Ermal Kuqo

Umarım yanlış haberdir, biz yerli rotasyonumuzu nasıl arttırabiliriz diye kafa yorarken en iyi yerli oyuncularımızdan birini kaybetmek hiç hoş olmaz.

Ermal oyunundan çok hırsı ile kendini seviren biriydi bizde..Hücumda kalıplı bir uzun olması iyiydi ama o kalıba göre bence savunması zayıftı..Artı hücumda ne yapacağı belli olmuyor...Bazen tek başına skor yükünü çekiyo,arka arkaya 6-8 sayı falan atabiliyor maç içinde,ve yüksek skor ile de bitirebiliyor ama bazen de çok basit basketleri kaçırıyor..

Yani İhsan Bayülken'in deyimi ile ''İki ucu keskin pıçak(öyle diyo ben ne yapim) '' oyunculardan biri..

Ben de kalması taraftarıyım ama eğer ki gidecekse bence de Oktay hocanın onaylaması doğrultusunda olacaktır bu,Oktay hoca evet gitsin diyorsa da,yerine gelecek oyuncular,kafasındaki planlar bellidir..O yüzden sakin olalım,bekleyip görelim neler olacak..

Ermal bizim sistemizin önemli bir parçası. Pota altına top inince birebir de bitirme yüzdesi yüksek bir oyuncu. Andriç'in mesela bu yönü zayıf. O daha çok 2 ye 1 oyunlarda bitirebiliyor. Umarım Ermal gitmez.

Galatasaray Basketbolu ülkede 1 numaraya oturmuşken Ermal kendisine yapılacak daha iyi bir teklif için Efes' e gitmek istiyorsa kendi bilir. Ama kesinlikle bonservis alınmalı ya da Kerem Gönlüm ile takas edilsin uygundur. Kerem Gönlüm üçün beşin hesabını yapmaz direk gelir diye düşünüyorum.

kendisimi gitmek istedi, kerem gönlüm takası için mi kullandık (kerem gönlüm bize gelmek için bastırdı ise en azından bir yerli uzun açığını bu şekilde kapatmak istedi efes) oktay hoca daha farklı bir rotasyon ile bölgeyi geçmek istiyor yada yapacağı hamleler daha üst seviye hamleler olacak.bu transfer hakkında şuan bilgiler yetersiz neyse erdemir maçında başlayan ayakkabılarını tribüne atması ile biten bu süreçte verdiği emek için teşekkürler.hakkını verdin formanın.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Ermal EPilsen'e an itibari ile imzayı atmış, Efes te oynamak istiyorum izin verin demiş, GS de izni vermiş. Ermal'e yeni takımında başarılar

Bari birkaç gün bekleseydin Ermal..Ayıp ettin bu sefer...

Ermal'in kendi tercihidir. Gitmek istiyorsa yolu açık olsun yapacak birşey yok. Ama gerçekten çok ilginç, takımla ve taraftarla o kadar bütünleşmiş görünen o Ermal nasıl ben Efes'te oynamak istiyorum der. Pek akla yatkın iş değil.

Olmadı Ermal bu olmadı.Taraftarın bağrına bastığı bir kaç adamdan biriydin.Ne olduda bir an Efes'e gitmek istiyorum dedin.

Bu seneki iddialı oluşumda süresinin 10dakika civarına ineceğini anladı heralde, Efes'te de kenarda oturacak niye kendisinin istediğini çözemedim ben. Fener serisinden sonra Oktay hocanın onu gönderebileceğini, zaten sene boyu en çok ona kızdığını (savunma ve ribaundlar konusunda) konuşmuştuk topkapıya yürüyen ekiple ama kendi isteği ile ayrılması garibime gitti.

Ermal'i anlayamıyorum gerçekten. Giderse kaybeden o olacak, seneye bu dönemler Ermal'i kimse konuşmayacak gitsin Efes'te yabancıların yedeği olsun

Açıkçası Ermalin bu yaptığına akıl erdiremedim. Efesten farklı bir vizyonu yok artık Galatasaray'ın. Türkiyenin en iyi taraftarı var artı olarak, ödemeler de sorun yok. Eskiden olsa anlardım.

Acaba Efes ücretlerde astronomik rakamlara mı çıktı. Kerem Tunçeriyi yüksek bir meblağ ile elde tuttuğu söyleniyor. Savanovic için 1,5 milyon dolar bonservis ödeyeceği falan yazılıyor sağda solda. Ermale bizim verebileceğimizden çok daha fazlası önerildiyse parayı tercih etmiş olabilir. Profesyonel oyuncu sonuçta diyecek tek bir şeyim olur: yaşattıkların için teşekkür ederiz Kuqo.

Öncelikle bu güzel sezon içi teşekkürler Ermal. Hep diyoruz ya formanın hakkını versinler yeter diye gerçekten hakkını verdi formanın. Ama Galatasaray Basketbolda bu kadar büyük bir atağın içindeyken gün be gün geriye sayan ve önümüzdeki süreçte olmayan taraftarı sebebiyle GS, FB gibi kulüplerle baş edemeyeceği belli olan Efes'e geri dönmek nasıl bir kafanın ürünü anlamak zor. Biz yerli rotasyonumuzu genişletelim derken elimizdeki tek yerli uzunu kaybettik, hiç iyi olmadı bu.