Hayır olay Liseyse Orhun Ene de liseden. Ne oldu dönem ortalaması mı düşük . Fransızcası mı yetersiz ?
maçtan sonra transfer hakkında konuşmuş, senelerdir yapılan saçma sapan transferlerden dolayı hakikaten insanların sinirleri bozuldu. yapmayın abi transfer falan, ligde kalalım yeter. Sonra amatör şubelerdeki bütçe dengesini tutturamadık diye küçülmeden bahsediliyor. Sıkıldım gerçekten, sadece bir sezon istiyorum ki yüksek bütçe ve kaliteli basketçi olsun.
Ben bir değişiklik yapabileceklerini de pek sanmıyorum koç konusunda. Can topsakal gidişattan memnundurSene başı Filipovski'yi alma şansı varken gidip Erman Kunter'i alırlarsa olacağı buydu, şimdi sezon ortası fellik fellik hoca ararlar kesin.
Sene başı Filipovski'yi alma şansı varken gidip Erman Kunter'i alırlarsa olacağı buydu, şimdi sezon ortası fellik fellik hoca ararlar kesin.
Topsakal gitmediği sürece istifa etmesinin bir anlamı yok maalesef. Bu takım ikisinin eseri, beraber gitmeliler.Hoca by by.Senden beklentim vardı ama fos çıktın böyle rezil bir durumla karşılaşacağımı hayal bile etmezdim ama saolasın somut bir şekilde gösterdin bu durumu bizlere.
Umarım geç olmadan maç sonu istifanı verirsin...