Ermal Kuqo

Valla arkadaşlar benimde kusruma bakmayın hiçte alkışlamam kendilerini.
Ermal gidecek kapı bulamıyor,herkes kendisine bitti artık bu gözüyle bakarken Oktay Hoca , GS ve bu taraftar kendisine sahip çıktı şimdi hedefleri yükseltirken yerli piyasasının halide belliyken bizi bu durumda bırakıp giden adama alkış falan zor yani. Küfretmem kendisine en fazla yapacağım budur.

Ermal'in gidişine üzülmedim zira onun açığını sert ve kalbur üstü bir uzunla zaten kaparız ama onun gidişine kırıldım şahsım adına affetmeyide pek düşünmüyorum.

tamamen aynı fikirdeyim.. umarım önümüzdeki sezon sonu çok pişman olur da bende bunu gözlerimle görürüm..

bütün bir sene benchin yarım metre arkasında oturan biri olarak söylüyorum. oktay hocanın bu takımda hatalarına en cok reaksiyon gösterdiği, en kızdıgı oyuncu ermaldi. bunu zaman zamam kendisinin yüzüne, zaman zaman benche dönerek söylenmesinde, mimiklerinde defalarca gördüm. dolayısıyla her ne kadar efesin teklifi cok cazipti, kendisi gitmek istedi falan densede, ben oktay hocanın istegiyle böyle bir durum oldugu kanısındayım. kaldıki, daha 2 gün önce kariyerimin en özel sezonunu gecirdim diyen bi oyuncudan bahsediyoruz...

Bütün hizmetleri sonsuz teşekkürler. Satma vs. olaylara hiç katılmıyorum. Kaldı ki ben de teknik ekibin bir şekilde gidişine onay verdiğini sanıyorum. Diğer yandan Beşiktaş, Banvit, Telekom gibi bir takıma gitmesindense Efes'e gitmesi bizim için daha iyi. Yolun açık olsun Ermal, başarılar diliyorum.

Efes'in Kerem Tunceri'ye onerdigi kontratin bir benzerini Ermal'e onerdigini dusunuyorum.

Bunun yaninda, Efes dusuk bir ihtimal olsa da bu sene Sinan Erdem'deki Final Four'u kovalayacak. Bu da Ermal'in seciminde etkili olmustur.

Ne diyelim, yolu acik olsun. Tesekkurler.

Efes'in Kerem Tunceri'ye onerdigi kontratin bir benzerini Ermal'e onerdigini dusunuyorum.

Bunun yaninda, Efes dusuk bir ihtimal olsa da bu sene Sinan Erdem'deki Final Four'u kovalayacak. Bu da Ermal'in seciminde etkili olmustur.

Ne diyelim, yolu acik olsun. Tesekkurler.

Bizden 100 bin tl mi 100 bin dolar mı ne fazla vermişler diye duydum,konu para değildir..Bence de EL konusunda öyle bi düşüncesi var ve ondan gitti..

Ama bu taraftara da ayıp etti bence..

Çok ayıp etti hemde. İşin para ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ortada bariz bir vefasızlık var bence.
Ermal fazlasıyla ayıp etti bu camiaya. Buyursun boş tribünlere oynamaya devam etsin kariyerinin kalanında o madem daha çok zevk veriyor kendisine benim için no problem.

He eğer para için gittiyse zaten bu sene yaptıkları falan hiç biri gözüme gözükmez artık o yüzden böyle olmamasını umuyorum.

Ermal Kurtoğlu Galatasaray Cafe Crown’da

Galatasaray Cafe Crown, basketbolcu Ermal Kurtoğlu ile 2 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır. Basketbolcumuz Ermal Kurtoğlu’na Galatasaray Cafe Crown forması altında üstün başarılar dileriz.

İki yıllık anlaştık demiş resmi site zamanında gitmesine izin mi verdik acaba ?

Bu sene elde edilen başarıda çok emeği var gitmesi kendi terciği kariyerinde başarılar dilerim.Teşekürler hemşo canın sağ olsun.

Ermal konusunda bildiğim bir şey var ki Ermal gitmek için izin istemedi. Bİz onu onore ettik ve o ayrılıyormuş gibi gönderdik onu. Ermal gibi bir oyuncuya kendine takım bul demekten daha iyidir en azından pazarda fiyatını kendi ayarlar. Oktay hoca'nın kafasındaki GS'da seneye Ermal'e yer yok demiştim bunu sık sık da dedim. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yoktu zaten. Ermal'in yolu açık olsun. Seneye salona geldiğinde bu tribünlerden alkış alacağı garanti. Buradaki alkışlamam diyenlere de inanamıyorum. Adam gitmese biz gönderecektik. illa bizim mi kovmamız gerekiyor siz alkışlayın diye. E adam bu kez beni kovdunuz diyip size hareket mi çekmeli?

İçinizde bu kadar nefrete yer nasıl buluyorsunuz anlamıyorum inanamıyorum. Çoğunuz genç insanlarsınız ama ota boka her şeye karşı bir nefret halindesiniz. Bu duygu ile nasıl sağlıklı yaşıyorsunuz şaşırıyorum.

Neyse Allah Ermal'in yolunu açık etsin. GS2ın önemli bir sezonunun önemli bir oyuncusu oldu. Kerem gelmese bile artık Cemal-Furkan İlkan ve bir yabancı gibi hakalrımız var. 4-5 numarada şu an Schumpert Cevher İlkan ve Andric var. Kızmayın Ermal'e sahip çıkın. GS taraftarının büyüklüğü böyle belli olur. Emeği geçene hakkını her zaman vererek..

Yolun açık olsun Ermal...

21. yy başından beri "genç yetenek" olarak lanse edilen Cenk Akyol'un bile Efes Pilsen gibi kafaya oynayan bir kulüp tarafından elde tutulduğu yerli oyuncu piyasasında Ermal gibi bir uzunu kaybetmek neresinden bakarsanız bakın "büyük kayıptır". Hele ki toplam bütçemizin sadece 4 milyon $ civarında artacağını düşününce EL hedefi ne kadar gerçekçi olacak şüphelerim var doğrusu...

Sühan Abi, bana denilseki hoca istemdi Ermal'inde talibi çıktı gitti avucum patlayana kadar alkışlayım.
Ama yok Efes daha çok vermiş, yok El için gitti, yok izin aldı, yok opsyonu kullanmadı vs denilince benim tepkin forumda yazdığım gibi olur.Olay böyle değilde senin dediğin gibiyse zaten Ermal'e laf edilmesi mümkün değil.

Ermal Kurtoğlu Galatasaray Cafe Crown’da

Galatasaray Cafe Crown, basketbolcu Ermal Kurtoğlu ile 2 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır. Basketbolcumuz Ermal Kurtoğlu’na Galatasaray Cafe Crown forması altında üstün başarılar dileriz.

İki yıllık anlaştık demiş resmi site zamanında gitmesine izin mi verdik acaba ?
abi o 1+1 mis yani 2 tarafta isterse +1 olcakmıs ermal istememis ordan yırtıyor yoksa bonservis alırdık..

Doğan öyleyse bile boş vermek lazım. Kin nefret iyi duygular değil bence. Yeterince kin duyacağımız insanlar var zaten spor camiasında. Onlara odaklanmak daha iyidir. Ermal'i Oktay hocanın istemediğine adım gibi eminim. Ermal de farkındadır seneye bu kadroda yerinin olmadığının. Bak Furkan'ı almak üzereyiz. Ceemal var gelecek. Üstüne yabancı da alabiliriz 4 numaraya. Yani atla deve değil. Hani Murathan Mungan diyor ya Aslında kalandır terkeden. Gİdende o yüzden gitmişdir zaten. İşte ermal olayının özeti bu.

Gitmesinin nedeni ciddi bir para teklif edilmesi.. Burada hiç bir ihtilaf yok. Bilgi kesin. Arada ciddi uçurum var..
Ermal'in yaşı ortada.. Son kontratlar.. Reddetmemesi doğal.. Emekleri , teri için teşekkürler..
Biz böyle gidenlere kızacak değiliz.. Bize beni kesseniz organlarım sarı-kırmızı deyip sonradan paraya kaçanlar batıyor.. Onlar da genelde futbolcu zaten..

Çok ayıp etti hemde. İşin para ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ortada bariz bir vefasızlık var bence.
Ermal fazlasıyla ayıp etti bu camiaya. Buyursun boş tribünlere oynamaya devam etsin kariyerinin kalanında o madem daha çok zevk veriyor kendisine benim için no problem.

He eğer para için gittiyse zaten bu sene yaptıkları falan hiç biri gözüme gözükmez artık o yüzden böyle olmamasını umuyorum.

doğan, neden sadece para.. buna emin olabilirsin.. ben de aynı şeyi düşündüm haberi ilk duyduğumda. yine boş tribünler, yine soğuk soyunma odaları..

doğan, neden sadece para.. buna emin olabilirsin.. ben de aynı şeyi düşündüm haberi ilk duyduğumda. yine boş tribünler, yine soğuk soyunma odaları..

İyi ozaman abi benim için hava hoş biz Ermal'in yerini elbet doldururuz. Ama Ermal bir daha böyle dolu tribün böyle kendisini seven taraftar böyle birbirne kenetlenmiş bir takım bulamaz soyunma odasın. Kariyeri için ne güzel bir son...

Ermal'e yapılan teklifteki fark 100 binlik filan fark değil. Yanılmıyorsam bizden 550.000 "dolar" alıyordu, Efes'in teklifi ise 800.000 "euro". Ermal'in kalmasını ise düşünülenin aksine Oktay hoca isteyip, Recep Şen ve Emir Alkaş hocalarımız kalmasından yana değilmiş.

Ermal akıl tutulması yaşamış. Efesde bir sene kalsın yedek, seneye hangi takıma gidecek? Biz de ilk tercih olup kariyerinin sonuna kadar iyi paralar kazanırdı, Efesde bir sene daha fazla alıp ilerleyen senelerde düşük ücrete transfer kovalar artık. Kendi bilir.

Yaşattığı tüm güzel duygular için teşekkürler Kuqo, bu taraftar seni unutmaz, bu taraftar o kadrodaki hiç bir oyuncuyu unutmayacak