Erman Kunter

Futbolu pek takip etmiyorum son yıllarda, ama Erman Kunter transferi, Mustafa Denizli transferi gibiydi. Bunu öngörmeyen de, yaptıkları şarabı satsınlar, borsadan para kaldırsınlar.

Bir kaç sene ikinci ligde takılsak daha iyi bence. Tofaş son bir kaç yılda küllerinden doğuyor. Belki biz basketbolu özleriz, belki de basketbol bizi. Şu an ikisi de yok.

Geçen sene kombine satışlarından seyircinin terk ettiği ortam belli. Takımı terk eden nefes alıyor.
Ergin Ataman'ın, daha Eurocup kazanılmadan,
istifası için üzerine oynandı,
Lasme'ye ceza kesilmesi, (diğer takımlarda oynadıklarında sanki umreden gelmiş herkes, Hawkins filan)
Sinan 30 dakika oyun kurucu oynatılmak zorunda kalındı.
Mafyacılık oynayacağım diye elin taraftarını kesen adamları aramızda barındırıldı.
Geçen sene final serilerinde sucuk ekmekçiler, tükürükçüler dadandı.
Fenerbahçe yarı finalinde son maçı seyrettirmemek için hazırlanmış bir Ultraaslan tribünü hemen dibimdeydi.

Sözün sonu olarak, mali sorunlar çözülmeden, kararlı bir seyircimiz olmadan çözüm yok.

maçtan sonra transfer hakkında konuşmuş, senelerdir yapılan saçma sapan transferlerden dolayı hakikaten insanların sinirleri bozuldu. yapmayın abi transfer falan, ligde kalalım yeter. Sonra amatör şubelerdeki bütçe dengesini tutturamadık diye küçülmeden bahsediliyor. Sıkıldım gerçekten, sadece bir sezon istiyorum ki yüksek bütçe ve kaliteli basketçi olsun.

maçtan sonra transfer hakkında konuşmuş, senelerdir yapılan saçma sapan transferlerden dolayı hakikaten insanların sinirleri bozuldu. yapmayın abi transfer falan, ligde kalalım yeter. Sonra amatör şubelerdeki bütçe dengesini tutturamadık diye küçülmeden bahsediliyor. Sıkıldım gerçekten, sadece bir sezon istiyorum ki yüksek bütçe ve kaliteli basketçi olsun.

Hocam bunun için gerçek bir sponsor lazım. En az yıllık 5 milyon verebilecek. Yönetici dediğin de bunu bulacak zaten.

Erman Kunter Ağustos ayında GS TV'ye şöyle açıklamalar yapmıştı, Bu sözleri ilk dinlediğimizde kulağa çok hoş geliyordu....!

Çok mücadele eden, sonuna kadar maçı bırakmayan bir takım oluşturma hayalimiz var. Hiçbir takımdan korkumuz yok. Hangi takımın daha iyi olduğunu sahada göreceğiz. Ligdeki diğer takımlara göre çok yeni bir kadromuz var. 9 tane yeni oyuncuyla yola çıkıyoruz, bu sebeple daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Takım olmanın hep savunmadan geçtiğini düşünüyorum, ona göre de transferde seçim yaptık. Çok iyi savunma yapan, çok mücadele eden ve hızlı oynamaya çalışan çok agresif bir takım oluşturmaya çalışıyoruz.

Kendisinin sonu hakikaten de Mustafa Denizli gibi olacak. Açıkçası söz verdiği hiçbir şey yerine gelmedi özellikle oyunun hücum kısmında. Yeni takviyeler de olacak dendi ama bu transferlerin çapı ne kadar büyük olacak? Olsa da bizi kurtarabilecek mi? Büyük hayal kırıklığı...

Tam Fenerbahçenin Galatasarayın başın da görmek isteyeceği koçsun. iddasız, yorgun , hedefsiz,amacı olmayan ,çoktan emekli olmuş. Kariyeri boyunca hep rahat ortamlar da çalışmış.

Bu yüzden şanslısın ikinci devreyi görürsen küfür yemeyeceksin orda. Yıllar sonra ilk defa Galatasaray koçu küfür yemeyecek

Sorun Erman Hocada degil ki asil sorun Galatasarayin Fransa da siradan bir takim olmayisi, Erman Hoca Cholet - champios chalons turunde takim felan calistiriyor gibi gelmis, ee Erman Hoca sen geldigin yeri bilip ona gore transfer yapacaktin. ya da hic gelmeyecektin. Boyle bir rezilligi kabul etmeyecektin, dun ahmet duverinoglu melih ve daha fbnin hic oynatmadigi adamlara yenildin yahu, yenildin demisim pardon 20 sayi fark yedin.

6 oyuncuyla fbnin as kadrosunu yendigimiz macta ruhunu sahaya koyan butun oyunculari onurlu bir sekilde yad ediyorum buradan, Ergin Hocam sanada Allah uzun omurler versin.

Gecmis yorumlarimdan birinde kutay camciya soz vermisim bu takim herhangibi bir kupada yari final oynarsa bir daha yazmam demisim. ayip etmisim. bu takim kume dusmezse buyuk basaridir.

Hocam bu nasıl bir antrenman iksiri(!) acaba ki hazırlık dönemine iyi başlayıp sezona formda girenler de sapır sapır dökülür oldu? Ne çalışır ne oynar bu takım? Mesela bounce pas atamamayı, ikili oyun oynayayım derken topu rakibin kucağına bırakmayı nasıl beceriyorlar acaba? Basketbolun en temel prensiplerini dahi unutmuş gibiler. Umarım yakında ayakla şut atmazlar potaya.

Bu kadar aciz bir takım görüntüsünü yıllardır izlemedim ben. Çok çok büyük fiyasko.

Sene başı Filipovski'yi alma şansı varken gidip Erman Kunter'i alırlarsa olacağı buydu, şimdi sezon ortası fellik fellik hoca ararlar kesin.

Ergin Ataman'ı çok sevdiğim söylenemez ama gerekirse bu sene bedava çalışırım diyen bir hocayı, ki Türkler içinde en iyilerden birisi, tutmayıp yerine Erman Kunter gibi sıradan bir hoca ile anlaşmak sözün bittiği yerdir.

Hoca by by.Senden beklentim vardı ama fos çıktın böyle rezil bir durumla karşılaşacağımı hayal bile etmezdim ama saolasın somut bir şekilde gösterdin bu durumu bizlere.
Umarım geç olmadan maç sonu istifanı verirsin...

Hoca by by.Senden beklentim vardı ama fos çıktın böyle rezil bir durumla karşılaşacağımı hayal bile etmezdim ama saolasın somut bir şekilde gösterdin bu durumu bizlere.
Umarım geç olmadan maç sonu istifanı verirsin...
Topsakal gitmediği sürece istifa etmesinin bir anlamı yok maalesef. Bu takım ikisinin eseri, beraber gitmeliler.

Erman koç, seni sever saygı duyardım. Bu maçtan sonra istifa etmezsen benim için onuru ve şerefi zedelenmiş bir kişi olarak devam edeceksin. Galatasaray'ı bu hale düşürüp utanmadan göreve devam edecek adam bu kulüpte barınamaz. Hem Topsakal hem sen gideceksiniz.

Şu andan itibaren Kunter'in gitmediği ya da gönderilmediği her senaryo benim gözümde Galatasaray erkek basketbol takımını bile bile aşağı çekmektir. Böyle bir şeyi babamın oğlu yapsa kabul etmeyeceğim için de bu andan itibaren bu hale gelinmesinde katkısı bulunan herkese edeceğim bedduaları kendime hak biliyorum. İnşallah şube yönetiyorum diye aldığınız o paralar, o makamı işgal ettiğiniz müddetçe boğazınızda kalır.