Ermal Kuqo

@sühan ben sizin verdiğiniz cevapları üstüme aldım. alkışlamam demek kin tutmak mı oluyor? ben ermal gelince küfür atacam demedim alkışlamam çünkü kırgınım inanmıştım ermale ama inancımı zedeledi. bizim de duygularımız var çok tanımadan her şeye nefretle bakan gençlik falan tanımlamaları hoş olmuyor. ermali oktay hoca göndermişse en ufak kırgınlığım olmaz ama kendi bu kulübü terk etti ise kırgınım kendisine. ermal farkındadır diyorsunuz galatasarayda uzun transferi dolayısı ile süre sorunu olacağının ama efeste eğer kerem gönlüm kalırsa efesin uzun rotasyonu bizden daha iyi duruyor. bir 5 numara daha alacaklar orda alacağı sürelerde çok uzun olmaz.

Efes Final 4 kovalayacakmis. neremle güleyim buna. seneye tam anlamiyla patlayacaklar. o günü de iple cekiyorum. bizi red eden bu oyuncular da ortada kalacaklar. ahada buraya yazdim.

Ermal zaten takımda en cok boyle nasil diyim kazanilan maclar sonrasi olsun bir Tutku asla olamadi...Tutku gercek Galatasaraylidir..Haluk bile Ermalden daha cok sevinc vs tepki vermistir oynadigi klup adina..Ama Ermal'in gecmiste fener alt yapisinda oynadiginida dusunursek ne gitmesine uzuldum ne de baska bir seyine..

Ne diyelim..Efeste Ermale basarilar....

150.000 dolar fazlaymış Efesin teklifi. Böyle bir ortamı bırakıp gitmek için değermi? Ermal için değermiş. Saygı duyuyorum düşüncesine ama üzdü bizi.

Gittigi icin söylemiyorum. ben kafamda ermal'i gelecek sezon icin 3. pivot olarak düsünüyordum. oyun kilitlendiginde post up yapacak, pota altinda kolay sayi bulacak bir opsiyon. hedefi büyük olan bir takimda kilit rol alabilecek atletik kapasite ve dinamizm Ermal de yok.

2010-2011 senesinde bize verdiği katkılar için teşekkür ederim.

Yaptığının bizden çok kendisine zarar vereceğini düşünüyorum. Madem Efes'e gidecekti final serisinin son maçında tekrar tekrar sahaya dönüp taraftarla neden kucaklaştı bir anlam veremedim. Açıkçası kırıldım kendisine fakat tercih onun tabi ki.

Dogan aslinda cidden hocamiz istememis olabilir. Seninde mutlaka sene ic bai pozisyonlarda sacini basini yoldurmustur. Ki Oktay Hoca bizden cok kiziyordu. Gerci o tepkileri bench arkasi duran Vildan abla bilir ona sormak lazim. :)

Vallahi bende kendimi bi müddet kandırdım ama kazın ayağı öyle değil malesef, hoca istemiyor diye bir şey yok Ermal bizzat hocadan izin istedi Hoca bize yakışanı yaptı gitmek istiyorsan yapacak bir şey yok dedi. Olay budur.

İdrak edemiyorum Samil. O zaman bu adam resmen bizi kullandi. Bizde iyi sure alip, kariyerinde zirve yapti. Efes'e dondu. Tamam bu sene cok sey katti bize. Yaptiklarina asla lafim yok. Ancak bu yaptigi cidden affedilemez.

Dogan aslinda cidden hocamiz istememis olabilir. Seninde mutlaka sene ic bai pozisyonlarda sacini basini yoldurmustur. Ki Oktay Hoca bizden cok kiziyordu. Gerci o tepkileri bench arkasi duran Vildan abla bilir ona sormak lazim. :)

Nilay valla çok kez şahit oluyordum birilerine kızdığını ama kime kızdığını tam anlamıyordum.. Allahdan cem var da ona soruyorum hep .. o da genellikle Ermal diyordu :) benim maç izlerken tuhaf tuhaf hallerim vardır .. kah heyecandan kah totemden .. bu yüzden önemli son hareketleri görmem.. mesela ben ani olmayan yediğimiz hiçbir golü görmedim ... arkamı dönerim .. gözlerimi kaparım vs :)

Bu da demektir ki .. bu sene futbola arkam dönük geçti :)

Evet bizi kullandı :) biz de onu kullandık, finale çıktık, nasıl bir mantıktır anlamıyorum? Çok garip bir camia olmaya başladı Galatasaray cidden soguyorum bu kulupten de taraftarında da...

Taurasi'yi alırken ne kadar profesyonel isek Ermal'i bırakırken bir o kadar amatörüz.Bu arada kalmışlık psikolojisi delirtiyor beni.

Ermal'i bırakmış olsak gayet profesyonel oluruz Onur. Ama kazın ayağı öyle değil işte bütün alınana haberler Ermal'in para için ve izin isteyerek (opsiyon hakkı oyuncuda olan bir kontratta haber vermek yada paramı arttırın demek oluyor bu zaten) gidiyorsa insanların tepki koymasından doğal ne olabilir ki.

Önce, Ermal Kurtoğlu'nun bu sene takıma verdiği katkıdan ve mücadelesinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Gösterdiği karakter ve sahada hiç yılmayan duruşu, bizler açısından görmek istediğimiz noktalardı. Nitekim geldiğinden kısa bir müddet sonra da taraftar ile arasında çok güçlü bir bağ kurdu. Bu kurulan bağın, ona ne kadar güç kattığını açıklamalarından görebiliyoruz. Neticesinde, geçen senenin başına gittiğimizde Ermal isminin unutulduğu bir basketbol camiası vardı. Bugüne geldiğimizde ise, kaybetmiş olduğu değeri yeniden kazanan hatta üstüne koyan Ermal, bunu Galatasaray kulübüne borçludur.

Profesyonel basketbol hayatında, Ermal'in ayrılışını, bu yaşadığımız en özel senenin ardından olsa bile kötü yorumlamak istemiyorum. Kendi kariyeri açısından hayırlısı ne ise öyle olmasını diliyorum. Burada kalıp, yükselen Galatasaray basketbol değeri ile adını daha da derine işleyebilirdi, olmadı kısmet böyleymiş. Yeniden döndüğü Efes Pilsen de başarılı performanslara imza atar inşallah, her ne kadar bizde aldığı sürenin çeyreğini zor bulacak olsa da.

Teşekkürler Ermal Kurtoğlu.

Doğan Opsiyon yok abicim direk 2 senelik kontratı var diye biliyorum Opsiyonlu değil ama sonuçta Shumpert'i bize karşılıksız verdiler ondan Bonservis isteyebilirlerdi yada Kuqo gelirken Efes ile sözleşmesi devam ediyor gene izin verdiler (bundan çok emin değilim) .

Bazı şeyler Profesyonellik ötesinde işte Efes zamanında bu kıyağı bize yaptı şimdide biz onlara zorluk çıkarmadık olay budur Arkadaşlar.

Ne olursa olsun ben Ermal'i seviyorum, sadece anlayamıyorum neden bırakıp gitmek istedi.