Soyle bir baktim da idari yonetim de kimler var diye Can Topsakalin ismi bile gecmiyor.
Can Topsakal - bu adamin gorevi yazmiyor resmi sitede ??? Ben bilmiyorum ne is yapar kendisi ?
Erman Kunter - bas antrenor
Omer Yalcinkaya - sube genel menajeri
Cem Civan - idari menajer
Recep Sen - yardimci antrenor
Tolga Baser - yardimci antrenor
Gokhan Turan - yardimci antrenor
Ibrahim Tilki - idari menajer yardimcisi
Diger sorumlulari yazmadim medya medikal tarzi cayci corbaci grubunu yani,
Su ismini yazdigim adamlara bakin, aldiklari maaslar kimbilir ne kadar tutuyordur ? gidin garibana kurban kesip dagitin. hayir duasi ile belki takim duzelir. Teknik bilgi beceri ile hicbirsey beklemek dogru degil!
Acemiligimden soracagim, her basket takiminda bu kadar adam oluyormu sadece idari kisim da ? 4 yardimci napar mesela Erman hocayla okeye mi donuyorlar mac esnasinda ?
Idari menajeri anladim da bi de onun yardimcisi var
ayip olmasa yardimcininda yardimcisi olacakmis, utanip yazmamislardir belki de!
Meshur bir fikra vardir yazayim bilen bilir de bilmeyene tebessum olsun
Bekçi
Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 TL maaşla, bir bekçi işe almaya karar verir.
Bir süre sonra düşünülür ;
‘’Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak’’
Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750’şer TL maaşla, iki kişi işe alınır.
Bir süre sonra
‘’İşleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz’’ diye düşünülerek, 1.000’er TL maaşla, iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar .
Bir süre sonra
‘’ Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek ‘’ diye tartışılır ve 1.500’er TL maaşla, bir malimüsavir, bir katip, bir de istatikçi işe alınır.
Bir süre sonra ;
‘’Peki bunlardan kim sorumlu olacak.’’ Diye düşünülür ve 5.000 TL maaşlı bir müdür ve 3.000’er TL maaşla iki de müdür yardımcısı işe alınır.
Bir süre sonra,
ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır...