üstüne üslük Tutku-Shumpert ve herşeye rağmen Songailasız kazanıldı maç yani 3 tanede eksik vardı,tekrardan helal olsun takıma Abdurrahim Albayrak yine formundaydı ayrıca
Eurolig elemelerindeki bir maçımız ve gruplardaki bir maçımız hariç tüm maçlarımızı indirdim ben. O ikisini bulamadım.
Son 16'daki Anadolu Efes maçı dahil (bu maçı da yarın eklerler sanırım), şimdiye kadarki Eurolig maçlarımızı "Mola"daki "Medya Kütüphanesi"ne eklemeyi düşünüyorum.
(Video olarak değil de, indirme bağlantısı olarak yararlı olur umarım.)
O üçlüğün ordan girme ihtimali kaç ki Laka faulu kaçırsın ? Kaldı ki kaçırsa dahi garantisi yoktu işin 10 dk. önce şahidi olduk bunun. Tamamen şans topuydu girdi, bence koçun suçu kesinlikle yok.
Faul deseniz, yine aynı kapıya çıkıyor. Binde bir ihtimali olan bir olay için herhangi bir suçlu aramak mantıksız, gerek yok bence.
atina ile pire arasında 10 km uzaklık pireye gidebilmen için atinadan geçmen lazım zatenatinada ne işimiz var renkdaş deplasmana pireye gidiyoruz...
Normal süre içinde iki kez 14 sayı farkı yakalayıp 1 sayıyla kazanmak insana biraz züğürt tesellisi gibi geliyor ama ortada 2 senelik süreçte katedilen yol gerçeği var. Belki ilk "Son 16" maceramızda bir gül olarak kalacak bu galibiyet belki de "Son 8"in dev adımı... Adı zamanla şekillenecek bir çocuk işte...
Bize bu heyecanı yaşattığın için size yürek dolusu teşekkür edeceğim Oktay Hocam ama dediğiniz gibi yabancıya teşekkür edilir.
En gencinden en tecrübelisine yüreğini sahaya koyarak mücadele eden takımı ekran başından desteklemek zor.. Kimse kusura bakmasın; CSKA maçında son topa kadar, Onur Yavuz´a rağmen!..