Ermal Kuqo

Sezonun kesinlikle en iyilerindendi takımımız adına..

Gelecek sene de takımda olacağı muhakkak..

Seneye daha güçlü daha iyi bir Ermal izletecektir bize,hiçbir kuşkumuz yok..

Her oyuncunun defoları vardır, önemli olan her oyuncunun defolarının örtülüp, iyi olduğu yönlerin sivrileceği bir sistemle ve oyuncu grubuyla oynamaktır. Ermal'in de handikapları var, ribaund, zaman zaman fiziksel yetersizlik vs. Eğer siz 4 numarada Shumpert ile falan oynarsanız, yani bir tane daha ribaund ve fizik konusunda sıkıntı yaşayan bir adamla. O zaman Ermal'in defoları daha çok göze batar. Bence tek sorun bu. Yapmamız gereken doğru kombinasyonları kurmak. Ermal ile atletik, ribaund sıkıntısı çekmeyen bir 4 numarayı, Andric ile dış şut tehdidi olan bir 4 numarayı kullanmak. Bu zaten düşünülecektir. Oktay Hoca hepsini planlıyordur.

Her oyuncunun defoları vardır, önemli olan her oyuncunun defolarının örtülüp, iyi olduğu yönlerin sivrileceği bir sistemle ve oyuncu grubuyla oynamaktır. Ermal'in de handikapları var, ribaund, zaman zaman fiziksel yetersizlik vs. Eğer siz 4 numarada Shumpert ile falan oynarsanız, yani bir tane daha ribaund ve fizik konusunda sıkıntı yaşayan bir adamla. O zaman Ermal'in defoları daha çok göze batar. Bence tek sorun bu. Yapmamız gereken doğru kombinasyonları kurmak. Ermal ile atletik, ribaund sıkıntısı çekmeyen bir 4 numarayı, Andric ile dış şut tehdidi olan bir 4 numarayı kullanmak. Bu zaten düşünülecektir. Oktay Hoca hepsini planlıyordur.

Ermal ile Furkan ANdiric ile Kerem gönlüm iyi gider öyle ise :)

Bu takımın finalde olmasının en büyük faktörlerinden biri, bu sene kariyerinde hiç oynamadığı kadar iyi oynadığını iddia etsem abartmış olurmuyum bilmiyorum. TBL'de onun kadar iyi ayak oyununa sahip bir 5 numara yok, bu sezon Oktay Hoca ile beraber en büyük handikapı olan mental dağınıklığını da üzerinden attı, önümüzdeki sezonda en büyük kozlarımızdan biri olacak, bu harika sezon için teşekkür ediyorum ben kendi adıma Ermal'e.

Erman oldukca iyi katki verdi bu sene. Ha olmadik pozisyonlari kacirdigi da oldu. Ancak her sutu da atamaz zaten. Bu sene kariyerinin en iyi donemini gecirdi bence. Seneye daha iyi bir takim ile Oktay Hoca ile cok daha iyi isler yapacagina gonulden inaniyorum.

Oktay hoca ile yıllarca çalıştı sanmıyorum bi sorun olacağını biz okey vermeden bu transfer olamaz rahat olu eğer giderse (ki gideceğini düşünmüyorum) Oktay hoca kadroda düşünmediği için gidiyodur. Oktay hoca planını oturtmuştur kafasında hocanın her türlü arkasında olmak lazım bu gelecek gidecek oyuncular ile ilgili.

Oktay hoca da istese Ermal gibi sezonun simgelerinden biri olan isimin ayrılması üzücü olur maalesef. İnşallah hiç olmamıştır öyle bir şey. Olursa da kabullenmekten başka yapabilecek bir şey yok. :(

Ermal'i biz bırakıyorsak ayıp, kendi gitmek istiyorsa daha büyük ayıp!

Umarım yalan haberdir!

Ermal, bu takımın parçası, taraftar sürekli ona destek oldu, oda sürekli GS yi ve bizleri övdü, inşallah yalan haberdir.

Şuan A.Kaya'nın, ''Nazlıcan sende böyle gidermiydin konuşsana'' mısrasını repeat yapıp, ''Ermal sende böyle gidermiydin konuşsana'' tadında dinliyorum, kabus gibi çöktü bu haber :(

Üzüldü bu habere. Biz gönderdiysek bence yanlış yaptık. Tamam bütün takım savaşıyordu ama Ermal bi ayrıydı be valla. Bizim izlediğimiz yerdeki potaya hücum ederken basket faul olduğunda benche ve dolayısıyla bize bi dönüşü var öyle bi hırs olamaz. Çok sevmiştim ben Ermal'i. 10 sayfa eleştiri yazısı yazarım şimdi hakkında. Eleştirilcek yanları var oyun olarak ama biliyorduk ki Ermal o sahada en iyisini yapmak için yırtınır . Takımdaki kimsenin hakkını yemek istemem ama dediğim gibi Ermal bi farklıydı. Yalan olsun , değilse de pürüz çıksın bi şekilde kalsın.
Kendisinin gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Burada bu kadar sevilirken Efes'in soğuk atmosferini istemeyecektir. Şu an farklı yerdesin bu taraftar için Ermal . Bunu kenara atmazdım ben olsam. Offf cidden moraim bozuldu.