Karşıyaka'nın Evgeniy Pashutin ile anlaşmaya yakın olduğu bir ortamda, bizim Erman Kunter'i getirmemiz , yönetimin çapsızlığının en büyük göstergesi.
Karşıyaka'nın Evgeniy Pashutin ile anlaşmaya yakın olduğu bir ortamda, bizim Erman Kunter'i getirmemiz , yönetimin çapsızlığının en büyük göstergesi.
Adını anmaktan hicab duyduğum Şube sorumlusu , Futbolda Mustafa Denizlinin basketbolda ki karşılığı olan Erman Kunter yerine ; neden sezon için de görüşüp ,seneye beraberiz dediği Orhun Eneyle anlaşmadığını bir açıklayabilir mi?
Erman Kunter hocam hoş geldin, başarılar.
Hoca ilk iş yönetimin yapamadığını yapmış ve sezon ile ilgili hedef koymuş. Hocanın resmi sitedeki açıklaması 3 kupada en üst derece şeklinde.
Aman hocam dikkat et, Ataman iddialı hoca denilerek gönderildi.
Eger 3 kupadan birini birakin almayi - herhangi birinde final oynasin bir daha asla yazmayacagim. Daha buyuk konusup yari final oynasin diyecem de hocayi ve takimi cok kucumsedigim dusunulmesin diye soylemiyorum.
Kume dusmezsek basaridir benim icin. Playoff balli lokma olur.
Tabi şimdi yarıfinal oynasın dememiş oldunuz diyeceğim ama demiyorum dediğiniz için biz öyle düşündüğünüzü anlamamış olduk siz de takımı çok küçümsemiş olmadınız ya da yarıfinal bile oynayamaz dediniz ama takım yarıfinal oynarsa forumda yazmama sözü vermemiş mi oldunuz ?
Kutay Camci ben soz veriyorum senin hatrin icin, birakin 3 kupayi almayi herhangi bir kupada yari final gorebilirse Erman hocamiz, bir daha yazmayacagim.
Kunter'in bizden sonra çalıştırdığı takımlar, kurduğu kadrolar ve elde ettiği dereceler ile ilgili bir çalışma hazırladım. Fikir vermesi açısından faydalı olabilir.