Engin Kennerman Taraftarımıza küfür etti.

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Kutay Çamcı' Alıntı:
Doğru söylediğini düşünmüyorum insan kontrolden çıkabilir bir hakemin çıkmaması lazım ama hakem de insan diyelim küfür anında kontrolü kaybetti ama maç durduğunda bile diğer hakemlere söyledikleri (maç durmuş,gülümseyerek gayette sakin ve kontrollü bir şekilde arkadan arkada hakaret etti) sakinkende nasıl bir tarzı olduğunu belli ediyor.

Ayrıca kontrolden çıkan adam molalarda etrafa rahatsız mesajı vermek için ağzı kulaklarında sohbet etmeyi falan akıl edemez.

Yani kontrolden çıkma kendini kaybetme durumu yok Engin Kennerman o gün ne yaptı ise o..

Semih Abi, Kutay Abi'yi de bilirkişi ve şahit olarak katın görüşmeye bence. :p İyice sıkışsın beyefendi.
 
Kulübün Semih'i sahiplenmesi çok güzel, mahkemede taraf olmayı bile teklif etmişler. Engin'i de Semih'in ayağına kadar getirmeleri güzel bir şey. En azından taraftarının arkasında durmuş Hakan Bey ile Ali Bey.

Hadi bakalım, güzel haberleri bekliyoruz.
 
Hakan bey sagolsun cidden ilgilendi baya. Cumartesi Ali Beyle de tekrar bi konuşucam bakalım haber bekliyorum onlardan. Bi gelişme olursa mutlaka bilgilendirme yaparım.

Açıkçası Kutayın dediği doğru. Bu nası kontrolden çıkmaysa hiç anlamadım. Gayet güzel muhabbet edip kafasında maç sonu edeceği küfürü kurgulamış adam.
 
Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Yılmaz Yıldırım":3jtaceux]Fenerbahçe maçımızı yönetir olur biter !
Bu tepkisizlik gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı.

kalbin ne kadar temizmiş.fener maçına verdiler bu hakem müsveddesini. :([/quote:3jtaceux]

Kesin mi eğer öyle ise skandal bir karar.Özel olarak yaptığı bir yana sanki Ev sahibi takımın alehine tutum sergilemeyi bir meydan okuma güç gösterisi gibi algılayan bir tarzı vardı son maçta.
 
Herhalde ev sahibi takıma dezavantaj yaratmak gibi bir amacınız varsa seçilebilecek en iyi hakemdir.Ben burdayım sizden etkilenmiyorum "ulen" mesajı vermek için ev sahibinin alehine karar vermeyi marifet sayan bir tarzı var.

YAzıklar olsun
 
Olaya bak sen.

Şimdi bu adamın yanlış kararıyla kaybedersek ortalık ciddi anlamda karışır.

Olur da iyi bir maç yönetirse, bizim de güzel bir galibiyetimiz gelirse o zaman buzlar eriyebilir belki biraz.

Bekleyelim görelim, bana ilk dediğim olacakmış gibi geliyor.
 
Hayır bu adama ister istemez bi tepki gösterilecek maçta taraftar tarafından illa ki. Bunu kimse engelleyemez tamam ama; bu adamda o tepkilerden sonra iyice ters yapıp aleyhte düdükleri abartırsa; ki bana da öyle olur gibi geliyor- o vakit ne olur? Yönetimimizin herhangi bi girişimi olacak mı, merakla bekliyoruz.
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Hayır bu adama ister istemez bi tepki gösterilecek maçta taraftar tarafından illa ki. Bunu kimse engelleyemez tamam ama; bu adamda o tepkilerden sonra iyice ters yapıp aleyhte düdükleri abartırsa; ki bana da öyle olur gibi geliyor- o vakit ne olur? Yönetimimizin herhangi bi girişimi olacak mı, merakla bekliyoruz.

Taraftarın geneli olaydan haberdar mı yada haberdar olur mu ?
 
Bir çok bloglarda bahsedilmiş, GSBasket`te bahsedildi, GSSözlük`te yeteri kadar olmasa da bahsedildi.. En azından bizler haberdarız, maç esnasında çevremizdekileri de haberdar edebiliriz.
 
daha bir iki maç önce taraftarımıza bizim evimiz kabul ettiğimiz salonda küfür eden bir hakem müsvettesi, iki maç sonra sezonun en gergin geçen maçlarından birine atanıyor. Bu atamada sayın başkanın birkaç gün önce Galatasaray sadece futbol kulübü değil diğer branşlara da önem veriyoruz türünden açıklamasından hemen sonra oluyor, belli başkan diğer branşlara verdiğin ağırlık, koskoca Galatasaray bu hakemin 2 maç sonra maçımıza verilmesini hem de fenerbahçe maçına verilmesini engelleyemiyorsa.
Bu demek ki Demirel, bizi adam yerine koymuyor.Bravo sayın polat çok iyi sahip çıkıyorsun Galatasaray' a
 
Federasyon resmen dalga geçiyor bu yaptığıyla. Siz kimsiniz ulan benim borum öter burda diyor. Bakalım yönetimden bir tepki gelecekmi?
 

Üst