Ilk basta ben de kizdim hocaya ama hak verdim, 3 sayi öndeyiz, Olasi ikili averaja kalma durumunda çok önemliydi. Faul yapsak 1 fark ile bitecekti.
Ya eleştirmek için eleştiren bir milletiz. Neymiş ikinci atış kaçmalıymış. Top Olimpiyakoslu oyuncunun elinden çıktığında süre 2 sn idi dikkat ettiniz mi? Atışı kaçırsaydık ve o üçlük gelseydi maç giderdi. O zaman ne derdiniz çok merak ediyorum!
Bu maçın tekrarı olmalı mutlaka. Ailemin yanında olduğum için GS Tv'den izleyemeyeceğiz. Ntvspor'da göremedim tekrarı. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
Uslup olarak çok sert bir uslup kullanmadığımı düşünmekteyim. Zira öyleyse özür dilerim.Kardeşim eleştiri sevgidendir, yıkıcı olmadığı sürece sıkıntı yoktur.Samimiyetimi diğer ki mesajlarımda da görebilirsin.Ben seninle bu şekilde konuşmuyorum sende benimle konuşurken bu uslubun bu olmamalı. Sonuçta kendi düşündüğümü söyledim.
Maçın tekrarı için de: tvarsivi.com sitesini kullanabilirsin
maçı kazandık eyvallah ama 10 15 sayı fark atabilceğimiz bir maçı az kalsın kaybediyorduk bunun birde atina ayağı var inşallah bugünkü sayı farkını aramayız sonra.