosun. Kufur ettigi icin degil rakibi alkisladigi icin kizdilar cocuga.
1 biz biseye karismadik
2 alkisladigi icin sorun cikti
3 orada ben olmasam o cocugu linc ederlerdi

Bilip bilmeden her seye yorum yapmayin, ayrica bisey diceksen isim ver bundan sonra.

Kerim Devrim'in dediği gibi o kadar zayıf bir gruptan genel sıralayı 1. olarak bitiren bir Fenerbahçe olacak ve biz 4-5 bitirirsek final maçını oynarız ve evimizde kupayı kaldırırız inşallah.

Burada namağlup giden takımımızın malubiyetini bekleyen, muhtemel mağlubiyetler öncesi forumda ısınma hareketleri yapan ve malubiyet sonrası da ortaya çıkan leş kargalarını dikkate almamak lazım. Tekrar söylüyorum, sezon sonunda bütün kupalar inşallah sizin ellerinizde yükselecek kızlar...

Maça gelince kızlarımızın canı sağolsun. Haftasonu Fenerbahçe'ye de o salonda bir sürü pisliğin yapılacağı yerde gönül rahatlığıyla yenilebilirler. Sezon sonunda ne de olsa o kupalar hakkeden takımın, yani sizin ellerinizde yükselecek. Bütün sezonu hiç malubiyet almadan kapatmanızı zaten beklemiyorduk. Helal olsun size bugün sahada bıraktığınız 1 puan.

Rakibin 6, 7 ve 9 numaralı oyuncuları (Dominguez, Yacoubou ve Palau) her basketten sonra yaptıkları el-kol hareketleriyle tepkiyi hak ettiler. Özellikle maç sonu soğuma hareketleri sırasında Dominguez'in yaptığı hareketler aşırı kışkırtıcıydı. Final 8'i dört gözle bekliyoruz. Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim, daha önce bana burada küfürü savunan arkadaşların maç sonunda rakibin yaptığı bir sürü kışkırtıcı, neredeyse Cappie Pondexter'ı aratmayan el kol hareketi sonrası rakibe küfür eden kişiye tepki gösterenler arasında olması da beni mutlu etti, kendilerine teşekkürler.
 
Alba ile filan yok bu işin alakası,kafalar duvara vurmuştur kanımca,gerçi o kafa ne duvarlar gördüde diyebilirsiniz,malum inanmak istediğine inanıyor kendisi.:DGeleceği aydınlatacaksa bundan iyi fırsat olmaz,ben o açıdna bakıyorum bu mağlubiyete.
 
yenilgi kabul edilinebilir ama hezimet asla.bugun hezımet oldu,evet cok yogun mac temposu var ama sadece bu tempoda oynayan bız degılız,ki oyle olsa bıle bu kadar agır bı yenılgı almaya hakkımız yok.bı torrensın yoklugunda bu duruma dusecek degılız galıba.turklerden nerdeyse hıc verım alamıyoruz,bunu cozersek elımıze su dokecek takım olmadıgına ınanıyorum.
 
Bu yenilgiye şaşırmamak lazım sonuçta rakip de bizim gibi euroligin favorisi ki efsane kadro kurduklarını sezon başında da herkes yazdı. Alba yokken de ibre zaten bizden onlara kaymıştı. Buraya kadar çok güzel geldik tabiki ama bazı maçları da yabancı kalitesiyle ve farkıyla kazandığımızı da unutmamak lazım. Geçen haftaki maçta 4 yabancı dışında hiçbir katkı alamamamız ve haftasonu tarsus maçında verilen yanlış hatırlamıyorsam 22 hücum ribaundu bu maç öncesi kötü sinyallerdi zaten. O yüzden süpriz bir mağlubiyet olmadı. Eurolig finalinde 12bin kişi önünde yeneriz bu takımı.
 
Canlı sayfa konusunada yazmıştım bizde Alba yok bahane olarak gösterebiliriz ama rakipte de LJ ve Maya Moore yoktu bunuda unutmamak lazım.Sağlam bir avrupalı uzun takivesiyle bu takımı finallerde yenebiliriz ama iyi avrupalı almak şart.
 

Üst